Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MotoDeal, מי זה?

Yosssi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לאתר שלכאורה מייצג קבוצות רכישה של רכב חדש, בשם MotoDeal. הרכישה מחברת ליסינג לא ברורה, אולם ההנחות נראות משמעותיות מאד. מישהו מכיר מי עומד מאחורי זה? אמינות העיסקה? כדאיות?

פורסם

זה אתר אינטרנט שעובד מול אלבר, אין שם שום אלמנט של קבוצת רכישה. לא שמעתי על בעיות בקניה מהם.

ולגבי המחיר - דבר איתי בפרטי. אני יכול לתת לך הצעה נגדית זולה יותר ברוב המקרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה אתר אינטרנט שעובד מול אלבר, אין שם שום אלמנט של קבוצת רכישה. לא שמעתי על בעיות בקניה מהם.

סתם שאלה בכדי שנדע להבא, אתה עוסק בתחום או שאתה מציע את עזרתך אשר מבוססת על מידע אישי שצברת?

פורסם

בניגוד לחברות הליסינג שאינן מוכנות לספק מחירים בטלפון, ןמחייבים אותנו להגיע אליהם ע"מ לגלות שאין להם מה להציע, כאן המחירים ותנאי הרכישה (לא פחות חשוב) מפורטים באתר. אם לא תתברר בעיית אמינות או סוג של "אותיות קטנות", נראה לי שהם יצליחו.

פורסם

פניתי אליך בפרטי ולא חזרת אלי...

ולעצם העניין, התקשרתי לאלבר, הנציגה אמרה שהם לא מכירים את אתר motodeal. לא יודע אם דיברה אמת, אבל העובדה היא שההצעות שקיבלתי שם (ובחברות ליסינג אחרות) גבוהות מאלו שהוצעו באתר. לדוגמא, מאזדה 2 86-88K בחברות ו-84 בערך באתר. לכן, נכון לעכשיו לי עדיין לא ברור מי עומד מאחורי האתר הזה.

פורסם

שים לב שההצעה באתר motodeal לא כוללת אגרת רישוי, קודנית ו״קופון״ בסך 250₪ לאתר. תחבר את כולם ביחד ותגיע להצעה של אלבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שים לב שההצעה באתר motodeal לא כוללת אגרת רישוי, קודנית ו״קופון״ בסך 250₪ לאתר. תחבר את כולם ביחד ותגיע להצעה של אלבר.

כולל קודנית וחיישני רוורס. אגב, הם "תיקנו" את מחיר המאזדה 2 ל- 84900 (קודם 83900).

פורסם

מוטודיל עובדים עם ישרקאר.

ישרקאר זה בעצם אלבר.

מבדיקה שביצעתי לפני חודש ההצעות שלהן היו זהות לחלוטין.

אם אתה כל כך מעוניין במאזדה 2 פשוט גש לסניף אלבר הקרוב ותנקוב במחיר שאתה מוכן לשלם (אני ממליץ על 84K כולל אגרת רישוי).

אם הם לא מסכימים, גש לסניף קל-אוטו הקרוב ושם ככל הנראה תקבל את המחיר הזה.

אם הם לא מסכימים אז גש לסניף.... הבנת את הקטע.

אבל אני ממש לא בטוח שרכישה של מאזדה 2, שככל הנראה עלתה לכביש לפני חצי שנה ונרשמה על שם חברת הליסינג, זאת עסקה טובה כל כך.

בעיקר לא כאשר ניתן לרכוש קיה ריו, איביזה או פורד פיאסטה שעדיין לא עלו לכביש בהפרש של 4K ש"ח.

פורסם
מוטודיל עובדים עם ישרקאר.

ישרקאר זה בעצם אלבר.

מבדיקה שביצעתי לפני חודש ההצעות שלהן היו זהות לחלוטין.

אם אתה כל כך מעוניין במאזדה 2 פשוט גש לסניף אלבר הקרוב ותנקוב במחיר שאתה מוכן לשלם (אני ממליץ על 84K כולל אגרת רישוי).

אם הם לא מסכימים, גש לסניף קל-אוטו הקרוב ושם ככל הנראה תקבל את המחיר הזה.

אם הם לא מסכימים אז גש לסניף.... הבנת את הקטע.

אבל אני ממש לא בטוח שרכישה של מאזדה 2, שככל הנראה עלתה לכביש לפני חצי שנה ונרשמה על שם חברת הליסינג, זאת עסקה טובה כל כך.

בעיקר לא כאשר ניתן לרכוש קיה ריו, איביזה או פורד פיאסטה שעדיין לא עלו לכביש בהפרש של 4K ש"ח.

מסכים, למרות שלא הייתי שם את קיה ריו באותה קבוצה. תגיד, קיבלת את השאלה בפרטי? לא בטוח שביצעתי reply תקין.

• תוכן חדש...