Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בחוסר שביעות רצוני מהשירות אשר ניתן לי בסניף צמפיון מוטורס בחיפה ברחוב גזאל 18.

ברשותי 2 רכבים חדשים, אשר נרכשו בצמפיון חיפה, מדגם פאסאט ופולו, כמובן שעדיין באחריות, בפאסאט מ.ר. 65-950-76 הותקנו חיישני רוורס, שהתקלקלו כבר 4 פעמים, כל פעם מחדש יש להגיע למוסך להפסיד שעות עבודה וזמן פרטי וכמובן שעד לתיקון אני סובל וממש חש בחוסר יכולת תמרון ללא החיישנים, כאשר אני מתקשר אני נאלץ לקבוע תור ולהמתין אפילו מספר ימים עד לתיקון שמחזיק חודש במקרה הטוב.היום כאשר נסעתי ברכב נדלקה נורה של כרית אויר והצופר הפסיק לעבוד, התקשרתי למוסך, ענתה לי נציגה בשם ליאת שהיא כבר ותיקה שם ולא התברכה בשירותיות, היא אמרה לי לגשת למוסך עם הרכב, הסברתי לה שכרית האויר היא פריט בטיחותי ושישנה סכנה אפילו בנסיעה יחסית קצרה למוסך, וביקשתי אפשרות של גרירה מטעם צ'מפיון, היות והתקלה היא במסגרת האחריות ,גרידה. ליאת אמרה לי שאין דבר כזה ושאני יכול לנסוע עם הרכב ושמקסימום אני יזמין גרר על חשבוני.

אני מוכרח לציין שכל פעם אני נדהם לגלות את חוסר האונים שלי בתור לקוח מול השירות והפתרונות האיומים שאני מקבל מהמוסך שם.[]

בנוסף התגלתה בעיה בנקודה מסויימת בצבע על אחת הדלתות שדהה, שתבינו מדובר ברכב חדש!

היחס ורמת השירות במוסך גאזל 18 בחיפה, מוכרח לעבור שינוי.אשמח לתגובות מכם

פורסם

ויש להם רק מוסך אחד בחיפה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כן, בטח.

למרות שאתה מעלה שאלה מעניינת - רכב באחריות מלאה שיש לו תקלה בטיחותית על פניו (אין כרית אוויר לנהג ואין צופר) האם יש מחוייבות כלשהי ליבואן להביא אותו בגרר למוסך ? מה כתוב בספר הרכב שלך בעברית על תקלה זו בכריות האוויר - תביא ציטוט מהספר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

1. אתה מגזים לחלוטין בעניין כרית האוויר, זו לא תקלה משביתה ולא שולחים גרר בשביל תקלה כזו. הדרישה שלך לא סבירה בעליל.

2. אתה מגזים גם לגבי חיישני הרוורס. זה אכן מרגיז שהם מתקלקלים חדשות לבקרים, והיבואן צריך לפתור את זה, אבל נהג צריך להיות מסוגל לנהוג ללא חיישני רוורס. רצוי לפנות למחלקת השירות של היבואן בתלונה.

במאמר מוסגר, כנראה שתי הבעיות הן בעיות חשמל, ויכול להיות שבהתקנת חיישני הרוורס בארץ עשו עבודה לא טובה. תנסה ללכת לחשמלאי רכב/מתקין טוב יותר, אם מחלקת החשמל במוסך לא מספיק טובה כדי לטפל בבעיה (למרות שזו אחריות שלהם, יכול להיות שחבל לשבור איתם את הראש).

3. לגבי הבעיה בצבע, אם תשלח תמונה אולי זה יעזור לאבחן את הסיבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו שאמרו מעליי, נורת כרית אוויר שנדלקת זה לא סכנת חיים מידית, מספיק שאחד הכבלים/מחברים יקבל מכה קטנה כשהאוטו מונע והיא ישר תידלק. (לי נדלקה בייטי כי חברה שלי סגרה את תא הכפפות קצת יותר מדי חזק, ויושב שם הסוויץ' של כיבוי כרית אוויר נוסע, התחברו עם מחשב לרכב וזה הראה להם שיש כנראה תקלה במגעים של הסוויץ' הזה..)

זה לא אומר שמערכת כריות האוויר מושבתת, זה רק אומר שצריך לבדוק אותה.

שנית, אם אתה חש חוסר יכולת לנהוג ללא חיישנים - הבעיה היא לא בחיישנים. זה אביזר נוחות שעולה גרושים ובטח לא אחד כזה שצריך לייחס לו חשיבות עליונה.

שלישית, על שתי התקלות האלה לא ישלחו לך גרר מטעמם. הרכב במצב נסיעה, אם הרכב לא היה מתניע מן הסתם התשובה הייתה אחרת.

כמו כן, מצטרף להמלצה להחליף מוסך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אדון יקר ונכבד והרי תשובתי:

א. אם אתה חש חוסר יכולת לנהוג ללא חיישנים - אל תנהג !!!

להזכירך שלמדת נהיגה לא היו חיישני רוורס...

אני בטוח שאתה יכול לשרוד בלי חיישנים עד למוסך בחיפה וגם שתגיע למוסך לא תצטרך לחנות את האוטו כי היועץ שירות ייצא אלייך במיידי.

ב. אם אתה חש בסכנת חיים לנסוע באוטו מכיוון שדולקת נורת ביקורת של כרית אוויר - צר לי לאכז אותך זה קורה כמעט בכל מכונית שלישית היום שעל הכביש.

ג. בתור אחד שמנגן על זה שיש לו "שתי מכוניות גרמניות" - הייתי מציע לך לעשות ביטוח בהתאם !

גם שבא לך לגרור את המכונית כי סתם בא לך - אז תוכל לגרור לא תשלום ...

ד. צ'מפיון מוטורס חיפה אחלה מוסך - ובפרט הבחורה שענתה לך בטלפון! אם תעשה בירור קטן או מעמיק תבין "שנפלת"

על הבחורה בין המקצועיות שיש...

עצה ידידותית ! תתקשר ותתנצל... למה אחרת תהיה חשוף לתביעות ואולי תצטרך למכור את אחת "הגרמניות שלך" כדי לממן את עצמך ...

אחלה יום

פורסם

מי זה קם עצבני על הבוקר??

שום חשוף לתביעות ושום נעליים.

המוסך הזה לא מצטיין בתחום השירות ובטח שלא בתחום המיקצועיות.

כל פעם שנכנסנו למוסך הזה התעצבנו מחדש מההמצאות שלהם.

מצטרף בחום להמלצה לעבור לשליין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עצה ידידותית ! תתקשר ותתנצל... למה אחרת תהיה חשוף לתביעות ואולי תצטרך למכור את אחת "הגרמניות שלך" כדי לממן את עצמך ...

אחלה יום

וזו תגובת המוסך (וצ'מפיון)...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מבלי להכיר איש מהנפשות הפועלות:

אני בטוח שאתה יכול לשרוד בלי חיישנים עד למוסך בחיפה וגם שתגיע למוסך לא תצטרך לחנות את האוטו כי היועץ שירות ייצא אלייך במיידי.

זכותו של אדם - שביקש חיישני רוורס שהרכב ה"יוקרתי" של VW לא כולל מראש כי צ'מפיון מתקמצנים ומחפשים איך למצוץ כל שקל מהלקוח - לחשוש מלבצע נסיעה לאחור ללא חיישני רוורס ברכב גדול. ואיך אתה יודע מה היה ברכב עליו למד נהיגה או מתי זה בכלל היה?

ב. אם אתה חש בסכנת חיים לנסוע באוטו מכיוון שדולקת נורת ביקורת של כרית אוויר - צר לי לאכז אותך זה קורה כמעט בכל מכונית שלישית היום שעל הכביש.

זו כמובן שטות מוחלטת, אלא אם יש לך הוכחה לזה. ובכל מקרה, מה משנה מה קורה בכל רכב שלישי? איזה מין טיעון רדוד ומטופש זה? הלקוח רכש רכב עם כרית אוויר. מותר לו לחשוש - בהתחשב באופן הנהיגה של הישראלי הממוצע - לנהוג בלי כרית אוויר. בגלל זה הוא רכש רכב בטיחותי (לטעמו) וחדש (!), מיצרן מוערך (עם יבואן בעייתי) והוא רוצה כריות אוויר מתפקדות. זכותו!

ג. בתור אחד שמנגן על זה שיש לו "שתי מכוניות גרמניות" - הייתי מציע לך לעשות ביטוח בהתאם !

כמובן, שטות נוספת. אני מאמין שמוסך אחר (נניח פליקס) היה בא לקראתו בהקשר זה. אני יכול להגיד לך שלו אני הייתי צריך לתקן ארבע פעמים את החיישנים, שולחנות כבר היו הפוכים והייתי תובע מהם פיצוי על עגמת הנפש והזמן האבוד שלי. אולי בטיפולים, אולי באבזורים, אבל בלי כלום הם לא היו יוצאים ממני. אגב, זה רק מעיד על רמתו הירודה עד מאוד של מי שהתקין את החיישנים ו/או ניסה לתקן אותם. פשוט בושה.

ד. צ'מפיון מוטורס חיפה אחלה מוסך - ובפרט הבחורה שענתה לך בטלפון! אם תעשה בירור קטן או מעמיק תבין "שנפלת"

פה אין לי מה לאמר, מלבד שזו לא הטענה הראשונה כנגד המוסך הזה בפורום. אבל אם אתה אומר שהיא מקצועית - אז אחלה.

אחלה יום

השורה האחרונה שלך היא (א) שטות משפטית, אם מה שפותח השרשור כתב נכון; (ב) איום ספק חוקי; (ג) ממש לא ידידותית...

וגם לך - אחלה יום, עם אחלה בחורה, באחלה מוסך.

מאחל: בעלים של רכב VW.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מבין את היורדים על פותח השרשור בגלל הנושאים החשובים שהוא מעלה.

הטענות כנגד חוסר יכולתו לנהוג ללא חיישני רוורס לא במקום. יש אנשים המתקשים בכך, במיוחד ברכב גדול - יחסית- וחדש. רובנו אמנם מסתדרים בלי אך לא לשווא המציאו את החיישנים!

בעניין הצורך להגיע עם גרר- למיטב ידיעתי אין בכתבי האחריות של היבואנים מימון עלות גרר, אך יש כאן שאלה לגיטימית שיש להעלות, בכל הקשור לתקלות בתחום הבטיחות, שאולי יש מקום לדרישה ציבורית שבמקרים כאלה יממן היבואן עלות של גרר, שכן אף פעם לא ניתן לחזות מתי וכיצד תתרחש תאונה. אולי יש מקןם כן לחייב את היבואנים לממן עלות של גרר במקרים כאלה.

פורסם

אחלה יום

פשוט גועל נפש של תשובה. רק מחזק את מה שאני כותב לאנשים בפורום שמתייעצים לפני קניית רכב מרשת צ'מפיון, אף פעם לא חדש! רק רכב מחוץ לאחריות כדי שאפשר יהיה לבחור מוסך נורמלי בלי להיות כבול למוסכי היבואן שבחלקם הגדול מראים חוסר מקצועיות משווע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחלה יום

תגובה בגרוש ככל הנראה מטעם המוסך.

זה רק מראה באמת מה האופי. כל אחד יסיק את המסקנות שלו.

לבעל הרכב - ממליץ לך לפנות למוסך מורשה צ'מפיון אחר. ההתנהלות שלהם היא כבר לא רשלנית אלא עבריינית.

• תוכן חדש...