Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי הבנתי.

ואיזה שמן 10W40 חצי סינטטי אתם חברי הפורום ממליצים? שיתאים גם לרכב שלי בצורה מושלמת וגם לכל עונות השנה בארצנו הקדושה:-) שמעתי על DuraBlend 10W-40 חצי סינטטי של ולווליין (גלון כחול 4 ליטר) הם טובים? ושמעתי גם על הליקווי מולי 10W40 אבל לפי מה שהבנתי כבר לא משווקים אותם בארץ זה נכון?

מחכה לתגובות מהירות.

כל שמן מחברה איכותית וידועה יעשה את העבודה. תתרחק כמובן משמני פרסטון ואמריקאן אייגל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ערב טוב חבר'ה!

אחרי שעזרתם לי למצוא את הצמיגות שאני צריך שזה - 10W40 חצי סינטטי,

אני מתלבט בין שני חברות עולמיות שהם - Liqui Muly ו-Valvoline, המפרט של השמנים הנ"ל הם :

ליקווי מולי 10W40 מתוסף Mos2 חצי סיננטי (שמעתי שמועות מעולות עליו)

ולוולין 10W40 DuraBlend חצי סינטטי (שכמעט לא מדברים עליו בפורום:shock: )

אני רוצה תשובה החלטית וסופית! כי בטוח שתגידו ששניהם מעולות, אבל חייב להיות לפחות בכמה אחוזים שאחד מהם עולה.

ועוד שאלה ברשותכם! אני יודע שמומלץ וחייב להחליף לפילטר שמן מקורי של פורד אבל מה הדגם הספציפי שלו? יש מספר משהו? כי הלכתי היום לכמה חנויות חלפים לעשות השוואות מחירים וכל אחד הראה לי פילטר אחר!:shock: הכוונה שלי בגודל, בכיתוב ומספרים אחרים

זה יכול להיות?! כי אמרו לי שכל משפחת פורד משתמשים באותו פילטר שמן (זה כולל גם הסעות, טרנזיטים? וכו')

נ.ב

אני מזכיר לכם שיש ברשותי פורד פיאסטה 2002 מנוע 1300 ידנית.

פורסם
ערב טוב חבר'ה!

אחרי שעזרתם לי למצוא את הצמיגות שאני צריך שזה - 10W40 חצי סינטטי,

אני מתלבט בין שני חברות עולמיות שהם - Liqui Muly ו-Valvoline, המפרט של השמנים הנ"ל הם :

ליקווי מולי 10W40 מתוסף Mos2 חצי סיננטי (שמעתי שמועות מעולות עליו)

ולוולין 10W40 DuraBlend חצי סינטטי (שכמעט לא מדברים עליו בפורום:shock: )

אני רוצה תשובה החלטית וסופית! כי בטוח שתגידו ששניהם מעולות, אבל חייב להיות לפחות בכמה אחוזים שאחד מהם עולה.

ועוד שאלה ברשותכם! אני יודע שמומלץ וחייב להחליף לפילטר שמן מקורי של פורד אבל מה הדגם הספציפי שלו? יש מספר משהו? כי הלכתי היום לכמה חנויות חלפים לעשות השוואות מחירים וכל אחד הראה לי פילטר אחר!:shock: הכוונה שלי בגודל, בכיתוב ומספרים אחרים

זה יכול להיות?! כי אמרו לי שכל משפחת פורד משתמשים באותו פילטר שמן (זה כולל גם הסעות, טרנזיטים? וכו')

נ.ב

אני מזכיר לכם שיש ברשותי פורד פיאסטה 2002 מנוע 1300 ידנית.

תיאוריתית זה לא ממש משנה הגודל של הפילטר. מה שחשוב הוא שקוטר והפסיעה של ההברגה יהיו זהים. למשל, השנה כאשר הלכתי לחנות החלפים שלי לקנות פילטר מקורי לפיאסטה שלי הוא נתן לי פילטר מקורי של פורד פוקוס. שאלתי אותו מספר פעמים והוא אמר שאין שום בעיה עם זה. הוא יותר גדול מהפילטר של הפיאסטה שאני קונה בדרך כלל. קוטר ההברגה היה דומה והפילטר הורכב ללא בעיות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...