Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להנאה מוטורית עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בלי טורבו מוגדל, רק עם תוכנת ניהול אפשר להוציא ממנועים האלו לא מעט, 50 קג"מ מומנט זה יותר ממה שיש לי:

http://mosselmanturbo.co.uk/remapping-ecu-carstyling-chiptuning/mercedes/x/mercedes-e280-cdi-190pk/

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רק מיאטה תרחק ממה שאינו יפני ההוצאות יהיו גדולות בזמן קצר ככל הנראה ובכסף שתשפוך תוכל לשפר את היפני יפה מאד

שמעון יש עוד כפתורים חוץ מ- ctrl v.

החיים הם כמו....

פורסם
בתקציב שלך אפשר לקנות מרצדס מונית לשעבר 2008. גם אמינה, גם חסכונית, גם נוחה ומאובזרת. והכי חשוב: הנעה אחורית עםן מנוע דיזל בעל הרבה מומנט. תמצא אחת עם מנוע דיזל V6 ואתה מסודר. יהיה לך הכל מהכל.

אני חושב שבשנתון הזה E קלאס רכב יפה. חוץ מזה, יש לא כל כך הרבה כאלו.

ואללה גם אני חשבתי שאתה צוחק בהתחלה .

בכל מקרה אני מחפש רכב עם גיר ידני וללא רעש שמזכיר מונית ספיישל

אם כי כל השאר נכון, רכב מאובזר, הנעה אחורית ומפנק .

פורסם

Croc, יש שיר על בחור שנוסע עם מרצדס עם שיער הצבעוני, היה בליין ועכשיו הוא רציני. 8) מרצדס הופך את הנוהגים בו לרציניים. :lol:

הפרחה נוסעת במרצדס, לא הבליין :wink: .

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה פיאט קופה (מזדקנת, אבל תמורה די טובה לכסף),

קליאו ספורט (הנעה קדמית ויישאר לך עודף, אבל יופי של התנהגות ופונציאל שיפורים),

ואולי אפילו סובארו WRX (בתקציב יש כאלו שנכנסות, לא נהגתי עליה ולא יודע לתת רשמים).

בהצלחה,

דקל

פורסם

חברים התקציב עלה קצת ואני עכשיו בודק את שתי האפשרויות שלפי דעתי הכי משתלמות (תקנו אותי אם אני טועה)

Mazda Mx-5 nc שנת 2006/7

BMW E46 325/328 Cabrio

כמובן שאני לוקח רק עם תיבת הילוכים ידנית

המחירים של המאזדה נע בסביבות ה 80K וכך לפי המחירון +- אין הרבה חריגה

הבעיה של E46 המחירים מאוד לא הגיוניים לעומת המחירון .

ראיתי אחת קופה ואחת קבריולט עם מנוע 2800 ו- 2500 בהתאמה ושניהם דורשים בסביבות ה 80K

השאלה אם כך הם נמכרים או שבעלי הרכבים חיים בסרט משלהם ?

פורסם

למרות חיבתי הרבה לבמוו, אני ממליץ לך להיצמד למיאטה כאפשרות הטובה ביותר עבורך מכמה סיבות:

המלאי גדול יותר לכן הסיכוי למצוא אחת במצב טוב גדול יותר.

מדובר ברודסטר אמיתית ואם הנאה מנהיגה היא הפרמטר החשוב ביותר עבורך אז המיאטה בנויה לכך.

תחזוקת מיאטה תהיה זולה יותר מתחזוקת במוו

יש לך בונוס בדמות גג נפתח.

אם אתה לא צריך את המושב האחורי ו\או תא מטען, המיאטה מושלמת עבור הצרכים שלך.

בימר 328/325 קופה ידנית זו מכונית נהדרת שמשלבת תכונות משפחתיות ותכונות ספורטיביות במכונית אחת.

קשה מאוד למצוא כאלו ולכן דורשים עליהן מחירים גבוהים. יש כאלה שיהיו מוכנים לשלם את המחיר ולכן אי אפשר לתייג את אלו שדורשים מחיר גבוה כחיים בסרט.

פורסם

אם אתה חולה על BMW אז שלם את מה שרוצים ותוודא שיש לך תקציב לתחזוקה (טיפולים/חלפים/ביטוחים).

אם אתה לא חולה עליה - הייתי אומר לך שמיאטה היא אופציה מצויינת. אבל מרוב שזה נאמר כבר לפחות 10 פעמים אז אני לא אגיד את זה שוב...:lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
חברים התקציב עלה קצת ואני עכשיו בודק את שתי האפשרויות שלפי דעתי הכי משתלמות (תקנו אותי אם אני טועה)

Mazda Mx-5 nc שנת 2006/7

BMW E46 325/328 Cabrio

כמובן שאני לוקח רק עם תיבת הילוכים ידנית

המחירים של המאזדה נע בסביבות ה 80K וכך לפי המחירון +- אין הרבה חריגה

הבעיה של E46 המחירים מאוד לא הגיוניים לעומת המחירון .

ראיתי אחת קופה ואחת קבריולט עם מנוע 2800 ו- 2500 בהתאמה ושניהם דורשים בסביבות ה 80K

השאלה אם כך הם נמכרים או שבעלי הרכבים חיים בסרט משלהם ?

מאוד תלוי,אחת שמורה עם נסועה נמוכה והיסטורית טיפולים,בהחלט נסחרת סביב המחירים הללו,

לאחרונה ראיתי 325 קופה עם נסועה מאוד נמוכה(ועוד לא מכפר בצפון!) באיזור ה80K אני יכול להגיד לך בשלב שלם שלפני שנה וחצי שחיפשתי E46 הייתי הולך על זה,ומאוד.

עכשיו כשהגגים בראשי למכור את ה330 אני מבין שאני צורך להוסיף בוטחה רצינית בישביל לקבל משהו דומה בשנתון קצת יותר מתקדם.מה שבעצם אומר שE46 טובה חזקה ומאובזרת היא יחסית תמורה טובה למחיר בהשוואה למה שיש ששאר השוק להציע.

Porsche 944 turbo

פורסם

שלומי תודה על התגובה,

ההיסוס היחיד ברכישת המאזדה זה שהיא קבריולט ויש לי פחד לקנות כזו

עם ניסיון בעבר לפעמים קשה להירדם בלילה כשאתה יודע שיכול להיות שתקום לראות את הגג קרוע !!

Croc זהו כבר הפנמתי את זה חח תודה

nimnim

מניסיון שלך עם ה 330, מה עלויות הטיפולים ? צריכת דלק ? מחלות ? והאם צריך לשים לב לדבר ספציפי לפני הקניה ?

אני מאמין שאין הרבה הבדל בינה לבין ה 328 חוץ ממנוע (תקן אותי אם אני טועה) .

תודה .

פורסם

לגבי צריכת הדלק תלוי במנוע ובאופי הנהיגה כמובן,אצלי זה עומד על 10.8 ליטר ל100 קילומטר.

טיפולים טיפול קטן באיזור ה1K טיפול גדול עם חמוצים יכול להגיע ל2.5-3K. מרווח טיפולים למרות שהיצרן אומר 25K עדיף לעשות כל 10K. מחלות-מסרק הגה,מערכת קירור,חיישני שמן וחיישן כרית אויר,רגישים נא לבדוק היטב! בגדול הכי חשוב זה היסטוריית טיפולים ורכב שטופל באהבה! ולא קל למצוא אחת כזאת.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...