Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להנאה מוטורית עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב ספורט עדיפות לקופה, קבריולט או רודסטר ולא 4 דלתות בתקציב של עד 60 אלף (נכון זה לא הרבה אבל זה מה שיש) .

הנסיעות שלי הם כ 50K ביום אך אני מחפש רכב עם ריגוש והנאה ולא סתם רכב שאני משלם עליו אחזקה ודלק .

אם אתם שואלים אותי מה זה הנאה בשבילי ?

הנעה אחורית ו- 150+ כ"ס יספקו אותי רגשית .

הייתי בעלים שם E30 323i לכן מעדיף הנעה אחורית .

החשיבות שלי ברכב :

1. הנאה/ריגוש .

2. עדיפות להנעה אחורית .

3. רכב יפה (נכון שאין הגדרה אחידה ולכל אחד יש טעם אבל מבחינתי אימפרזה טורבו רכב לא יפה בכלל לעומת E30 שמורה )

4. אמינות .

5. אבזור .

6. דלק .

אני לא יודע כמה רכבים אפשר להכניס לקטגוריה במחיר אבל התעניינתי ב :

MX5

S2000 (לא נכנסת בתקציב הא ? :\ )

E30

MR2

Alfa GT

אשמח לשמוע חוות דעת מכם :roll:

פורסם

כנראה שהמיאטה תהיה הבחירה הטובה ביותר, בהנחה ואתה לא צריך את המקום שאין לה.

אופציות נוספות שלא כללת הן ה E46 וה E36 של במוו, נסה למצוא לך אחת עם 6 צילינדרים עם עדיפות ל 325 ול 328 .

זה השילוב הטוב ביותר בין רכב יומיומי ורכב ספורט (הרבה יותר טוב מה E30).

ה S2000 רכב מדהים אבל לא תמצא אחת בתקציב הזה.

ה MR2, במידה וכן נכנסת בתקציב, יכולה להיות אופציה מעניינית אבל מדובר ברכב שנמכרו ממנו מעט מאוד יחידות ובשנים האלה, עדיף למצוא משהו נפוץ יותר. אם בכל זאת תמצא משהו, מדובר על רכב מיוחד מאוד עם מנוע מרכזי, הנעה אחורית כמובן ומשקל נוצה שמעניקים המון פאן.

פורסם

כמו ששלומי הציע סדרה 3 E36 (ישאר לך הרבה עודף אבל לך תמצא אחת נורמלית) או E46 יקרה יותר וקצת יותר בעייתית לאחזקה אבל בהחלט מתגמלת בדגמי הקצה 325 ו330 לצערי גירסאות הקופה יקרות להחריד בגלל ביקושן הרב. (אני התפשרתי על 330 סדאן אחרי 323 קופה E36) שהייתה נהדרת אגב!.

אלפא GT היא הנעה קידמית,שלדה טובה,לא בטוח לגבי הסלספיד,מנועי הJTS ידועים לשמצה,אם כבר הייתי הולך על ה3.2 ידנית.

S2000,שכח מזה.

מיאטה NB-בחירה ברורה,אבל אולי ברורה מידי?

MR2-בעיות אמינות בדגמי 2001-כן כן זה קורה גם לטויוטה-רכב לא פרקטי בעליל (אין תא מטען).

אודי A4 קבריו-אולי אנמית לנהיגה אבל במחיר נגיש,מנועים לא רעים,יפייפיה ולדעתי עם פוזה אלגנטית ויוקרתית,המראה שלה עדיין נראה עדכני בימינו.תא נוסעים בנוי הייטב,חיסרון גיר בעייתי.

Porsche 944 turbo

פורסם

לדרישות שלך אכן נראה כי ה-MX5 תהיה מתאימה (הנאה, הנעה אחורית, צריכת דלק שפויה, אמינה ולטעמי גם נראית טוב אבל זה בעיני המתבונן).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה שלומי על התגובה ,

את האמת שקלתי גם את ה E36 ו- E46 .

ה E46 קופה לא נכנסת בתקציב וכולם דורשים מחירים לא שפויים .

וכפי שאמר nimnim קשה למצוא E36 שמורה מיכנית ולא רק חיצונית ויכול להיות שהחיסכון שאני עושה בקניה שלה יעלה לי אחר כך בהוצאות נלוות אחרות .

אני רואה גם ש sluzon וגם Croc מחזקים את ההמלצה למיאטה ,

את האמת אף פעם לא נהגתי באחת כזו ויכול להיות שזה מה שחסר לי כדי להגיע להחלטה .

בכל מקרה האם כדאי ללכת על MX5 נגיד 2002-2004 ידנית או לחסוך עוד טיפה ולקנות S2000

פורסם

במקום דיון תיורטי אתה צריך לצאת לשטח ולבדוק מה הולך.

לפחות לאתרי יד2.

כאשר תעשה את זה תגלה שמיאטה לא קיימת בשנתון 2002.

ב-2003 היו בודדות שהובאו. לא מזמן נמכרה אחת כזו שחורה...

אז בתכל'ס אתה תתחיל מ-2004.

לגבי S2000 אתה צריך לכפיל את תקציבך כדי להתחיל לדבר עליה. אז שחרר אותה ולך על מיאטה.

ואם עוד לי הכרת אז קח:

http://www.roadster.co.il

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קרוק, לאחר הכפלת הסכום ועוד תוספת קטנה - אין S2000 בנמצא :-(

המיאטה תיהיה אופציה מצויינת - כמו שנאמר עלויות אחזקה ואמינות, ממליץ לך לקרוא את ה-FAQ בפורום רודסטרים, יש שם המון מידע שימושי.

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לך על המיאטה הכי הרבה פאן לשקל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מקווה שכל מי שממליץ לי על מיאטה זה מישהו שהתנסה ברכב ולא רק שמע שמועות .

אני הולך לבדוק אחת או 2 שמוצעות ביד 2

אני חייב לציין שאני לא מת על הצורה של ה NB מקדימה (מאחורה היא נראית יותר טוב לטעמי)

בכל מרקרה אני מקווה שנסיעת מבחן באמת תעזור לי עם הבחירה .

נ.ב. מה קרה לכל בעלי ה Z3 ? הם חושבים שהם מוכרים אותה עם מנוע M ? המחירים שהם דורשים לא ממשך מצדיקים את התמורה (מנוע 1.9) .

כנ"ל לגבי ה MR2 מחירים לא מוצדקים לדעתי .

פורסם

בתקציב שלך אפשר לקנות מרצדס מונית לשעבר 2008. גם אמינה, גם חסכונית, גם נוחה ומאובזרת. והכי חשוב: הנעה אחורית עםן מנוע דיזל בעל הרבה מומנט. תמצא אחת עם מנוע דיזל V6 ואתה מסודר. יהיה לך הכל מהכל.

אני חושב שבשנתון הזה E קלאס רכב יפה. חוץ מזה, יש לא כל כך הרבה כאלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתקציב שלך אפשר לקנות מרצדס מונית לשעבר 2008. גם אמינה, גם חסכונית, גם נוחה ומאובזרת. והכי חשוב: הנעה אחורית עםן מנוע דיזל בעל הרבה מומנט. תמצא אחת עם מנוע דיזל V6 ואתה מסודר. יהיה לך הכל מהכל.

אני חושב שבשנתון הזה E קלאס רכב יפה. חוץ מזה, יש לא כל כך הרבה כאלו.

אני לא חושב שכל רכב אפשר בלהחליף למרצדס מונית לשעבר.

מיאטה תעשה כאן עבודה הרבה יותר טובה :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

Apple, תלוי איזה עבודה אתה מתכוון לעשות עם הרכב. למשל במיאטה שני הבלונדיניות מסמלון שלך לא יכנסו או יקחו את הרכב וישאירו אותך לבד קשור למיטה. כל פעם תיהיה דילמה איזו לקחת. למה להתפשר כאשר אפשר לקחת את שניהן. :lol:

יחד עם זאת איך במיאטה מסתדר עינין של אבזור ודלק? הרי הבחור רוצה רכב יומיומי.

Croc, יש שיר על בחור שנוסע עם מרצדס עם שיער הצבעוני, היה בליין ועכשיו הוא רציני. 8) מרצדס הופך את הנוהגים בו לרציניים. :lol:

אני יודע איך זה נשמע מרצדס מונית לשעבר. אנשים לא מבינים איך לאכול את זה. מונית זה הרי משהו עם הרבה קילומטרים, הרבה מעבר למה שרכב פשוט בדרך כלל מחזיק. אבל מה שיוצא בפועל, נהגי מונית לא היו קונים רכב יקר לאחזקה, לכן לדגמי מונית יש שלל חלפים תחליפיים גרמניים באיכות מעולה, כך שאיכות ועלויות אחזקה טובים מאוד. תוסיף לזה צריכת סולר נמוכה וקיבלת רכב יומיומי מאוד אטרקטיבי. מוניות טריות יחסית אלו הם רכבים מטופלים ושמורים, החליפו בהם כל מה שצריך ויש להם עוד מספיק אורך חיים כדי לחיות עוד חיים בתור רכב פרטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...