Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע מה סופרמן? גם אני מרגיש עכשיו צורך להתנצל, כי אולי מה שאגיד יפגע בך (אומרים לי שלפעמים אני ישיר מדי בפורום).

אתה חייב להפסיק לחשוב על אחרים ולהתחיל לחשוב על עצמך ועל הקרובים לך.

אתה מתנצל שאתה כותב באריכות והם צריכים לקרוא את זה - אז לא, אל תתנצל. כולנו ילדים גדולים. אם לא נרצה לקרוא, לא נקרא.

אתה מתנצל כשאתה חושב שעשית משהו לא בסדר למישהו, ואתה עדיין מרגיש רע למרות שהוא אמר לך שלא עשית כלום.

אולי ואולי ואולי - תפסיק עם האולי הזה! אולי תתן לאחרים לדאוג לעצמם במקום שתדאג אתה להם? שום דבר טוב לא יצא מזה, כי אתה חייב להבין שלא כולם אנשים טובים, ומתישהו מישהו ינצל את התמימות שלך.

למה היית "נאלץ" לתקן את השריטה? כולה פאקינג שריטה.

אף פעם לא העירו לך על זה? אז הגיע הזמן.

וכן, עיצבנת אותי כשהתנצלת על זה שחשבת שעיצבנת אותי. אתה באמת רוצה לחשוב על זה כל היום ולדאוג שאולי נפגעתי ואני יושב עכשיו בבית בדמעות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכן, עיצבנת אותי כשהתנצלת על זה שחשבת שעיצבנת אותי. אתה באמת רוצה לחשוב על זה כל היום ולדאוג שאולי נפגעתי ואני יושב עכשיו בבית בדמעות?

רוני הצלחת לעצבן אותי ! אבל אני מתנצל על זה שלא התנצלתי לפני שרשמתי את ההודעה הזו.

בעצם קבל דאבל התנצלות קרי אני מתנצל שאני כותב שאני מתנצל בפנייך...:-)

חבר'ה, לא יזיק קצת הומור באשכול.

איזה כייף לי :)

פורסם

E-A

אלי,

גם לי היה לעונג להכיר אותך חבר.

שמחתי שהגעת אלי והצעת לעזור לי, שמחת אותי מאוד היום.

כתבת בן אדם זהב, אני אומר זאת עליך. כי לא כל אחד היה מגיע ועוזר לי.

גם לא הסכמת לקחת פיצוי כל שהוא, אלא להפך, אמרת שאתה לא מוכן לשמוע על זה. תודה לך.

אם היה לי את הידע שלך, הייתי שמח לעזור ככה גם לאחר.

אולי אלמד קצת על ניקיון רכבים ותיקון רכבים, הבנתי שזה תחום רחב, יש לזה גם שם דייטלינג משהו כזה.

אני מקווה לנהוג טוב יותר מכפי שאני נוהג כעת.

נתת לי היום טיפים משמעותיים מאוד. אתם חברי הפורום, יש לכם ידע רב מאוד, ניסיון רב, כל פעם

שאני נפגש עם מישהו מכם, אני למד משהו חדש. זה עוזר לי מאוד מאוד, תודה לכם שאתם מקדישים לי מזמנכם.

אני לא אציק לשכן, לא ארצה חלילה להטריד אותו.

אני גם אישית אם הספקת להכיר אותי היום, אני לא אוכל לגשת אליו, כי לא ארגיש נעים.

מה שכן, אם אראה אותו, אוכל לשאול לשלומו והאם הכל בסדר עם האוטו. לראות גם עם העיניים אם הכל בסדר.

אלי, תודה על היום חבר.

sronis

רוני, זה בסדר חבר, אתה לא פוגע בי.

אני שמח שאנחנו מתכתבים. אני אוהב לדבר עם חברי הפורום, כתבתי כבר שיש פה אנשים שכיף לי לדבר איתם.

אני פשוט חושב שאנחנו מאוד שונים חבר.

אני לא יודע אם היינו יכולים להסתדר במציאות, כי אולי היית כועס על ההתנהגות שלי, כי ככה אני

מבין מהפורום פחות או יותר, אבל אני באמת שלא יודע איך להשתנות.

מה שחשוב לי, שלא תכעס, רק תבין שככה אני. ככה אני כותב חבר, ככה אני גם מתנהג.

אני מרגיש רע אם עשיתי משהו למישהו, למרות שהוא אמר שזה בסדר, כי אני תמיד חושב קצת אחרי חבר.

אולי הוא סתם אמר בסדר, הוא ראה שאני לחוץ, הוא ראה שאני מאוד מפוחד.

אני מבין מדבריך שלא כך צריך להתנהג, אולי אשב עם עצמי ואראה איך משנים את זה. צריך לבדוק את זה.

אתה צודק שצריך לתת לאחרים לדאוג לעצמם.

אבל אם אני יכול לעזור, אני אשמח. כל החיים רק עוזרים לנו, גם אני רוצה לעזור.

רק פה בפורום עזרו לי כל כך הרבה חברים שהגיעו עד אלי, פגשו אותי, הדריכו אותי בנהיגה.

אפילו היום הגיע בחור סידר לי את הסימן באוטו.

ומה אני עשיתי בינתיים לאחר? אז אם פה אני יכול לעזור לבחור שפגעתי לו באוטו, אולי כדאי לברר שהכל טוב איתו.

אני יודע שאת המשפט האחרון שלך כתבת בציניות.

אבל אם זה היה ברצינות, אז כן רוני, לא הייתי מרגיש בנוח חבר.

כי הייתי חושב אולי נפגעת ממני, אפילו שזה רק דרך המסך. אתה יכול לפגוע בבן אדם גם באמצעות מילים.

אחרי זה אתה לא יודע איך זה ישפיע עליו, על מצב רוחו, על היום שלו. אני לא רוצה חלילה לגרום לזה.

אני אישית יכול להעיד על עצמי, שאם אני אקרא תגובה מסוימת, אני יכול להרגיש לא נעים.

רק לחשוב על זה, האם יש אמת בדבר, הראש שלי במקום להתעסק במטלות הבית ולעזור לבני הבית, יהיה מוטרד בזה.

יכול להיות שאני מוזר חבר, כתבתי את זה בהודעה הקודמת.

אני רואה שאני גורם לך להגיב לי כשאני לא יודע אם אתה מגיב בנוחות, או כל תגובה שלי מעצבנת אותך.

אז אני אודה לך חבר, אאחל לך שתתחדש מהרכב החדש שלך והמון בהצלחה בחו"ל חבר!

פורסם

סיפור קטן לשעת לילה שאולי יגרום לסופר מן להרגיש קצת יותר טוב.

בגיל 17 עשיתי רישיון, ביום הראשון שנגמר לי המלווה נסעתי לאסוף את אמא שלי מהעבודה, פעם ראשונה לבד.

בפניה הראשונה עשיתי סיבוב של 180 מעלות ועפתי עם הרכב של אבא לתוך מדרכה, במזל רק פוצצתי צמיג.

נסעתי מהר, לא היה לי מושג איך הרכב מתנהג בפניות ולא היה לי קמצוץ מהידע שיש לי היום בנושא נהיגה.

אתה יודע מה עשיתי יום למחורת?

שוב נהגתי ברכב, הפעם לאט יותר. :)

מאז עברו הרבה שנים וקילומטרים, עשיתי כמה קורסים, נהגתי קצת במסלולים ואני חושב שאני נהג לא רע.

בקיצור, כולנו מתחילים מאיפה שהוא, חלקנו עם בטחון עצמי מופרז וחלקנו הפוך.

אתה נשמע בחור נחמד מאוד (מדי), תפסיק לאכול סרטים ותמשיך הלאה, לא קרה כלום.

סה"כ שיפשוף קטן שלשכן לא מזיז ולך כבר תיקנו (כל הכבוד אלי!).

תגיד תודה שלא פירקת את האוטו על מדרכה. ;)

נ.ב

בחיית רחמים, מה אכפת לך שרוני כועס\ עצבני?

זה פורום ציבורי, שיתפוצץ! (למרות שאני בטוח שהוא לא באמת כועס, רק רוצה לעזור לך).

אתה חייב לשחרר ולהפסיק לקחת קשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כבר דיברתי איתך על הלחץ, אבל תראה, פה זה מגיע לרמה מסוכנת!

עם חיישנים לעשות תאונת רוורס? (ועוד בחניה).

סלח לי, אבל או שלא לימדו אותך כמו שצריך, או שאתה לא משלב קצת רגש בנהיגה שלך.

איפה אתה גר?

יש לי הרגשה שאם אני אלמד אותך וישב לך על הראש, אתה תשתפר.

קח כלל לחיים: נותנים לך תיקח, מרביצים לך תברח.

הבנאדם אמר לך ללכת ושהכל בסדר, אתה צריך לומר לו: "מצטער, שבת שלום" וללכת משם.

אל תמהר להכניס את היד לכיס, להתקשר לסוכן, לתת למישהו זר פרטים (גם אם זה הפלאפון שלך), העולם בחוץ אכזרי, החזק שורד, אתה אל תהפוך לטרף!

פורסם
יודע מה סופרמן? גם אני מרגיש עכשיו צורך להתנצל, כי אולי מה שאגיד יפגע בך (אומרים לי שלפעמים אני ישיר מדי בפורום).

אתה חייב להפסיק לחשוב על אחרים ולהתחיל לחשוב על עצמך ועל הקרובים לך.

אתה מתנצל שאתה כותב באריכות והם צריכים לקרוא את זה - אז לא, אל תתנצל. כולנו ילדים גדולים. אם לא נרצה לקרוא, לא נקרא.

אתה מתנצל כשאתה חושב שעשית משהו לא בסדר למישהו, ואתה עדיין מרגיש רע למרות שהוא אמר לך שלא עשית כלום.

אולי ואולי ואולי - תפסיק עם האולי הזה! אולי תתן לאחרים לדאוג לעצמם במקום שתדאג אתה להם? שום דבר טוב לא יצא מזה, כי אתה חייב להבין שלא כולם אנשים טובים, ומתישהו מישהו ינצל את התמימות שלך.

למה היית "נאלץ" לתקן את השריטה? כולה פאקינג שריטה.

אף פעם לא העירו לך על זה? אז הגיע הזמן.

מסכים עם כל מילה (אגב, זה נקרא Tough love).

תפסיק להתנצל, תפסיק לחשוב על אחרים, תפסיק לחשוב על מה יחשבו עליך, אחרים לא חושבים מה אתה חושב ולאחרים לא איכפת ממך (חוץ מאיתנו בפורום כמובן :-) )

אתה כל הזמן over analyzing - מנתח את הדברים יותר מדי, יורד לעובי הקורה, חושב על מה עם X ו Y ו Z, מבלה את זמנך על הכביש בפחד קבוע - אתה מעסיק את עצמך בשטויות ותוך כדי מפספס את העיקר.

כשאתה נוסע עם אמא שלך, אתה מתעסק בפחד של "איך אני נוהג" כי אני עם אמא.

כשאתה משפשף מישהו, אתה מתעסק ב "אבוי - מה עשיתי, התהפך העולם היום" במקום ב "מצטער אדוני" (פעם אחת!) ", האם תרצה שאתקן לך את הפגיעה?" - אומר לך כן, תן לו טלפון, אומר לך לא - המשך הלאה, לא קרה כלום.

כשאתה על הכביש, אתה מתעסק ב "רק שלא יצפרו לי, רק שלא יתעצבנו עלי" במקום להתעסק בכביש ובתפעול נכון של הרכב.

אני מרשה לעצמי לומר דבר אחד נוסף - לדעתי זה בגלל שאין לך דמות מבוגר בחייך שידריך אותך, לא רק בנהיגה אלא בכל דבר אחר, אין לך מי שיתן לך את הבטחון ויגיד לך "לא נורא הכל בסדר" ואז כל דבר נראה כמו סוף העולם.

לדעתי הפתרון - פסיכולוג. זה לא דבר רע, זה ברור שיש לך בעיה בתפיסת העולם, ומישהו צריך לתקן את זה.

אחרת - אתה עלול למצוא את עצמך בעתיד בבעיות קשות בגלל טוב הלב המוגזם שלך - וזה לא קשור לנהיגה זה קשור לחיים.

כשהייתי בגילך הייתי קצת כמוך, נאיבי מאוד, טוב לב ומוכן לתת הרבה מעצמי, ועשיתי זאת (לפעמים בהתנגדות נחרצת של ההורים ולפעמים בלי ידיעתם), והרבה פעמים במהלך החיים קיבלתי סטירת לחי ואנשים שסמכתי עליהם בעניים עצומות פשוט רמסו אותי.

אני לא רוצה לראות את זה קורה לך, תעבוד על עצמך חזק לשנות את העניין הזה, ואם אתה מוכן קח עזרה מקצועית.

פורסם

זה שטויות. הכי חשוב שלא ברחת... גם אם היית עושה נזק רציני הכי חשוב שנשארת במקום!

אני יספר לך 2 סיפורים.

1) בערך חודש אחרי שנגמר לי המלווה על האוטו הייתי בבית של חברה שלי (אז עוד לא חברה שלי) וניסיתי לצאת מהחנייה (חנייה בין עמודים שהבניין עומד עליו) והשתפשפתי על העמוד. הנזק? 1000 שקל וגם זה רק בגלל שבמוסך זה חברים טובים של אבא.

2) נוסע בחניון רואה שמישהו רוצה לצאת חנייה. אז אני עוצר, משלב לרוורס כדי לתת לו עוד מקום. רק התחלתי לנסוע ופגעתי ביונדאי גטס מאחורה :oops: :oops: למזלי לא היה שום נזק לאף רב אבל את הלקח למדתי טוב טוב!

אז קח בפרופורציה, הכל בסדר וחלקנו עושים נזקים הרבה יותר גדולים (אתה לא מבין איזו הקלה הזו לשמוע 1000 שקל אחרי שקיבלת הצעת מחיר של קרוב ל2000 :lol: ).

פורסם

נ.ב

בחיית רחמים, מה אכפת לך שרוני כועס\ עצבני?

זה פורום ציבורי, שיתפוצץ! (למרות שאני בטוח שהוא לא באמת כועס, רק רוצה לעזור לך).

אתה חייב לשחרר ולהפסיק לקחת קשה.

רק למען הסר ספק, כי אני אמנם יודע שאתה מבין אבל לא בטוח שסופרמן הבין: אני לא כועס, לא עצבני ולא כלום. סתם מנסה להעביר נקודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה יש לך בכלל לכעוס? אולי רק בגלל הקור האסטוני :lol:

ורחמים- כמו שאמרתי לך כשנפגשנו, מה אכפת לך מה אנשים באינטרנט חושבים? גם אני לא קראתי הכל כ זה ארוך אז אתה צריך להתנצל בפניי? בחייך! ומה תגיד על השירשור על הרב עובדיה יוסף (שמזמן כבר לא מדבר עליו...) שב20 ומשהו עמודים אחרונים כמעט כל הודעה שם מגמדת את ההודעה שלך. אז גם הם צריכים להתנצל בפני כל חברי הפורום?

מי שרוצה קורא! מי שלא לא...

פורסם
מה יש לך בכלל לכעוס? אולי רק בגלל הקור האסטוני :lol:

יש לי לכעוס שסופרמן אשכרה חושב שהוא הכעיס אותי. זה מכעיס! מה פתאום שהוא יכעיס אותי? ואם הוא הכעיס אותי, למה מי אני בכלל שאכפת לו שאני כועס? זהו, אני כועס עכשיו. :-D

רוני, שיוצא לקור עוד כמה דקות כי הוא פאקינג צריך לעבוד בימי שישי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, לא הבנתי. אם הוא הכעיס אותך אז הוא צריך להתנצל ואז אין לך מה לכעוס אבל אם הוא לא הכעיס אותך אז הוא לא צריך להתנצל ואז זה כן יכעיס אותך והוא כן צריך להתנצפ אז הוא צריך להתנצל או לא?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נסעתי רוורס בחנייה ולא שמתי עד ששרטתי בקטנה לבחור את הדלת, השארתי פרטים.ושכחתי לצלם.

הבחור התקשר בסופו של דבר. הסאגה נסגרה בכך שהוא עשה צביעה ופחחות לרכב בשווי של 1100.

אמרתי לו שזה לא הגיוני והוא הסביר שהיה לו עוד מלפני כן בעיות פחחות. סיכמנו שאני יביא לו 700 והוא יכסה את השאר.

לקח שלמדתי הוא לצלם ומן הסתם לנהוג בזהירות יתר בחניות.

תגיד תודה שיש לך שכן כזה טוב לב.

פורסם

חברים,

תודה לכם על הדאגה, אבל אני לא מצליח כל כך להבין.

מה שהצלחתי להבין, זה שאתם אומרים שאני פחות אתייחס למה שחושב הבן אדם האחר בפורום.

אני לא רואה בזה פסול חברים, לחשוב האם הוא נפגע מדברי, האם מגיע לו התנצלות.

רוני, הצלחת להעלות חיוך על פני, עם ההודעה שכתבת לפני היציאה לעבודה :oops:

בכל אופן חברים,

ראיתי היום את השכן, הוא שאל לשלומי, שאלתי לשלומו.

הוא שאל מה עם הרכב שלנו, הראיתי לו, הוא אמר שכמעט לא רואים.

אמרתי לו שחבר עזר לי לתקן את זה.

שאלתי אותו מה עם הרכב שלו, הוא אמר לי שהוא ניקה את זה וזה נעלם, שמזל שנסעת במהירות איטית מאוד.

מהמקרה הזה למדתי, להבא, לפני שאתה יוצא מהחנייה ברוורס, לעשות את סדר הפעולות -

לסרוק את השטח לפני כניסה לרכב.

לבדוק שהמראות מכוונות היטב, בכדי שיהיו לי כמה שפחות שטחים מתים.

להוריד את הווליום של הרדיו, לא כמה שפחות, אלא בכלל להוריד. גם ווליום של 5-10 יכול להפריע. פשוט לעשות השתק.

לפתוח חלון, ככה גם רואים טוב יותר את התמונה במראה, גם אפשר לשמוע אם יש ילדים/עגלה/רכב/חתול.

לא להתמקד על נקודה אחת, לא להסתכל רק על עצם מסוימת וזהו, להסתכל כל פעם לצד אחר, לקבל כמה שיותר מידע.

הכי אחרון, אם אתה לא מרגיש בטוח, או לפחות בפעמים הראשונות עד שאתרגל לגודל האוטו -

פשוט לצאת כל כמה שניות, להרים בלם יד, לשלב לניוטרל, לבדוק אם עוד קצת אני נכנס במשהו, אם אני עובר, אם הכל בסדר.

אין מה להתבייש, גם אם יראו אותי שאני יוצא כמה פעמיים מהרכב ונכנס, זה בשבילי.

עוד דבר, לנסוע כמובן כמה שיותר לאט.

נסעתי לאט, אבל שוב, כמה כמה שיותר לאט.

אם אפשר לתת לאוטו לנסוע לבד, מצוין. רק להיות עם הרגל על הבלם.

חשבתי גם להתקין צפצפה כמו של משאיות, שעושה קולות בנסיעה לרוורס.

לא מצאתי מידע בגוגל.

האם אפשרי להתקנה בטרנספורטר שלנו. מה העלויות בכדי לדעת אם ריאלי.

חברים, תודה לכם.

תודה שהתעניינתם, שהגבתם, שעודדתם, שתמכתם - עזרתם לי מאוד.

אלי, תודה חבר, שהגעת עד אלי, באותו יום של המקרה, תיקנת לנו את השריטה - כל הכבוד לך!

סעו בדרכים טובות חברים יקרים, שיהיה לנו סוף שבוע רגוע :-P

פורסם

אם אני יעביר לך מין שבוע חונכות, לדעתי אני אצליח להבהיר לך את הנקודה שאני ועוד אנשים פה בפורום מדברים עליה.

יש נימוסים, ויש חוסר-ביטחון, אתה משלב אותם.

נימוסים זה מצויין והלוואי וכולם היו מנומסים, וחוסר ביטחון זה רע וגרוע.

יש לי חברים שהיו מצבים שכמה ימים-שבועות לא דיברו איתי בגלל שאני הגעתי למצב שאני הורדתי להם את הביטחון, השפלתי אותם וכו'.

היום אחרי שהם הבינו מה שעשיתי, כל יום אומרים לי תודה רבה על זה שלימדתי אותם משהו והבהרתי להם נקודה חשובה בחיים.

זה לא שאני מתגאה במשהו, גם לי יש חסרונות, אף אחד לא מושלם.

הכי חשוב תקשיב לאנשים פה, ולכל מי שבא אליך ברחוב, תבין רמזים.

זה יעזור לך הרבה בחיים, כי אם תמשיך ככה ימשכו אליך אנשים מהסוג הגרוע יותר שינסו לרמוס אותך ולנצל אותך.

אני רואה לפי מה שאתה כותב, שאתה לא כל כך תוכל לעשות צבא, וגם עם כן אז עם ת"ש גבוהה, לא שזה משהו רע, כל אחד משרת לפי היכולות שלו (ועוד כמה חארות שמזייפים).

הצבא הוא בית ספר טוב לפני היציאה לאזרחות, אני עוד לא עשיתי צבא כי אני עתודאי, אבל אני רואה לא מעט חברים שלי שזה שינה אותם (לכל אחד הייתה שריטה כלשהי והצבא פשוט תיקן אותה).

יש עוד דרך ללמוד את הדברים, אותה אני פחות ממליץ לך לעבור, זו דרך בה אתה חוטף כאפות מהחיים עד שאתה לומד לאט לאט בכל תחום.

בשביל לא להגיע לדרך הזאת, תמצא אנשים שיעזרו לך, אם זה חברים, ואם זה פה בפורום וכדומה.

• תוכן חדש...