Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי ואחרי חיפושים מצאתי שזקוקה אוקטביה היא הכי מתאימה.

אני יודע גם שהתיבת הילוכים היא DSG7 ושמעתי של תיבה הזאת היו הרבה בעיות בשנים האחרונות...

אז מה קורה איתה היום? האם הגרסאות החדשות משנת 2013 כבר לא עושות את הבעיות האלה?

וכמה בכלל שנות אחריות יש לתיבה?

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות רכב חדש אז עדיף תיקח את הכסף ותקנה לך איזה קורולה חדשה,לפחות תישן בלילות בשקט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא חסר מקרים על החלפת המצמדים ועדיין לא הכול הסתדר,לאבא של עמית מהעבודה של אבא שלי יש יטי סוף 2012,במהלך השנה היה כבר כמה פעמים במוסך בגלל הגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההיגיון צריך ללמד שהיצרן כנראה למד מהן נקודות התורפה של הגיר הזה ודאג לתקנן. יחד עם זה בדברים חדשים שכאלו, רק העתיד יכול להעיד על כך. אתה בהחלט יכול להצטרף לקהל לקוחותיו ולהיות חלק מסטטיסטיקה עתידית בענין, כזו שתבסס את ההגיון הזה או שתסתור אותו. להערכתי אין דרך אחרת.

פורסם

למעשה רועי 5 טוען שאינו יודע ומציע ניסוי אמפירי שיתבצע עליך, פותח השרשור.

בתשובה לשאלתך: האם די אס גי 7 כיום היא אמינה, זו התשובה:

אם רכשת רכב חדש או רכב משומש לאחר בדיקה מעמיקה- התיבה כיום אמינה.

אין לדעת מה יקרה מחר.

בהצלחה.

פורסם

אין כמו הומור טוב בשבת בבוקר. אחד פה מציע לקנות קורולה כדי לישון בשקט (את הריקולים של הבטיחות בטויוטה כל שני שלישי רביעי וחמישי הוא שכח, כמו גם את דוושות הגז שנתפסות ואת הגיר הרובוטי מעקם החוליות), שני שמע סיפורי אימה מאבא של דוד של שכן של אחות של מכר שמישהו הכיר בטבריה שהיה לו בעיות בגיר ביטי 2012.

בואו נראה אחד שיביא כאן טופס ממוסך מורשה שהייתה לו בעיה בDSG7 בדגם מאמצע 2012 ואילך. יש?! מהמר שלא, כי אני לפחות לא נתקלתי באף שירשור שנפתח פה על הנושא מאז שיצא הדגם החדש לפני כמעט שנתיים. הייתה להם בעיה בגיר, זה ידוע כמו שידוע שהם מצאו לזה פתרון טכני מלא, מה שאי אפשר להגיד למשל על הבעיות בגירים של הפוקוס שממשיכים להתפרק, מנועים לדמום וגומיות לנשור. הכי אני אוהב זה שמי שבחיים לא היה לו או נהג עם DSG יש לו דעה מאוד מוצקה בנושא...

פורסם
עדיין אותו הדרעק. אבל תכף יחצני VAG יבואו וינסו לשכנע אותך שהכל טוב וזה הדבר הכי טוב שיקרה לך בחיים.

זה לא שחור או לבן !

אני עם סיאט איבזה 1.2tsi dsg7 נוסע עליה במשך שנתיים כולל שיפורי מנוע. לא היתה לי איפלו פעם אחת בעיה בגיר.

בנוסף יש לי 2 יטי שנת 2012, גם הם ללא תקלות.

יתכן שהתמזל מזלי בנוגע לגיר/מנוע.

אני בכל מקרה מרוצה מאד. אני כרגע מחכה לרכב החדש שלי שיגיע.

מכרתי את האיביזה לטובת לאון 1.8 sc fr.

אני אישית, לא רואה את עצמי נוהג על רכב ללא מנוע tsi או dsg.

חברות נוספות מתחילות לצאת עם פתרונות דומים למנועי ה tsi וגיר כפול מצמד.

בכל מקרה. זה רק מהנסיון שלי האישי.

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם

אחת הסיבות שקניתי את הרכב הנוכחי שלי תתפלאו זה בגלל ה-DSG,

יש אחריות 5 שנים על הגיר, כך שיש לך סוג של שקט לשנים האלה, אני מאמין שאנחנו צריכים להפסיק לצעוד במקום ה-DSG זו טכנולוגיה שכנראה עוד כמה שנים תחליף את הגיר האוטומטי, וחווית הנסיעה שהיא מספקת בכבישים מהירים פשוט תענוג,

יש לה קצת חבלי לידה בהילוכים ראשונים שהיא מזכירה גיר ידני, אבל חוץ מזה פשוט חוויה.

יחד עם זאת אל תשאר אדיש, תעשה את השיקול שלך לכאן או לכאן.

asdasdasd

פורסם

אני בעל סקודה פאביה 2011 גיר DSG

חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהגיר. ודרך אגב האוטו היה עכשיו בטיפול במוסך (מורשה) 43,000 הקלאצ'ים והגיר בסדר גמור.

לא יודע איזה סטיגמה נהייתה על הגיר הנ"ל , אבל כרגע אני לא נתקלתי בבעיות בגיר .

*(יש 5 שנים אחריות על הגיר מהחברה)

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

בלי קשר לאמינות ולה DSG7

השבוע נסעתי על פאסאט שנת 2009 דיזל עם גיר DSG6.

אני לא מבין את ההתלהבות שלכם מהגיר.

עברתי פה על כך כך הרבה סיפורי אימה, אבל כולם לפחות כתבו שכאשר אין בעיות הגיר הוא פשוט מושלם.

אז תסלחו לי, אני מעדיף את הגיר האוטומט 4 הילוכים המיושן שני שעבר עליו כבר 370 אלף ק"מ.

העברת הילוך לא מושלמת (בטח לא נעימה יותר מגיר אוטומט רגיל).

בנסיעה בתוך העיר הגיר עובד על הילוך כל כך גבוהה ואת דוושת הגז לאנמית לגמרי.

בכביש מהיר אין בעיה, אבל למי יש? גם הגיר (הרובוטי) המחריד של הקורולה מרגיש רגיל שהוא נוסע על ההילוך האחרון.

זאת ההתרשמות שלי לפחות מסיבוב לא קטן ברכב.

בכל מקרה, זה רכב שאחי מעוניין לקנות, היה אצלנו יום-יומיים.

הוא כניראה הולך על האוטו.....אני מפחד בשבילו מההחלטה אבל הוא ילד גדול, אשמח להתוודות.

המוכר הוא חבר טוב של המשפחה והוא בעצמו לא ממליץ לנו לרכוש את הרכב.

הכתוב בהמשך במידה והוא אקנה את הרכב והיא לי קצת יותר ניסיון.

פורסם

עם אחריות של 5 שנים (לגיר), אני לא חושב שהשאלה הזו בכלל רלוונטית. על אחת כמה וכמה אם הולכים לסוכנות ומעוניינים לצאת עם רכב מהניילונים.

לקוחות סמל"ת יכולים רק לקנא ולייבב.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, זה לא אומר שלא תהיה בעיה. תלוי על איזה רכב תיפול.

הגיר מתפקד טוב מאוד. אני מסכים עם העניין של ההילוך הגבוה, לעתים זה מציק להיות בהילוך 7 ב70 קמ"ש ואז כשאתה צריך להאיץ זה או להוריד ידנית או ללחוץ חזק ולהאיץ בצורה מוגזמת.

התפעול של הגיר עצמו מעולה. לא מרגישים את העברות ההילוכים בכלל.

ממש לא הייתי קורא לזה דרעק. לחלופין, בחרתי את הרכב הנוכחי שלי בגלל כמה פרמטרים וממש התרשמתי לטובה מהגיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...