Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד ידעתי שהזול עולה ביוקר ובכל זאת יצאתי טמבל,ללא ספק מאוכזב מהתיקון שביצעו לי על מכסה המנוע,בחצי שנה הראשונה הכל היה ניראה נחמד ועכשיו מתגלה משהו אחר לגמרי,ניתן לראות לפני פס הניקל משהו שניראה כמו שריטות שגם ניהיה שם שינוי קטן בצבע הרכב והבדלי צבע,במציאות זה ניראה קצת יותר רציני המצלמה לא משהו,זה חזר להיראות כמו שריטות בתוספת איבוד צבע:

w645.jpg

Uploaded with ImageShack.us

מה אני עושה?,האם ניתן לתקן את זה?,יש לי שכבת ווקס על הרכב האם יש פעולה שהוא יעשה שתגרום להסרת השכבת ווקס?,האם לתת לו לנסות לסדר את זה או שעדיף שלא יגע בזה ולדרוש ממנו החזר כספי?,מה אתם מציעים לי לעשות?

m7kj.jpg
פורסם

נראה כמו wet sanding שלא עבר פוליש כראוי, ועד עכשיו לא נתגלה כי הווקס כיסה אותו.

אני טועה חברים?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
נראה כמו wet sanding שלא עבר פוליש כראוי, ועד עכשיו לא נתגלה כי הווקס כיסה אותו.

אני טועה חברים?

התיקון בוצע לאחר מריחה ראשונה של ווקס בחודש רביעי של השנה הזאת,מאז התיקון ועד לפני כשלושה שבועות לא היה על איזור התיקון שכבת ווקס

m7kj.jpg
פורסם

אתה בטוח שבעל המקצוע שביצע את זה לא יישם שכבת ווקס?

לרוב תמיד עושים אחרי WS

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הוא עובד עם בקבוקים כמו של הקטשופ שקופים וצבע החומר היה בצבע קרם נוטה ללבן,הוא פשוט השפריץ את החומר על הפח ועבד עם המכונה על האיזור,חומר אחד בלבד נגע בפח הרכב,אני הולך ליעקב אלטר וכמה שהתיקון יעלה הבן אדם הזה ישלם

כל *ין קונה מכונה ופוליש ניהיה לי דיטיילר אני כבר מחפש את המספר טלפון שלו ומעדכן

m7kj.jpg
פורסם

כל בנאדם כמוך, עולך להכי זול, בלי להתייעץ עם אף אחד ובסוף משלם.

לדעתי תשאל אותו, אולי יתקן בחינם...

ללכת לאחד מהדיטיילרים היקרים והטובים זה פתרון טוב בשבילך, אבל יקר מידי בשבילו.

פורסם

הוא יתקן בחינם זאת לא השאלה,השאלה היא האם הוא באמת יתקן או יגרום נזק חמור יותר?,האמת היא שהיה לי את המידע על יעקב אלטר ועוד אז חשבתי שהמחיר יקר מידי בישביל זה ולא ידעתי שזה נזק שלא פשוט לסדר,יום שישי אני אצל הבן אדם,יעדכן בהתפתחויות

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...