Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן X Point לרכב, מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לדאוג? או שהשמן הזה בסדר? Fiat punto 2001 1.3 ELX ידנית.

IMG_20130930_122134 (Copy).jpg

IMG_20130930_122129 (Copy).jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

חפש על היצרן והשמן הזה בגוגל. לא תמצא מאומה.

כנראה מדובר בשמן משומש / משוחזר שמילאו ברשות וביקבקו במיכל עם תווית נוצצת ללא אבא ואמא. לא לגעת בשום אופן.

לשפץ/להחליף מנוע עולה כמה אלפים. ההבדל בין עלות שמן נחשים המשוחזר משמן טיגון פלאפל בשכם לשמן מוכר וראוי הוא בערך 100 ש"ח. תעשה את החשבון.

פורסם

אני איני מבין מדוע לקנות שמנים שאינם בעלי "אבא ואמא", אינך יודע מה הוא מקורם, והם רבים הסיכויים שמני מדבקה מאיכות ירודה, ההבדל בין שמן עלום שם לשמן סינטטי מלא באיכות גבוהה יכול להגיע עד מאה שקלים חדשים, האם הם שווים את מחירו של מנוע חדש מיבוא ועבודת פו"ה ?

חבל מאוד הסיכוי לפגיעה גבוה, חוסר המודעות והתמימות וחלקלקות התחום הזה הן בתחום המכירות והן בתחום עבודת המכונאות גורמים לאנשים להוציא כספים מיותרים מכיסם, ויש גם לקונים בין אם קונים את המוצרים לטיפול או את השירות אשמה גדולה, בשל העובדה שהם מעדיפים לחסוך ולחפש את הזול ביותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמן חצי סינטטי (במקרה הטוב) שעומד בתקנים מיושנים מאוד.

אני מציע להתקדם לשמן סינטטי מלא מחברה מוכרת העומד בתקן המינימלי אותו דורש היצרן, כתוב בספר הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מה שיהיה ברכב לא אני שמתי, אתם יכולים להביא לי דגמים מדיוקים של שמן שאדע מה בערך לקנות?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...