Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

לאחר מס' חודשים של חיפושים בארץ וניסיון התמודדות עם המחירים-הלא-שפויים החלטתי לבחון אפשרות של יבוא אישי של הרכב - מיני קופר. קראתי המון מידע ברשת על התהליך, גם כאן בפורום, אבל ככל שנחשפתי אליו כך התווספו עוד ועוד שאלות. אני אשמח אם תוכלו להשיב על כמה מהן, מי מכם שהתנסה בתהליך בעבר ומי מכם שאפילו יוכל להפנות אותי אל אנשי קשר רלוונטיים שיוכלו לסייע בנושא.

 

הרכב שברצוני לייבא הינו מיני קופר שנת 2012, המוכר מארה"ב, עלות הרכב הינה כ-17,000 דולר.

 

והשאלות שלי הן:

  1. לפני הכל, האם בכלל מדובר ברכב שניתן לייבא? לא כ"כ הצלחתי להבין את הטבלה באתר של משרד התחבורה.
  2. מהי העלות המשוערת של תהליך שכזה (כולל עלות הרכב ובדגש על מיסים, מכס ורישוי, משלוח וכד')?
  3. כיצד מתבצעת הרכישה בפועל? האם נדרש איש קשר שיבצע את הרכישה פיסית במקום?
  4. כיצד מתבצעת הבדיקה של הרכב (מנוע, גיר, שלדה וכד')? האם ניתן להסתמך על מסמכים שהמוכר מספק?
  5. כיצד מתבצעת העברת הבעלות על הרכב?
  6. כיצד מתבצעים הטיפולים בארץ? האם מוסכים מורשים "יסכימו" לטפל ברכב?
  7. האם יש נקודות נוספות שצריכות להדליק נורה-אדומה לפני התחלת תהליך כזה?

 

מקווה שתצליחו לשפוך מעט אור,

תודה רבה, סופ"ש נעים,

לירן.

פורסם

בחישוב גס -

 

17,000 דולר + 5,000 דולר על המשלוחים (הובלה ימית+הובלה פנימית בארה"ב+עמילות מכס+ביטוחים+שונות) = 22,000 דולר. בשקלים זה יוצא בערך 78 אלף ש"ח.

עכשיו תכפיל את הסכום הזה פי שתיים בגלל שהמדינה לוקחת ממך 100 אחוז מס ותקבל 156 אלף ש"ח.

 

אז נכון שזה יוצא יותר זול מלקנות קופר S חדשה בישראל אבל השאלה היא אם שווה לך לחסוך כמה אלפי שקלים בשביל לקבל בסוף מיני קופר משומשת?

 

ייבוא אישי משתלם רק אם יש לך דילר טוב בארה"ב שיודע לפצל חשבוניות וככה להוריד את המס שאתה נדרש לשלם בארץ. אם אתה רוצה הפנייה לאחד כזה, פנה אלי בפרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראשית, אני לא מחפש קופר S. קופר משומשת מבחינתי היא ״המטרה״. בארץ אני מחפש כבר מס׳ חודשים, מדי יום, אבל ההיצע נמוך מאוד והמחירים שמבקשים על אלו שכן נמכרים בשנתונים נמוכים משמעותית מ-2012 הם חסרי הגיון. שלא לדבר על שנתונים חדשים.

 

שנית, לא ציפיתי לסכומים כאלה. למה המדינה לוקחת מס כל כך גבוה?! מצד אחד, בכל מקום שקראתי הציגו את תהליך היבוא האישי כמשהו מאוד חיובי שהמדינה ומשרד התחבורה בפרט החלו לתמוך בו, מצד שני, מוציאים את כל כדאיות העסקה עם המיסים הגבוהים.

 

האם ישנן הקלות מסוימות במס לאוכלוסיות מסוימות (פרט לתושב חוזר)?

פורסם

אתה מכיר את האימרה "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"?

 

המס על רכב ביבוא אישי הוא סביב 116-130 אחוזים ממחיר הרכב כולל מחיר ההובלה. מזה מקבלים הנחה קטנה על אביזרי בטיחות או דרגת זיהום אוויר נמוכה (זאת הסיבה שמכוניות כמו טויוטה קאמרי היברידית נפוצות בייבוא אישי), אבל בגדול זה יותר מ-100 אחוז מס.

 

לא יודע אם כבר נתקלת בקובץ הזה, אבל אם לא אז תקרא. הוא יענה לך על המון שאלות:

http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Documents/MadrihYevuIshiRehev.pdf

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...