Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה (לא הצלחתי לאפיין בדיוק מתי), מדי פעם האורות בפורד שלי מהבהבים לסירוגין. הם לא כבים לגמרי, הם פשוט מנמיכים ומגבירים את העוצמה. בנוסף, אם אני נוסע עם מאוורר מזגן בדרגה החזקה, אני יכול להרגיש אותו מתחזק ומתחלש מדי פעם.

המצבר ישן - הרכב בבעלותי כבר 3 שנים ואף פעם לא החלפתי אותו, כלומר הוא כנראה סדר גודל 4-5 שנים באוטו. האלטרנטור הוחלף לפני כמה שנים, אבל גם לפני תקופת בעלותי. האם הבעיה היא בוודאות במצבר או שיש סיכוי שזה האלטרנטור שמזייף?

האוטו מניע בנגיעה, וחוץ מהבעיות הנ"ל אין שום התנהגות חריגה (אין הגה כוח).

פורסם

לפני הכול בדוק את החיבורים של נעלי הכבל למצבר וגם לאלטרנטור שהינם מחוזקים היטב.

לפי התיאור שלך יישנה אפשרות שקיימת בעיה באלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקי, אני אבדוק את זה. באמת עבדתי על הרכב באיזור הזה כמה פעמים בשבועות האחרונים, וזו תופעה חדשה. יכול להיות שנגעתי בטעות באחד הכבלים.

שכחתי לציין, מדי פעם נורת הטעינה מהבהבת בעוצמה חלשה, אבל אין לזה קשר ישיר לאורות. האורות מרצדים גם כשהנורה כבויה. אני מניח שזה בכל מקרה רק מחזק את בעיית האלטרנטור.

• תוכן חדש...