Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות ה-esp and abs נדלקו ב-c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני כשבוע התחיל לי בעיה ברכב ( סיטרואן c4 2009) נדלקים לי שני הנורות שציינתי למעלה אבל הכל נראה תקין . יש לציין כי הרכב עבר רק 75000 ק"מ והוא מבחינה מכנית מעולה. בזמן שאתה מכבה את המנוע ומדליק שוב הנורות נעלמים.

את המצבר החלפתי שקניתי אותו ..

תודה על העזרה..

מישל

פורסם

פשוט מנסיון: גם לי היה קטע שהABS היה משתגע בסוף זה היה אלטרנטור שנתן 16.5V זה די קל לבדוק ואם זו התקלה אצלך זה עלול לגקום נזק למחשב רכב ומערכותיו אז כדי לטפל.

אני ממליץ על קארדיאג זוג מקצוענים בחשמלאות רכב נמצאים בפתח תקווה ברחוב אלוף דויד מרכוס 38

03-6411163.

• ספונסר פורום
פורסם

אלטרנטור לא תקין או מתג אור בלם לרוב.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

פורסם
אלטרנטור לא תקין או מתג אור בלם לרוב.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

נשמע סביר - אצלי בדגם 2010 היתה תקלת מתג אור בלם ואכן הופיע אזהרה מפחידה של esp/abs fault. אני מניח שהשאלה המקורית התכוונה להודעה בצג כנ"ל ולא לנורות (?)

• תוכן חדש...