Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכון כושר בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להמלצה למכון כושר טוב לא יקר מדי בחיפה, עדיפות לאזור הכרמל/אחוזה.

האופציה שנראית לי הנוחה ביותר בגלל הקירבה למקום העבודה (מת"מ) זה הולמס פלייס אנרג'י בקניון חיפה, מישהו פה מתאמן שם ויכול להגיד איך העומס במכון בשעות הערב?

ראיתי גם ביד 2 מנויים שנמכרים להומלס פלייס. מישהו יודע איך הולך התהליך של רכישת מנוי יד שנייה ומה הוא כולל?

מה המגבלות מול המועדון במקרה של רכישה כזאת?

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

היי

בדיוק שבוע שעבר חיפשתי לעצמי מכון על מנת להתחיל את "עונת" המסה עד סוף החורף.

לקחתי יום אחד בו סיימתי לעבוד בערב יחסית מוקדם, ונסעתי אל ה4-5 הראשונים שעלו לי לראש, 10 דקות ביקור בכל אחד הספיקו לי בשביל לסגור על מקום ואני מוכן לפרט:

הדרישות שלי היו:

- לא מפוצץ

- חייב להיות: כייבל קרוס, כלוב חופשי לסקוואטים עם מוטות אולימפיים + מבחר פלטות, משקולות חופשיים מעל 40קג.

- אווירה טובה של מתאמנים ולא כאלה שבאים להעביר את הזמן ולשחק באייפון\לראות טלויזיה\להתחיל עם כוסיות.

- מחיר טוב

רוממה "לגוף החדש" - אין משקולות בודדות מעל 35 קילו אם אני זוכר נכון, אין כייבל קרוס, הגעתי בערב באמצ"ש - לא מלא עד 0 מקום אבל אוכלוסית ילדים בני 16, לאחר "התמקחות" סופר קלה, המחיר הגיע לכ~150שח לחודש.

מכבי - אחלה מקום, משקל חופשי עד 60!קג (אם אני זוכר נכון) כלוב חופשי, כייבל קרוס, קיצר הכל מהכל, אחלה אווירה של מתאמנים רציניים, נפל ב: חניה (לך תמצא חניה בערב בעליה של עירוני ה') ובמחיר (אין לי צורך בבריכה) ויצא יותר יקר מהולמס פלייס.

לייף & פיטנס פנורמה - מקלט, המון ילדים! מחיר לא זול, מכשור ישן, משיחה עם המדריך שם אין לו מושג מה יש במכון ומה אין, אני מצאתי בשבילו את הציוד כי הוא לא ידע להצביע במה מדובר, אין כייבל קרוס, אין-חניה! או כחול לבן ברחוב או בחניה של פנורמה בעלות של כמה שקלים פר כניסה (4 אם אני זוכר נכון), מקלחות ממוקמות צמוד ללובי הכניסה למלון מחוץ למכון.

משהו נוסף שלא אהבתי שם - הפקידת קבלה שדיברה איתי ואמורה "לסגור" את המנוי, רואים שהיא עשתה קורס שיווק והיא בעצם מפעילה רוטינת שאלות שלא מובילה לכלום על כל מי שמגיע כולל עלי כמו:

"התאמנת בעבר?" (מה, לא רואים?!) "מה אתה רוצה להשיג"? "ראית את הציוד שלנו ללא משקולות הפועל על מים?"

סך הכל ששוחחנו ביקשתי ממנה את הדרישות שפירטתי למעלה, היא התעלמה והמשיכה בשאלות חסרות הכיוון.

הולמס פלייס קניון חיפה - יש שם הכל מבחינת משקל\ציוד\כייבל קרוס ושם באמת אפשר להתאמן ולבנות גוף, לאחר מיקוח קל גם סגרתי אחלה מחיר + חודשיים מתנה (סהכ 14 חודשים, אני מתאמן כבר שנים, לא מפחידה אותי תקופה כזו, אין לי ספק שאני מתמיד), יתרון נוסף בקשר למחיר הוא שהם הסכימו שאשלם מזומן פר חודש במקום לשלם את כל הסכום במכה אחת - מה שאף מקום לא הסכים, לי זה התאים.

חניון מקורה צמוד למכון בתוך הקניון.

חיסרון וזה חיסרון גדול מבחינתי לפחות שלא ראיתי את זה בהתחלה - בימי ראשון, מ-פ-ו-צ-ץ, ומי האוכלוסיה? ילדים בני 17-23 (אני בן 25 כן?) שבאים לעשות פוזות עם תרגילי יד קדמית בלבד המחזיקים בגדי מותגים\אייפונים\תסרוקות מעוצבות עם אוזניות BEATS אדומות בגודל של ג'אנט משאית שלא באים להתאמן, באים לתפוס ספסל ולשחק באייפון\לראות משחקי כדורגל, בוא נגיד שאם הייתי יודע שזה ככה מההתחלה, כנראה לא הייתי סוגר שם, הורס מאד את האווירה (נרשמתי ביום שני והתאמנתי כל השבוע, ראשון הגיע לפני יומיים וקיבלתי הלם תרבות).

חיסרון שני - צוות המדריכים מזעזע, יש מדריכים שפניתי אליהם בשביל שישמרו עלי עם משקל כבד (שאלתי אם הם מבצעים את זה, אמרו שכן אין שום בעיה זה ליגיטימי לבקש זאת) או שבסך הכל ביקשתי שיבואו להסתכל מהצד אם הביצוע של הסקוואט נכון. חלקם טענו שזה לא עבודתם, חלקם טענו שהם עסוקים בלי בושה (למרות ששיחקו באייפון בעמדת המדריך) וחלקם טענו ש"כן כן תכף באים, ואף אחד לא בא" - עוד לא התלוננתי.

שאר השבוע מבחינת פיצוץ אוכלוסין או "פוזות" יחסית נקי ובשעות 19-20 אפשר להתאמן בכיף.

שעות פעילות 6\7 בבוקר עד 23:00 בלילה.

*אם אתה סוגר בהולמס, אשמח לפרטנר לאימונים

עוד שאלות?

אוהד.

פורסם

תשלום במזומן חודש בחודשו בהחלט יתרון רציני וגם חניה לא חסר שם אם זכור לי נכון.

על כמה נסגר המחיר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אישית איני אוהב את המועדון בקנין חיפה - אני מנוי הרבה שנים בגרנד קניון, ובזמן שיפוץ המלתחות חילקתי את זמני בין מועדנוני האנרג'י בקריון ובקניון חיפה. אני ממשיך להתאמן בקריון מספר פעמים בשבוע (נוח לי מבחינת העבודה) - כמועדון מרווח, מואר היטב ונוח מאד. לעומת זאת בקניון חיפה - אם לא חל שינוי ב-3 החודשים האחרונים - אפרורי מאד, מיזוג האויר לא מספק והמלתחות מיושנות וצפופות. הטוב ביותר הוא המועדון בגרנד קניון, אבל עלותו הרבה יותר גבוהה.

צריך להוסיף שאני מתאמן כמעט רק באיזור האירובי ובשעות הבוקר המוקדמות, ואינייכול לחוות דעה על איזור אימוני התנגדות ועל הנעשה בשעות הערב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היי

בדיוק שבוע שעבר חיפשתי לעצמי מכון על מנת להתחיל את "עונת" המסה עד סוף החורף.

לקחתי יום אחד בו סיימתי לעבוד בערב יחסית מוקדם, ונסעתי אל ה4-5 הראשונים שעלו לי לראש, 10 דקות ביקור בכל אחד הספיקו .....

////ת) או שבסך הכל ביקשתי שיבואו להסתכל מהצד אם הביצוע של הסקוואט נכון. חלקם טענו שזה לא עבודתם, חלקם טענו שהם עסוקים בלי בושה (למרות ששיחקו באייפון בעמדת המדריך) וחלקם טענו ש"כן כן תכף באים, ואף אחד לא בא" - עוד לא התלוננתי.

שאר השבוע מבחינת פיצוץ אוכלוסין או "פוזות" יחסית נקי ובשעות 19-20 אפשר להתאמן בכיף.

שעות פעילות 6\7 בבוקר עד 23:00 בלילה.

*אם אתה סוגר בהולמס, אשמח לפרטנר לאימונים

עוד שאלות?

אוהד.

הלכתי למספר מקומות בסופו של דבר נעצרתי על הולמס פלייס קניון חיפה,

מבחר גדול של מכשירי אירובי ואנאירובי וגם המחיר מעולה. 250 ש"ח לחודש ללא התחייבות.

אכן ראיתי את הילדים שאתה מדבר עליהם, אבל לפחות ממה שיצא לי להסתכל אין שם הרבה כאלה

גם לא כזה מפוצץ שם בשעות הערב שהייתי בהם עד עכשיו לעומת מכונים אחרים.

סה"כ בחצי שבוע הראשון שהתאמנתי שם, נראה כמו אחלה מכון. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...