Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

זה יהיה קצת ארוך :)

ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2003 אשר נרכשה לפני 3 שנים עם תקלה p0421 של הממיר הקטליטי. במשך 3 שנים הרכב נסע נפלא עם צריכת דלק של 430 קילומטר ל 45 ליטר כאשר הנסיעות הם כל יום מנתניה להרצליה בבוקר וחזרה בערב(יש פקקים).

בחודש שעבר הרכב עבר טיפול 120K אשר כלל החלפת שמן , פילטר שמן , פילטר אוויר ופלאגים וגם תוסף K44.

 

מאז הטיפול צריכת הדלק עלתה משמעותית ל 350 קילומטר ל 45 ליטר באותה צורת נסיעה שמבחינתי זה ממש לא תקין.

ברשותי סורק תקלות ולאחר חיבור לסורק קיבלתי את התקלה הרגילה ש P0421 של הממיר שקיימת שם כבר 3 שנים ובנוסף עוד תקלה חדשה P0443.

חשוב לציין שהרכב נוסע מצויין וסוחב מצויין והבעיה היחידה שאני מכיר היא שהרכב לפעמים מזייף בעמידה (הטורים נופלים ל 500 סלד ומתייצבים שוב, אבל הבעיה באה ונעלמת).

 

השאלה מה עושים מכאן? אם אני אלך למוסך מורשה בטוח יגידו לי דבר ראשון להחליף ממיר כי זה הקוד תקלה אבל אני מחפש מישהו מקצועי שיכול להצביע על שורש הבעיה. כידוע לכם הרכב כבר לא שווה כל כך היום ולכן אני לא רוצה להיכנס להוצאות כבדות.

 

אולי תוכלו לעזור לי מאיפה להתחיל? ואיזה חלקים יכולים לגרום לבעיה?.

אני יכול להגיע לכל מוסך באיזור המרכז (אני מהרצליה)

 

הרשימה שלי של החלקים החשודים:

1.פלאגים

2. אינפוזיה שאולי תעזור

3. חיישן חמצן (או כל חיישן אחר)

4. פילטר דלק

5. ממיר.

 

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

קודם כל ממיר קטליטי תקול יכול להשפיע לרעה על צריכת הדלק.

האם הפלאגים שהרכיבו הם לפי המפרט של הרכב?

תוסף K44 לא אמור להחמיר את הבעיה של צריכת הדלק.

הייתה מאזדה לאנטיס שנת 99 מנוע 1.8. צריכת הדלק בעיר (רוב הנסיעות) הייתה בין 350-380 ק"מ ל 45 ליטר בערך. שזו צריכה טובה לרכב הנ"ל. אצלך מנוע 1.6 אני מאמין. פילטר דלק לא מחליפים ברכב הזה. הוא טבול בתוך משאבת דלק ולא בא בניפרד.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אפשר לדעת איפה טיפלת ברכב שלך? יכול להיות הטיפול האחרון לא בוצע טוב.

גם אני עם לאנטיס 2003 (190K ק"מ) והיה לי נסיון רע מאוד עם מוסך בהרצליה:x

לפני שנה עשיתי טיפול גדול 180K ואחרי הטיפול הרגשתי שהרכב לא סוחב ומתקשה להאיץ וחששתי שמשהו לא טוב וכדי לחזק את החששות שלי נדלקה לי גם נורת המנוע, פניתי למוסך אחר ושם גילו שייש לי דליפת אויר ושהמנוע/פלאגים לא מכוונים טוב, הם סידרו את הבעייה (בחינם) ומאז הרכב נוסע טוב.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז החלפתי ממיר קטליטי ובאמת צריכת הדלק השתפרה משמעותית .

על הדרך עשיתי גם אינפוזיה למנוע ואני חייב לציין שזה פשוט מדהים כל בעיות זיוף המנוע נעלמו והטורים יציבים כמו פלס.

 

אבל!!!!

נשארתי עם תקלה p0443 ואין לי שום מידע לגביה האם מישהו פה יכול לשפוך קצת אור?

בנוסף לאחר ביצוע האינפוזיה כאשר אני עומד עם הרכב ועוזב את דוושת הברקס אז הרכב ממש טס קדימה , הטורים עולים ל 1400 בערך. כאילו ממש בא לו לנסוע וזה לא כל כך נוח יש למישהו רעיון?

פורסם
טוב אז החלפתי ממיר קטליטי ובאמת צריכת הדלק השתפרה משמעותית .

על הדרך עשיתי גם אינפוזיה למנוע ואני חייב לציין שזה פשוט מדהים כל בעיות זיוף המנוע נעלמו והטורים יציבים כמו פלס.

 

אבל!!!!

נשארתי עם תקלה p0443 ואין לי שום מידע לגביה האם מישהו פה יכול לשפוך קצת אור?

בנוסף לאחר ביצוע האינפוזיה כאשר אני עומד עם הרכב ועוזב את דוושת הברקס אז הרכב ממש טס קדימה , הטורים עולים ל 1400 בערך. כאילו ממש בא לו לנסוע וזה לא כל כך נוח יש למישהו רעיון?

 

 

האם דולקת לך נורת מנוע?

כשאתה מגיע לתדלק ופותח את המכסה של הדלק, יש לך צליל של אדים יוצאים בלחץ?

 

פורסם
אצלי אותה בעיה הופיע p0443 p421 שני התקלות האלו והצריכה עלתה

כמה עלה לך להחליף קטלטי ?

למישהו יש מושג מה זאת התקלה 0443

 

הבעיה אצלי לגבי קוד 443 הייתה בדיוק כמו שרשם ניסן הסולונואיד של אדי הדלק היה פגום. במוסך מורשה רצו 1000 שח לפני מעמ שזה פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה. בכל אופן קניתי ב 200 שח את החלק מפרוקיה ועכשיו הכל בסדר.

×
×
  • תוכן חדש...