Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין לעשות טיפול 90 אלף בסיוויק 2007.

מישהו יודע איפה אני יכול לרגוש חלקים מקוריים במחיר טוב?

פלגים, פילטר אוויר, שמן, נוזל בלמי שמן סינטטי מלא.

בנוסף עם מישהו עשה את הטיפול לבד, אשמח שישלח לי הודעה לפרטי יש לי כמה שאלות קטנות.

תודה רבה

פורסם

אני קונה לפי המקט באתרים כמו EBAY או אתרים כמו hondapartsdirect.

שמן מנוע או נוזל בלמים אתה לא צריך מקורי.

שמן מנוע, רצוי שתרכוש אחד טוב ואיכותי.

לגבי נוזל בלמים רשום בפירוש בספר להשתמש מסוג DOT3 או DOT4, ככה שאם תשתמש בשל חברה איכותית זה יהיה בסדר.

לא שאני חלילה נגד מקורי, אני דווקא בעד, פשוט אף אחד לא ישלח לך נוזלים מחו"ל, אלא במחיר מופקע ותצטרך בכל מקרה לפנות ליבואן, שיגבה ממך מחיר מופקע.

פורסם

תודה רבה,אני מאזור המרכז.

תגיד לפי מאיפה אתה יודע את המקטים המדויקים שלא תהיה לי טעות בחלק?

שהזמנת מחול יצא לך שהחלקים נתקעו במכס זה קורה או שזה סתם שמועות?

תודה

פורסם

הטיפול כולל

מסנן שמן +שמן סינטטי מלא 5W40 פילטר אויר נוזל בלמים פלאגים אירידיום.

החלק היקר בטיפול זה הפלג,

אני הזמנתי את שלי מאייביי

NGK -IZFR6-116

הפלג שיצא מהרכב היה

DENSO-SKJ20DR-M11S

אני עשיתי לפני שבועיים את הטיפול הזה .

פורסם

אני לא יודע אם הדגם שלך זה כמו הדגם שלי שהוא שנת 2009-2010.

אם כן, אז המספר הסידורי של הפלאגים הוא 9807B-561CW.

באיביי יש את זה:

http://www.ebay.com/itm/4-x-NGK-OE-Laser-Iridium-Spark-Plug-Set-2006-2011-Honda-Civic-1-8L-i-VTEC-R18A-/160859152443?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2573f3e03b&vxp=mtr

זה לא מקורי, כי המקורי זה DENSO, אבל הקישור שנתתי לך זה תואם, והמוכר מתחייב שזה מתאים לסוג המנוע והשנה של הרכב. אני כמעט משוכנע ש-NGK יעשו את העבודה לא פחות טוב. המחיר גם די מפתה. 200 שקל כולל משלוח. במוסך מורשה זה 500-600 ש"ח ותוסיף על זה התקנה.

מסנן שמן זה 15400-RBA-F01 והמחליף שלו זה 15400-PLM-A01.

מסנן אוויר זה RNA-17220-A00.

שמן מנוע מילאתי לאחרונה ROYAL PURPLE 5W30 ונראה מתפקד לא רע.

• ספונסר פורום
פורסם

אזור המרכז גדול יחסית וחבל שלא ציינת היכן בדיוק אתה גר במרכז.

בכל מקרה, חנות חלפים זולה שמחזיקה מלאי גדול של חלפים מקוריים או חליפיים וכמובן גם מבחר ענק של שמנים בתקנים שונים היא שקד חלפים שנמצאת בפתח-תקווה. דבר איתם ובדוק מה המחיר לפני שאתה מזמין מאיביי, לדעתי תופתע לטובה.

פורסם

תודה רבה,

פתח תקווה זה לא רחוק אני אדבר עם הבחור.

אני גר בתל אביב.

אם יש לכם עוד מקומות מומלצים אני אשמח, אפילו אם זה דורש נסיעה אני מסתובב בארץ כחלק מהעבודה ככה שאין בעיה.

הרבה מקומות שדיברתי איתם מדברים על פילטר אוויר תחליפי מישהו יודע אם זה מספיק טוב או שכדאי לשלם על המקורי?

איזה שמן מומלץ לשים ברכב אני רואה שבטיפולים שנעשו לרכב ישתמשו ב 5w 40 סינטטי מלא, איזה חברה הכי מומלצת?

כנל לגבי נוזל בלמים (dot 4) ונוזל קירור של איזה חברה כדאי?

אני רואה שאת הנוזל קירור מחליפים כל 150 אלף אני חשבתי להחליף עכשיו כדאי או לא?

ודבר אחרון, בטיפול 75 הרכב היה צריך לעבור החלפת פילטר דלק בתיעוד מהמוסך המורשה אני רואה שזה לא נעשה. זה משהו שאפשר לעשות לבד כמו החלפת שמן או שזה הרבה יותר מורכב?

* הרכב הוא רכב חדש ישן אצלי קניתי לפני כמה שבועות ואני רוצה לעשות ישור קו באופן מלא.

שיהיה אחלה יום.

פורסם

עדכון, (סליחה שזה הודעה תחת הודעה )

קראתי קצת ברחבי הרשת על פילטר דלק בהונדה סיוויק בפורמים ברחבי העולם.

מכיוון שהונדה עשו את הפילטר כחלק ממשאבת הדלק החלק הזה יחסית יקר .

הרבה מאוד טוענים שאין צורך להחליף כל עוד לא מתעוררת בעיה.

השאלה שלי מה אתם חושבים? האם אי החלפה יכולה לגרור לבעיות נוספת למעט המשאבה או שלא?

ברור שאם העלות הייתה משהו זניח 100 שקלים לא הייתי מעלה את הנושא לדיון.

אבל במקרה כזה אני קצת סקפטי וחושב שנעשה פה צעד לא יפה של הונדה על מנת לגבות כסף עבור דבר לא הכרחי.

דעות נוספות יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...