Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינגטומטית קבוצה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפת הרשימה. לצערי אין אפשרות לאוקטביה. היום על I30CW. יכול לשכור רכב בקבוצה 3.

אם יש הצעות נוספות על מה שרשום, אשמח לקבלן, אנסה לשאול כמו ששאלתי על האוקטביה.

תודה

Car.JPG

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב ?

חיסכון בדלק חשוב לך ?

כמה אנשים הרכב ישנע ומה הק"מ היומי ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ידני לא בא בחשבון - האישה רוצה גם סיבוב

מחפש תחושה "ספורטיבית" אם כי קשה לומר את המילה הזו על הרכבים הנדונים.

לא מעניין GPS, BT, בקרת שיוט או לחצנים דיגיטליים משונים אם כי סביבת נהג נעימה לעין (לא כמו בקורולה - לטעמי לפחות) כן צריכה להלקח בחשבון.

כרגע על I30CW - לא חייב תא מטען כ"כ גדול אבל עגלה חייבת להכנס אליו.

אם לא ילך עם הסקודה, האם האופל ברלינה או הטורר יענו על הדרישות? מה צריכת הדלק שלה האמיתית כאשר הדוושה נלחצת לרצפת תא הנוסעים? אצלי ה-CW עושה סביב 10 ק"מ לליטר בלבד.

כחובב צרפתיות לשעבר (ZX, 307) אני נמנע הפעם מהרנו. לא אהבתי את הדגם הנוכחי ולבטח לא את התנהגות המנוע שלו.

פורסם

הברלינה נראית לי האופציה הכי קורצת מבין הרכבים שברשימה,אם אני לא טועה זה הדגם עם ה180 סוסונים,ככה שגם הביצועים יותר ממוצעים.

פורסם
ידני לא בא בחשבון - האישה רוצה גם סיבוב

מחפש תחושה "ספורטיבית" אם כי קשה לומר את המילה הזו על הרכבים הנדונים.

לא מעניין GPS, BT, בקרת שיוט או לחצנים דיגיטליים משונים אם כי סביבת נהג נעימה לעין (לא כמו בקורולה - לטעמי לפחות) כן צריכה להלקח בחשבון.

כרגע על I30CW - לא חייב תא מטען כ"כ גדול אבל עגלה חייבת להכנס אליו.

אם לא ילך עם הסקודה, האם האופל ברלינה או הטורר יענו על הדרישות? מה צריכת הדלק שלה האמיתית כאשר הדוושה נלחצת לרצפת תא הנוסעים? אצלי ה-CW עושה סביב 10 ק"מ לליטר בלבד.

כחובב צרפתיות לשעבר (ZX, 307) אני נמנע הפעם מהרנו. לא אהבתי את הדגם הנוכחי ולבטח לא את התנהגות המנוע שלו.

אם כך, באיזה תצורה אתה מעוניין.

5 דל׳ - הייתי הולך על הסיוויק

4או טורר - לך על האופל

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אם כך, באיזה תצורה אתה מעוניין.

5 דל׳ - הייתי הולך על הסיוויק

4או טורר - לך על האופל

לא אהבתי את סביבת הנהג בהסיוויק

כאמור, באמת האופציה היא האופל עם 140 כ"ס בלבד (לצערי לא ה-180 כ"ס)

השאלה היא האם הפוקוס עולה עליה מבחינת ביצועים? הכוונה לדגם 5 דלתות עם רמת אבזור SPORT. (טורר ברמת גימור גבוהה = קבוצה 4 ולכן מחוץ למשחק)

שווה לעשות בלאגן בשביל הרכב הזה?

פורסם

ליסינג לדעתי רק צרפתייה, והפלואנס דיזל נראית לי כמו רעיון טוב. למה צרפתייה? נוחות במושב, ירידת ערך לא מעניינת, אמינות גם לא כל-כך, אז לפחות להנות מהנסיעה לא?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...