Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנקסוס הוא לא מכשיר למטרות רווח, והוא לא נמכר בכמויות ענק. התוכנה שיש עליו עם אפס מאמץ פיתוח ואפס ערך מוסף.

תמיכה בו מצד "החברה"- לא קיימת למעט אחריות על תקלות חומרה.

המכשיר מיועד בראש וראשונה למפתחים, כדי לשפר את איכות ורמת האפליקציות לאנדרואיד, הכסף חוזר לגוגל בדרכים עקיפות.

"רוצים ורוצים ורוצים"- סוללה היא דבר זול מאוד, ההבדל בנפח (פיזי) בין סוללת 2300 לסוללת 2600 מיליאמפר הוא פצפון ולא משמעותי בגודל או משקל, אבל כן משמעותי בזמן שימוש.

מעניין איך אתה אומר שהוא "לוקח בסיבוב" משהו שמדובר במכשיר שכלל לא הושק! הנקסוס 4 נראה נחמד על הנייר, אבל בפועל המסך שלו היה פחות טוב משל אחיו התאום, וזמן הסוללה היה גרוע.

הוא לא נמכר בכמויות ענק? התוכנה שיש עליו היא אפס מאמץ? בטח יש לך אייפון, כשגוגל משחררת עדכונים של אנדרואיד הנקסוס זה הטלפון הכי ראשון שמקבל את העדכונים הכי חדשים והטלפון הזה כן נמכר בכמויות, רוב הדברים שכתבת פה זה שטויות, המילימטר של הסוללה הזאת זה המילימטר של המסך או של הספיקר או של הNFC, תאמין לי שיש סיבה שלא שמו 2600 וזה בטוח לא כי הם מתקמצנים.

הנקסוס 4 הסוללה שלו לא גרועה בכלל, שימוש בינוני+WAZE דולק מצליח להחזיק בין 6 ל8 שעות שימוש, זה פחות או יותר כמו הגלקסי 3 וה4.

אתה רוצה טלפון עם סוללה עלובה? זה Xperia Z, לחבר שלי יש את הטלפון הזה והוא כול כך טוחן סוללה שכאשר הוא משתמש בווייז הוא מדליק אותו לדקה, זוכר בעל פה את הדרך ליעד ומכבה! הסוללה פשוט נוזלת בטלפון הזה, אם אצלי ווייז גומר סוללה תוך 3-4 שעות בעבודה אינטנסיבית, אצלו תוך שעה וחצי שעתיים אין סוללה וזאת אותה הסוללה.

לפי מה שאני מרגיש אתה סתם מכפיש טלפון שבחיים לא השתמשת בו וכותב דברים על סמך מה שקראת, אני צודק?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנקסוס הוא לא מכשיר למטרות רווח, והוא לא נמכר בכמויות ענק. התוכנה שיש עליו עם אפס מאמץ פיתוח ואפס ערך מוסף. - עכשיו הכול ברור לי, אתה עובד בגוגל.

תמיכה בו מצד "החברה"- לא קיימת למעט אחריות על תקלות חומרה. - ולאיזה תמיכה יש לאייפון שנקנה בשוק החופשי ?

המכשיר מיועד בראש וראשונה למפתחים, כדי לשפר את איכות ורמת האפליקציות לאנדרואיד, הכסף חוזר לגוגל בדרכים עקיפות.

"רוצים ורוצים ורוצים"- סוללה היא דבר זול מאוד, ההבדל בנפח (פיזי) בין סוללת 2300 לסוללת 2600 מיליאמפר הוא פצפון ולא משמעותי בגודל או משקל, אבל כן משמעותי בזמן שימוש.

מעניין איך אתה אומר שהוא "לוקח בסיבוב" משהו שמדובר במכשיר שכלל לא הושק! הנקסוס 4 נראה נחמד על הנייר, אבל בפועל המסך שלו היה פחות טוב משל אחיו התאום, וזמן הסוללה היה גרוע.

אתה במקרה עובד בכיר בגוגל או בהנהלת החשבונות שלהם ואתה יודע בוודאות שגוגל לא מרווחים על נקסוס 4 ?

המכשיר שנותן תמורה הכי טובה לכסף כלומר עלות/תועלת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא עובד בגוגל ולא צריך לעבוד, רק צריך לקרוא את ההודעות לעיתונות שגוגל עצמם משחררים.

שאני אומר "המכשיר הוא לא למטרות רווח" אני לא מתכוון שגוגל לא מרוויחים ממכירתו כסף בכלל. אבל הרווח לעומת מכשירים אחרים- זעום.

כלומר מכירת המכשיר לא משפיעה בגדול על המחזור של גוגל, אפילו אם מדובר רק על חטיבת האנדרואיד.

בהפלת המחיר ל 250 דולר אני כבר יכול להגיד בפירוש שלא היה עליו רווח, עלות יצור המכשיר קרובה ל 200 דולר נטו (ולפני שמישהו שואל איך אני קובע- בשביל זה ifixit מפרקים כל מכשיר חשד לגורמים), מחירי שינוע והפצה ישאירו לך אולי כמה דולרים פה ושם.

בנוגע ל "איזה תמיכה יש לאייפון שנקנה בשוק החופשי"- תתפלא. בארה"ב גם אם אתה קונה אייפון מבאסטה ברחוב ונתקל בבעיה, סביר להניח שתקבל עזרה מאפל אם תבוא לאחד הסניפים. אני מכיר אישית וממקור ראשון לא מעט דוגמאות שזה אכן היה המקרה, את זה אני חייב לזקוף לזכותם.

הוא לא נמכר בכמויות ענק? התוכנה שיש עליו היא אפס מאמץ? בטח יש לך אייפון, כשגוגל משחררת עדכונים של אנדרואיד הנקסוס זה הטלפון הכי ראשון שמקבל את העדכונים הכי חדשים והטלפון הזה כן נמכר בכמויות, רוב הדברים שכתבת פה זה שטויות, המילימטר של הסוללה הזאת זה המילימטר של המסך או של הספיקר או של הNFC, תאמין לי שיש סיבה שלא שמו 2600 וזה בטוח לא כי הם מתקמצנים.

הנקסוס 4 הסוללה שלו לא גרועה בכלל, שימוש בינוני+WAZE דולק מצליח להחזיק בין 6 ל8 שעות שימוש, זה פחות או יותר כמו הגלקסי 3 וה4.

לפי מה שאני מרגיש אתה סתם מכפיש טלפון שבחיים לא השתמשת בו וכותב דברים על סמך מה שקראת, אני צודק?

לא, הוא לא נמכר בכמויות ענק. מהשקת המכשיר ועד היום הוא מכר כ 3.1 מיליון יחידות, במשולב דרך גוגל פליי סטור וחברות הסלולר למיניהן. מספר יפה? כן, בהחלט. כמויות ענק? לא.

שאני אומר שהתוכנה שיש עליו היא אפס מאמץ אני מתכוון לעובדה שגוגל פשוט משחררת את המוצר המוגמר שלה בצורה הבסיסית ביותר למכשיר. אין עליו ממשק או פונקציות תוכנה מתקדמות כמו במכשירים של שותפות היצור (סאמסונג, LG), או חומרה שדורשת דרייברים מעבר לבסיס של הבסיס (חריץ SD, עינית IR, תאימות MHL רחמנא לצלן!)

זה הבסיס של הבסיס במערכת. עוד פיתוח= עוד כסף, לכן מכשיר מקביל של יצרנית צד שלישי אוטומטית יעלה יותר.

עדכוני תוכנה? בטח שתקבל ראשון! אמרתי את זה פה מיליון פעם, בתור בעלים של מכשיר נקסוס, אתה הבטא טסטר של כולם. אתה מקבל את התוכנה ראשון, לטוב ולרע. כלומר, מוקדם יותר- אבל עם כל הבאגים שלא עלו עליהם טרם ההפצה, ושלא יגיעו בחיים למכשיר של שותפת ייצור כמו סאמסונג או LG.

"המילימטר של הסוללה זה המילימטר של המסך או ה NFC"- ואני מדבר שטויות? סוללת ליתיום פולימר אפשר להרחיב לכל מימד! שבב NFC הוא דבר שבכלל ברוב המקרים מובנה בסוללה, והמסך? הוא בכלל מקדימה, מה הקשר שלו לעניין? אבל בוא נלך בקו המחשבה העקום שלך- בוא נגיד שהסוללה הקטנה היא כתוצאה ממגבלות במקום. נגיד. מה הבעיה לעבות את המכשיר במילימטר בשביל סוללה מכובדת יותר? גם ככה אין לזה חשיבות וכל המכשירים היום אנורקטיים להחריד.

זמן הסוללה של הנקסוס 4 לא גרוע- הוא מחריד.

אני אוהב את GSMARENA כי הם טורחים לפצל את מבחן הסוללה שלהם למספרים מדויקים עבור 3 שימושים נפוצים (שיחה, וידאו, גלישה) ולא נותנים פיגורה של "בערך"

רוצה להשוות נקסוס 4 ל S4? בבקשה:

nexus4-endurance.jpg

gsmarena_005.jpg

נ.ב, ובכוונה שמרתי את זה לסוף: אני ממליץ שלא תנסה לערוך לאנשים ניתוח פסיכולוגי דרך הרשת.

אני עם אנדרואיד עוד מימי ה nexus one, עברתי את כל סדרת המכשירים של סאמסונג (S1, S2, נוט, S3, נוט 2, S4) ועוד רבים של מכשירים בהם השתמשתי כזמניים או משניים, ובכללם גם נקסוס 4, שהעפתי מידיי חיש מהר עקב זמן הסוללה המזוויע והסיפור של הכפתורים על המסך, 2 דיל ברייקרים מבחינתי.

אז לא, אתה לחלוטין לא צודק.

פורסם
זמן הסוללה של הנקסוס 4 לא גרוע- הוא מחריד.

אכן.

לא משנה כמה ניסיתי לאפטמז אותו עם פרנקו ושות', הפחתת מתחים ותדרים - כלום.

כל אלו שטוענים שהצליחו להוציא 6 שעות SOT ואף יותר, מבחינתי הוזים. המקסימום שהצלחתי להוציא היה באיזור ה 4.5 SOT, וגם זה עם הרבה אופטימיזציות.

פורסם
אכן.

לא משנה כמה ניסיתי לאפטמז אותו עם פרנקו ושות', הפחתת מתחים ותדרים - כלום.

כל אלו שטוענים שהצליחו להוציא 6 שעות SOT ואף יותר, מבחינתי הוזים. המקסימום שהצלחתי להוציא היה באיזור ה 4.5 SOT, וגם זה עם הרבה אופטימיזציות.

+1

קשה לי לזכור יום שבו הייתי חוזר מהעבודה ב 5 וחצי , והסוללה של הנקסוס לא הייתה גמורה/ בשלבי גסיסה אחרונים. מה שבהחלט לא קורה באייפון שלי(לא שהוא שיאן זמן סוללה באופן כללי )

פורסם

מה אתם עובדים בשדות? למי כל כך אכפת מהסוללה? שמים מטען בבית ומטען בעבודה ומטעינים לאיזה שעה בעבודה ובלילה ואין שום בעיה בכלל.

נקסוס 4 הוא כרגע המכשיר הכי טוב לפי דעתי, בלי הבולשיט המכוער והאיטי של סמסונג, עיצוב יפה, מחיר זול.

וראיתי שהמידות של הנקסוס 5 יהיו כמו של הנקסוס 4, למרות המסך הגדול יותר, שזה יתרון, חומרה חזקה יותר, נפח אחסון גדל ל32, שזה כבר ממש ממש מספיק.

16 עוד אולי קצת גבולי לחלק מהאנשים, אצלי זה ב80% שימוש בערך. אבל 32 ג'יגה זה כבר מעל ומעבר.

ואין כרטיס זכרון כי זה איטי, זה לא עובד טוב, זה מסבך את המשתמש עם פונקציות מיותרות של "להעביר לכרטיס" ו"להעביר אל המכשיר", כל אפליקציה מכניסה את הקבצים שלה איפה שמתאים לה.. אני אוהב את זה שאין SD, לפי דעתי SD זה פתרון עקום. האחסון צריך להיות חלק מהמכשיר.

מקווה שהמחיר יישאר זול, ואז כמו שעשיתי כשהתחלף הגלקסי נקסוס לנקסוס 4 - אני אמכור ובאותו מחיר יקנה את החדש בארצות הברית :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח? כרטיס זיכרון זה איטי?

לא עובד טוב?

תמשיך לשכנע את עצמך.

שום אפליקציה לא מתקינה את עצמה על הsd כל עוד אתה לא מגדיר לה.

תמיד טוב שיהיה חריץ הרחבה, 16 גיגה זה ממש לא מספיק, חלק לא קטן מזה תפוס ע"י המערכת, יש אנשים ששמים מוזיקה וסרטים על המכשיר וזה ממש לא מספיק, יש משחקים היום שתופסים ג'יגה לבד.

הנקסוס 4 מכשיר זול ולא סתם, מכשיר בינוני ומטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מה אתם עובדים בשדות? למי כל כך אכפת מהסוללה? שמים מטען בבית ומטען בעבודה ומטעינים לאיזה שעה בעבודה ובלילה ואין שום בעיה בכלל.

נקסוס 4 הוא כרגע המכשיר הכי טוב לפי דעתי, בלי הבולשיט המכוער והאיטי של סמסונג, עיצוב יפה, מחיר זול.

וראיתי שהמידות של הנקסוס 5 יהיו כמו של הנקסוס 4, למרות המסך הגדול יותר, שזה יתרון, חומרה חזקה יותר, נפח אחסון גדל ל32, שזה כבר ממש ממש מספיק.

16 עוד אולי קצת גבולי לחלק מהאנשים, אצלי זה ב80% שימוש בערך. אבל 32 ג'יגה זה כבר מעל ומעבר.

ואין כרטיס זכרון כי זה איטי, זה לא עובד טוב, זה מסבך את המשתמש עם פונקציות מיותרות של "להעביר לכרטיס" ו"להעביר אל המכשיר", כל אפליקציה מכניסה את הקבצים שלה איפה שמתאים לה.. אני אוהב את זה שאין SD, לפי דעתי SD זה פתרון עקום. האחסון צריך להיות חלק מהמכשיר.

אתה רציני? בכל מה שכתבת, אתה אשכרה רציני?

תהיה אתה משועבד לשקעי חשמל ומטען, אני משתמש בטלפון סלולרי, וככזה אני לא רוצה אותו מחובר בכבל לקיר כלשהו.

אני רוצה את היכולת לראות פרק של סדרה כלשהי בכיף, ואחרי זה אולי עוד אחד כאשר אני על הרכבת, בידיעה שתהיה לי סוללה גם לשאר היום, ואפילו שאני חוזר הביתה המכשיר לא יצרח לי "חבר אותי לשקע!$!@!"

אולי גם להסתובב עם האינטרנט הסלולרי מחובר, כי סה"כ יש לי חבילה ללא הגבלה וגם בא לי לעשות בה שימוש.

אבל כמובן שלבקש לשחק קצת בפלאפון בזמן שאני, למשל, מחכה למישהו על איזשהו ספסל ברחוב כי וואלה, הוא תקוע בפקקים רבע שעה יותר מהמתוכנן, זה יותר מדי, חוצפן שכמוני. היצרן צודק עם זמן הסוללה המכפיר, זה אני שצריך לשנות דפוסי שימוש.

ובקיצור, אם היום שלך מתוכנן על הדקה, אם יש לך שקע זמין בכל עת ואם אתה אוהב להיסחב עם המטען לכל מקום- שיבושם לך. המכשיר הזה מטבעו אמור להיות נטול כבלים, ורוב העולם (ובכללם אני) מעדיפים את זה ככה.

בנוגע ל "בולשיט המכוער והאיטי של סאמסונג"- מימי ה S2 אני לא מבין איך לעזאזל אנשים מצליחים לגרום למכשירים האלו לפעול לאט. ואני מהטיפוס שמפציץ את המכשיר במשחקים כבדים מהסוג של ג'יגה וחצי למשחק, לא קנדי קראש. מה לעזאזל הישראלים עושים למכשירי הגלקסי שהם מסוגלים להתלונן שהם "איטיים"? אנחנו בערך היחידים בעולם שמוצאים אצלם תלונות כאלו.

עכשיו, בנוגע ל SD- באיזה כרטיסים לעזאזל אתה משתמש? אם תתקע במכשיר כרטיס class 2 ותנסה לשים עליו אפליקציות, כן, זה יהיה איטי. מאוד.

מצד שני, אם תשים כרטיס class 10 הכל יעוף, שכן הכרטיסים הלו מקבילים למהירות האחסון המובנה של המכשיר.

...או יותר טוב, את האפליקציות תשאיר על המכשיר, ועל הכרטיס שים את הדברים שלשמם הוא שם- קבצי צד שלישי. כלומר- מסמכים, תמונות, וידאו, מוזיקה, כל מה שתוכנה אמורה לפתוח אותו והוא לא תוכנה בעצמו.

SD זה לא פתרון עקום. SD זה פתרון שלא מתאים לאנשים עקומים.

פורסם

כל מי שמתלונן על הנקסוס, יש לי עצה בשבילכם, הוא לא מכשיר שמתאים עבורכם ולכן אל תקנו אותו.

לכל מוצר יש שוק ואתם לא השוק של הנקסוס.

פורסם

מסכים. זמן הסוללה מביא לי את הסעיף פעם בכמה שבועות, אבל שאר היתרונות מפצים.

מכשיר עם חומרה טובה שפועל היטב, מקבל עדכונים בזמן, בלי לכלוכים שצריך להסיר ממנו ובמחיר פצצה לצייקן כמוני. אפילו השירות של גוגל במקרה תקלה היה מעולה.

מי שרוצה אייפון, שישלם על אחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מסכים. זמן הסוללה מביא לי את הסעיף פעם בכמה שבועות, אבל שאר היתרונות מפצים.

מכשיר עם חומרה טובה שפועל היטב, מקבל עדכונים בזמן, בלי לכלוכים שצריך להסיר ממנו ובמחיר פצצה לצייקן כמוני. אפילו השירות של גוגל במקרה תקלה היה מעולה.

מי שרוצה אייפון, שישלם על אחד.

מה באמת נסגר עם המכשיר שלך? כמדומני, הייתה לו בעיה עם הטאץ' במסך?

הסוללה באמת נגמרת מהר? או שיום רגוע היא יכולה לסחוב עד שעות הערב?

פורסם

עדכנתי באותו השרשור, גוגל שלחו לי מכשיר חדש, שלחתי להם חזרה את הישן, והכל דבש. אם הייתי בארה"ב זה היה חינם לחלוטין, בגלל שאני משתמש בשירות דומה לSHIPITO, שילמתי מעט על המשלוח.

לגבי הסוללה, מחזיקה יום שלם בכיף אם אתה רגוע. אני לא רגוע. זה כלי עבודה מבחינתי, וכשמוסיפים עליו גם אספקת בידור, הסוללה סובלת.

לימים הנדירים בהם אני יודע שלא אהיה ליד שקע בזמן, אני מחזיק סוללה חיצונית. לא הקרבה גדולה מבחינתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...