Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת XBOX360 חדש מוסב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני לפני רכישת מכשיר חדש,כן אני יודע שהולך לצאת ה XBOXONE אוטוטו.

מעוניין בפריצת RGH בלבד.

מצאתי את זה:

http://www.xconsole.co.il/235951/Xbox-360-Slim-4GB-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%91-RGH

1100 ש"ח חדש מוסב.

המחיר נשמע זול,מישהו מכיר את העסק?

תודה!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מחיר סבבה,

אל תשכח שתזדקק לדיסק חיצוני או פנימי או שניהם!

לפחות GTAV דורש דיסק פנימי,

מצד שני כדי להעביר משחקים, תמיד יותר נוח חיצוני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה צריך דיסק פנימי ?

חיצוני עם 1TB לא יספיק למשחקים וכו' ?

נראה לי שאני אזמין את זה גם .. למישהו יש לינק לעוד בקר מקורי של אקסבוקס במחיר טוב ולדיסק קשיח חיצוני מהר אמין וטוב ?

פורסם

צריך כי gtav עושה בעיות על חיצוני

למה? כובע!

בכל מקרה 1t זה מצויין בנפח. אומרים ש wd עובדים הכי טוב עם ה xbox

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואפשר להוסיף לדבר הזה גם דיסק פנימי ? באיזה נפח מומלץ ? טווח מחירים ?

איך מוסיפים - זה במעבדה או שאפשר לבד בבית בלי להסתבך ?

עריכה:

שלחתי להם בקשה לזמנה . 1100 שקל הם "שכחו" לציין שזה מחיר לא כולל מע"מ . תוסיף מע"מ ועוד 15 שקל משלוח תקבל 1311 .

אבל כבר שמתי 1000 אז עוד 200 לא יהרגו אותי

פורסם

מנוגד לחוק לפרסם ללא מעמ. אתה יכול להתלונן במשרד התמת.

פנימי דוחפים מהצד, בלי בעיה

פשוט לקנות אחד שמתאים לאקס בוקס

נפחים 250-320 זה המקובל.

פורסם

תראו את הסרטון השני עם הslow motion.

זה אותו דבר גם בps3 , כשאומרים שאם אתה נוהג מהר בכלל זה מזעזע.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רק קח בחשבון שהמשחק רץ זבל כשמתקינים את כולו על הדיסק הקשיח אפילו בגירסא החוקית:

http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-16-rockstar-warns-dont-install-gta5-xbox-360-play-disc

וואו תודה!

הייתי בטוח שההפך זה הנכון, ההגיון שלי אמר דווקא להתקין על הארד דיסק של ה XBOX ישפר את הביצועים

אם ככה אני אמחוק ואשחק עם הכונן החיצוני בלבד

פורסם

יש לי מעל ל 50 משחקים, הכל עובד מעולה.

פורסם

אני בעל פריצת RGH עם ספריה מכובדת של קרוב למאה משחקים, מוזמן לשאול שאלות.

פריצה מדהימה דאשבורד מדהים והאפשאות לאימולטורים גאונית, כמה התגעגעתי לקראש בנדיקוט מהסוני אחד.

רצוי לחבר אותו לרשת ככה תוכל לשחק ברשת של הפרוצים כמו כן להוריד עטיפות דיסקים טריינרים וכ׳.

פורסם

כמה יעלה עוד ג'ויסטיק מקורי ואלחוטי ?

כמה דיסק פנימי 250 ?

כמה חיצוני 1 TB ?

מעניין אם אפשר להשיג את שלושת אלו בסביבות ה500 ..

אם כן זה משתלם

פורסם
אני בעל פריצת RGH עם ספריה מכובדת של קרוב למאה משחקים, מוזמן לשאול שאלות.

פריצה מדהימה דאשבורד מדהים והאפשאות לאימולטורים גאונית, כמה התגעגעתי לקראש בנדיקוט מהסוני אחד.

רצוי לחבר אותו לרשת ככה תוכל לשחק ברשת של הפרוצים כמו כן להוריד עטיפות דיסקים טריינרים וכ׳.

יש מצב למדריך קצר?גם לעטיפות וגם לרשת של הפרוצים?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...