Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוותר על הלנסר - מה שנקרא ״תאנוס לך תארנק״

אפשר לדעת למה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
**בחיים** לא הייתי קונה רכב בלי היסטורית טיפולים מסודרת ועוד מוזנח. סיוויק בכלל לא שונה מאחרים.

ברור, אז בוא נהיה נאיבים ונאמין שיותר מ30% מאוכלסית מדינת ישראל מדינת דפוק אותי מחזיקים היסטורית טיפולים מתועדת עם קבלות.

אם הרכב יוצא מצוין וללא בעיות בבדיקה במכון מורשה אני לא רואה שום סיבה לא לרכוש אלא אם כן זה סיבה של חוסר פשרה במחיר או בעיה עם המוכר\קונה שהיא אחרת ולא קשורה לתוצאות הבדיקה.

אני מוכן להתערב איתך ולשים את מפתחות הרכב שלי על זה שאותם בעלי סיויק שאני מכיר למרות שמבצעים את הטיפולים טיפה באיחור הסיויק שלהם תצא מושלמת בבדיקה מלבד אולי דברים מינוריים שבאים עם גיל הרכב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

קח בחשבון הוצאות אחזקה גבוהות בהונדה סיויק, מחירי טיפולים במוסכים מורשים בשמים וביטוח יקר משמעותית מהמתחרות, חבר עם סיויק 08 משלם חובה ומקיף כ5500₪ לשנה!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
קח בחשבון הוצאות אחזקה גבוהות בהונדה סיויק, מחירי טיפולים במוסכים מורשים בשמים וביטוח יקר משמעותית מהמתחרות, חבר עם סיויק 08 משלם חובה ומקיף כ5500₪ לשנה!

בנוסף לסיוויק יש רק 4 כוכבי בטיחות בזמן שבשנתונים האלו 5 כוכבים הם כבר סטנדרט מחייב.

פורסם

5500! חובה ומקיף??! תן לי את הטלפון של הסוכן שלו בבקשה אני כבר 5 שנים מבטח והכי נמוך שהשגתי זה הנוכחי 7300! ואגב מחירי הטיפולים לא כל כך בשמיים טיפול קטן יכול להגיע בגג עד 800-900 ש''ח במוסך מרכזי וגדול יגיע גג עד 2000 במרכזי גם.

בנוסף לסיוויק יש רק 4 כוכבי בטיחות בזמן שבשנתונים האלו 5 כוכבים הם כבר סטנדרט מחייב.

אוי שווין ממתי נהינו דור של כוסיות? גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים בזמן תאונה, מי צריך כרית אויר?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
5500! חובה ומקיף??! תן לי את הטלפון של הסוכן שלו בבקשה אני כבר 5 שנים מבטח והכי נמוך שהשגתי זה הנוכחי 7300! ואגב מחירי הטיפולים לא כל כך בשמיים טיפול קטן יכול להגיע בגג עד 800-900 ש''ח במוסך מרכזי וגדול יגיע גג עד 2000 במרכזי גם.

אוי שווין ממתי נהינו דור של כוסיות? גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים בזמן תאונה, מי צריך כרית אויר?

אין לי בעיה לברר ולשלוח לך, אתה נהג צעיר? כי הוא לא.

לגבי הטיפולים בפוקוס 2010 במוסך מורשה, טיפול קטן נע בין 450-650₪ טיפול גדול עשיתי לפני חצי שנה עלה 1100₪. לדעתי זה לא הפרש של מה בכך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מה הקשר בין הנאה מנהיגה לקרוז ופורטה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
גבר אמיתי מונע תאונות. 8)

תגיד את זה לאישה עם הלאנד קרוזר שחותכת 3 נתיבים בכביש מהיר כי היא נזכרה שהיא צריכה תיציאה הבאה ותוך כדי להתאפר.

אין לי בעיה לברר ולשלוח לך, אתה נהג צעיר? כי הוא לא.

לגבי הטיפולים בפוקוס 2010 במוסך מורשה, טיפול קטן נע בין 450-650₪ טיפול גדול עשיתי לפני חצי שנה עלה 1100₪. לדעתי זה לא הפרש של מה בכך.

עלות הטיפולים של ההונדה כמו שאמרתי היא 900 לקטן במרכזי ו2000 לגדול במרכזי, בו לא נשכח שבמרכזי אתה משלם יותר.

וכן אני אשמח לטלפון של הסוכן וכן אני נהג צעיר בן 22 עבר ביטוחי נקי בלי שלילות וכדומה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מי שמחפש הנאה מנהיגה במשפחתית 1.6 או 1.8 שיוצרה במאה ה 21 פשוט חי בסרט.

אפילו אלפא זה לא מה שהיה פעם.

היום משפחתיות בנויות להובלת נוסעים בנוחות ובטיחות תוך שמירה על מקסימום חיסכון בדלק ומינימום זיהום אויר ,ומה לעשות שדברים כמו זריקת זנב ותאוצות מטורפות לא מתאימים להגדרה.

פורסם

הביטוח על הונדה סיוויק יקר למדי, הצעת ביטוח שקיבלתי על הונדה 1.8 (אחת האופציות ששקלתי לפני שרכשתי את הבראבו) הייתה כ-5.5K חובה+מקיף. כ-2K יותר מאשר עולה לי לבטח את הפיאט היום.

אה, אבל זה מתקזז כי כמובן שהונדה אמינה לחלוטין בזמן שהפיאט שלי כבר מלאה חלודה ואתמול גיליתי שהמנוע נפל מהתושבות שלו. בגלל זה בעלי מוסכי הונדה יושבים בקרן רחוב ומקבצים נדבות. נו באמת, תקלות יש בכל רכב, במיוחד אם הוא מוזנח (טיפולים לא במועד או אצל חאפרים, נוזל קירור לא תקני ושאר מרעין בישין) ותקלות בהונדה, נדירות ככל שתהינה, הן עסק יקר.

עדיין, מבין האופציות שהעלת - הסיוויק היא הרכב הנחמד ביותר. אפילו הייתה ב-shortlist שלי שחיפשתי מכונית לפני כשנה.

היום משפחתיות בנויות להובלת נוסעים בנוחות ובטיחות תוך שמירה על מקסימום חיסכון בדלק ומינימום זיהום אויר ,ומה לעשות שדברים כמו זריקת זנב ותאוצות מטורפות לא מתאימים להגדרה.

אפשר לחשוב שאי פעם משפחתיות היו סמל של הנאה וכיף. מדי פעם הייתה איזה יוצאת דופן (309 ו-306 כדוגמאות מובהקות) שבארה"ק לרוב סורסו עם מנועים דלים או גיר אוטומטי עצל (או שניהם במקרה של הפוקוס דור ראשון).

מי שרוצה יכול למצוא משנעת-משפחות שמדי פעם תעלה לו חיוך (צנוע) על הפנים. יש לי אחת כזאת בחניה (פיאט בראבו כאמור) וכמותה יש עוד כמה בשוק.

פורסם

אפשר לחשוב שאי פעם משפחתיות היו סמל של הנאה וכיף. מדי פעם הייתה איזה יוצאת דופן (309 ו-306 כדוגמאות מובהקות) שבארה"ק לרוב סורסו עם מנועים דלים או גיר אוטומטי עצל (או שניהם במקרה של הפוקוס דור ראשון).

מי שרוצה יכול למצוא משנעת-משפחות שמדי פעם תעלה לו חיוך (צנוע) על הפנים..

לי הייתה בצעירותי 106 1.4 סמ"ק שלמרות המנוע הצנוע הייתה מצליחה להעלות חיוך ממש לא צנוע בעיקר בפניות חדות.

אומנם זו לא ממש משפחתית אבל לפעמים אני ממש מתגעגע.

פורסם

תגדיר הנאה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...