Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שמחפש הנאה מנהיגה במשפחתית 1.6 או 1.8 שיוצרה במאה ה 21 פשוט חי בסרט.

אפילו אלפא זה לא מה שהיה פעם.

היום משפחתיות בנויות להובלת נוסעים בנוחות ובטיחות תוך שמירה על מקסימום חיסכון בדלק ומינימום זיהום אויר ,ומה לעשות שדברים כמו זריקת זנב ותאוצות מטורפות לא מתאימים להגדרה.

הרכבים בסגנון ובגודל הזה פשוט לא מהנים לנהיגה (ומאיפה הבאת את ההאצ'בק במגבלת התקציב שלי?). כל הרעיון בלשדרג את הרכב הוא להתקדם למשהו שיעשה אותי מבסוט, לא? מה הטעם להשקיע עשרות אלפי שקלים ברכב שאתה קם בבוקר ואומר "נו מילא... יכולתי להיתקע עם משהו יותר גרוע".

לפי מה שאני מבין מהציטוט הוא שהבחור רוצה מכונית משפחתית שהיא לא הכי פרווה שיש, הקרוז והפורטה הן בדיוק הכי פרווה שיש.

תגדיר הנאה.

אני לא אדבר איתך על אחיזה ותקשורת הגה, המינימום שאני מבקש זה תגובה סבירה ללחיצה על דוושה ומושב יותר נוח מספסל ברזל בפארק הציבורי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אדבר איתך על אחיזה ותקשורת הגה, המינימום שאני מבקש זה תגובה סבירה ללחיצה על דוושה ומושב יותר נוח מספסל ברזל בפארק הציבורי

אחרי שנהגתי לאחרונה בג'טה (בנזין צורה ישנה),קורולה (צורה ישנה) ומזדה 3 (צורה ישנה) הפורטה נותנת תגובה סבירה מאוד ואפילו טובה מאוד ללחיצה על הדוושה,לגבי המושב אני נוטה להסכים. באמת לא נוח בקיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא מגיבה: קרוז - לא מגיבה, אולי הדגם הספציפי שאני נהגתי בו היה תקול

לא נוחה: קיה - פורטה איכזה אותי ממש, במיוחד אחרי הרושם המעולה שקיבלתי מסיד

ככה אני חושב הקו מחשבה שלי יותר ברור

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אז מה הבעיה, תנהג על ההונדה תקבל את התגובה שלך ואת התקשורת המצוינת לדעתי לכביש, הונדה זה הרבה אוטו לעומת האחרות שהדגשת, אבל יש לו מחיר כמו שנאמר לך פה על גבי 3 עמודים, קח אותה לסיבוב לא תתאכזב.

אם אתה אשדודי או מהסביבה אני אשמח לעשות לך סיבוב חוויה עם הסיויק =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...