Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתחילים עם בנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגישה אצל חברים משותפים- הכי קל ונעים, יש כבר מכנה משותף ראשוני (החברים המשותפים), מתחיל שיחה חברותית כללית (לא בקטע של להתחיל עם הבחורה) ואם יש כימיה והרגשה נעימה מבקש מספר טלפון.

תתעדכן, היום כבר לא מבקשים טלפון אלא "איך כותבים את השם שלך בפייס, את מצייצת בטוויט, יש לי עודף חיים בקאנדי קראש ואני רוצה לשלוח לך, מעוניינת?" ועור בסגנון.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובהמשך לדבריו של ליאור, היום זה כבר לא בפגישה אצל חברים משותפים אלא בקבוצת "בתים מפה לאוזן במושבים" "שטראוס עלית לנו ביוקר" או "רוכבי הבקעה".

סדר הפעולות החדש: רואה תמונת פרופיל יפה באחד הפוסטים שבקבוצה --> נכנס/ת לעשות "סריקה" של תמונות נוספות --> מוצא/ת איזה סטטוס ישן שלו/ה שניתן להתעלק עליו --> שולח/ת הודעה עם איזו בדיחה צולעת בהקשר של אותו סטטוס --> תוהה אם הצד השני בודק את תיקיית ה-other...

פורסם

איפה שזה לא יהיה, אם זה בפאב או במפגש חברתי כלשהוא, כל הבנות שאני מכירה מסכימות על דבר אחד פשוט וברור: ביטחון והומור מצד הגבר עושה את המהלך להרבה יותר מעניין ומושך תשומת לב.

ברגע שתיגש לבחורה עם ביטחון ותמצא איזה עניין משותף לצחוק עליו אני מאמינה שילך לך בקלות.

פורסם
תוהה אם הצד השני בודק את תיקיית ה-other...

ואם בא לך להיות קצת יותר חוצפן אז גם לוחץ על add friend

אחח הפייסבוק הזה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא כדאי להתחיל עם בנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לבקש קבלה מנערת ליווי לא נחשב.

פורסם

אחרי שאני שותה כמה שוטים של ייגר, אני גם מצליח להביא בנות 22 שנה מבוגרות ממני...

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק איביזות מביאים.

מדוע? אתה לא רק מבקש, אתה גם מגיש ומזדכה.

בגלל שזה לא נקרא להתחיל. זה כמו רכב חברה לעומת רכב פרטי.

פורסם
אחרי שאני שותה כמה שוטים של ייגר, אני גם מצליח להביא בנות 22 שנה מבוגרות ממני...

בגלל שזה לא נקרא להתחיל. זה כמו רכב חברה לעומת רכב פרטי.

מאאטריקס, למה לכל הרוחות אתה צריך נשים מבוגרות ממך ב-22 שנה? כל מה שאני מחפש זה נשים צעירות ממני ב-22 שנה...

סלואורייד - סיים סיים, וברכב חברה אתה עושה מה שאתה רוצה ללא מעצורים - כל מאזדה 3 הופכת לרכב דראג, שטח ופעלולים לפי החשק.

תחשוב על זה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
סיים סיים, וברכב חברה אתה עושה מה שאתה רוצה ללא מעצורים - כל מאזדה 3 הופכת לרכב דראג, שטח ופעלולים לפי החשק.

נזכיר שכותב שורות אלו ^ החזיק סיטרואן ועבר לאלפא רומאו, לפיכך יש לקחת את האנלוגיות לליסינג ולרכב חברה בערבון מוגבל.

פורסם

מגיע למועדון עם פאביה.

אחרי זה אתה תתחנן שבנות יעזבו אותך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...