Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל רכב שני בדובאי הוא פרארי או מזראטי. תראו בלינק המצורף את מכירות הרכב באיחוד האמירויות בשנת 2012. אומנם רכבי פרמיום נמכרים שם יחסית במספרים נאים אך עדיין פרארי שם זה ממש לא כמו מזדה 3 פה.

 

http://bestsellingcarsblog.com/2013/02/15/united-arab-emirates-full-year-2012-toyota-hilux-land-cruiser-up/

פורסם

מחכה שיגיעו ימות המשיח

פשוט הזוי מה שקורה שם !

פורסם
314620717_7c87227138_o.jpg

 

 

GMC? מה פיספסתי?

 

DMC,של חברת דילוריאן (חברה צפון אירית קטנה)

מכונית ספורט על בסיס של לוטוס אספריט שנמכרה בתחילת שנות ה80,והייתה דיי עגלה. אבל נתנה השראה להרבה אנשים בעקבות כיכובה בסרט "בחזרה לעתיד".

וכמו שכתבו מעליי לידה מזראטי קווארטפורטה גם משנות ה80,אגב את צמד הרכבים הללו במצב מחליד ונטוש אינו שמור רק לדובאי.במיוחד המזראטי.

Porsche 944 turbo

פורסם

מחפש מתנדבים לעקוץ כמה מהרכבים האלה.

דרישות:

אונייה.

כל משתתף יעזוץ איזה רכב שירצה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

צריך גם אישור עגינה במרינה בדובאי, אולי גם איזו קומבינה להעלות את הרכבים לאנייה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מחפש מתנדבים לעקוץ כמה מהרכבים האלה.

דרישות:

אונייה.

כל משתתף יעזוץ איזה רכב שירצה

יש גם מעבורת נטושה, לנוחותך

abandoned-duke-of-lancaster.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המעבורת במצב שייט?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שטויות שיפוץ קטן במוסך מדרכה בטירה וקניית מספר חלקים באי ביי ,והיא כמו חדשה.

רק אל תשכחו להביא תג'לביות איתכם אה כן,ודרכון קנדי.

Porsche 944 turbo

פורסם

לא ממש מבין את המושג נטושה.

נטושה משמע הפקר - כל הבא לקחת - שלו.

אבל זה לא העניין, אז אני מניח שיש בעלים. ובכל זאת, מפתיע שלא הרימו את הרכבים האלה.

פורסם
יש לי רעיון, לטוס לשם לחכות בחניון של השדה תעופה ולראות איזה פרארי נכנסת בפראות והנהג יוצא בריצה למטוס לברוח מהארץ, להציע לו 1000 דולר שטרות, והעברת בעלות עליי! לפני שהוא עולה למטוס.

 

נראה לך שהם בכלל יתייחסו אלייך ולאלפייה שלך?

 

בביקורי האחרון בווגאס לקחתי סוויטה בסיזר פאלאס, האישה הלכה למסיבת בריכה עם קאלווין האריס ואני ישבתי על הרולטה.

אני תמיד מוצא חברים על הרולטה, הגיע בחור מאחורי והחליט לשים ז'יטונים של 1000 דולר על כל אחד מעשרת הז'יטונים שלי.

אחרי שהוא ראה שאני מביא לו מזל הוא התיישב ליידי והצעתי לו סיגריה, אמר לי תודה ושהוא לא מעשן, סיימתי את הסיגריה והוא אמר לי שזה היה ממש נחמד מצידי כי בד"כ כולם פשוט חצופים, הוא הוציא 2 סיגרים מהכיס והגיש לי אחד, וככה התחלנו לדבר.

ה800 דולר שאני שיחקתי איתם היו פחות מהטיפ שהוא זרק לבחור שמסובב את הרולטה, ראיתי שם ז'יטונים של 5000 דולר עפים כמו דולרים בודדים.

 

הוא מדובאי, זרק לי כמה מילים בעברית, שוחחנו המון, הוא קרע למנהל האולם ודרש 2 בקבוקי שמפניה כי המלצרית סירבה להביא לנו יותר מכוס אחת לאדם, ולא סתם שמפניה, 400 דולר בקבוק - 2 בקבוקים בחינם על חשבון הקזינו, הוא גם ביקש שיביאו לי פאקט של סיגריות כשכמעט סיימתי את הקופסא, הוא אמר לי שהוא הגיע לשבוע ונשאר כבר 3 שבועות, יש לו מטוס פרטי בשדה, בילינו 7 שעות ביחד, הוא לקח אותי לאכול וניהלנו שיחה מאוד מעניינת על דת, על ישראל, על הפלסטינאים ועל העולם עצמו.

בסופו של היום הוא הביא לי את הטלפון שלו ואמר לי שאם תחפוץ נפשי לבקר בדובאי כל מה שאני צריך לעשות זה להתקשר.

 

פגשתי המון אנשים מהאיזור, מדובר על אנשים מלומדים וחכמים מאוד, אנשים שמכבדים אחרים ומסתכלים עליהם בגובה העיניים, רוב אלה שפגשתי היו פרו ישראל ד"א.

וכלם דיברו איתי על דת בגישה של - דת ופוליטיקה לא צריכים להיות מעורבבים יחדיו, ובשורה התחתונה כולנו בני אדם וכולנו אחים.

 

אז 1000 דולר.... זה עניין של פרנציפ, הפזרנות הזאת אולי נראית לנו כטמטום מוחלט, אך כאשר200K$ הם כמו 200$ די פשוט לשים דברים יקרים בצד ולקנות דברים סתם.

haters will hate

פורסם

בינינו מה זה בכלל משנה, גם אם היינו איכשהו מצליחים להביא אנזו כזאת לארץ, אפילו בלי לשלם - משטרת ישראל היתה כבר מוצאת סיבה לגרוט אותה לשבבים תחת הטענה שבמושבים האחוריים אין חגורות בטיחות (אין גם מושבים אחוריים אבל זה כבר דקויות).

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

×
×
  • תוכן חדש...