Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מזדה 323 שנת 2002

אני חושב להחליף את השמן מנוע ברכב שלי (כי השמן נירא לי בצבע טיפה מוזר)

א)אז רציתי להתייעץ איזה שמן לשים ואיך אפשר לרוקן את השמן מהרכב?

ב)אחרי נסיעות יש לי קצת שמן ליד המנוע(כמו שמתואר בתמונה)

האם זה שווה תיקון ועד כמה זה מזיק?

saf.jpg

תודה מראש לעוזרים?

פורסם

שלום לך, קודם כל להקפיד על פילטר שמן מקורי בלבד. דבר שני, הצמיגות המומלצת לשמן שלך היא 5W-30. כל שמן מחברה ידועה ומוכרת יעשה את העבודה. למרות שהשמן המקורי של מאזדה פורד הוא מוטוקראפט 5W-30, מדובר בשמן חצי סינטטי או על בסיס סינטטי (אם אתה רוצה להיות צודק מבחינה דקדוקית). לפיכך, מומלץ למצוא שמן סינטטי מלא באותה צמיגות.

לידעתך, אין כזה דבר השמן הכי טוב. יש שמנים טובים יותר ויש פחות. תתרחק מאמריקאן אייגל ומשמני פרסטון מסיבה אחת פשוטה והיא שאין יודעים מיהו היצרן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
א)השאלה כיצד אני מנקז את השמן הישן החוצה?

ב)האם זה מזיק?ושווה תיקון מה שיש לי?(הנזילה)

*הכי טוב תעשה טיפול כמו שצריך במוסך אם אין לך ניסיון ואתה שואל איך מנקזים את השמן

*שאתה עומד ממול הרכב יש בורג ניקוז צד שמאל אבל חובה להחליף גם פילטר וצריך מפתח מיוחד ולרוקן רק שהמנוע קר

*בקשר לנזילה צלם מקרוב

פורסם

אם הוא לא ינסה איך הוא ילמד.

במידה ותעשה תשמש במידות הנכונות של הבוקסה ויש מצב שתצטרך מפתח מיוחד שפותח את הפילטר וטורקמטר.

העיקר לעבוד בטיחותית לא להכנס מתחת לאותו עד שהוא תפוס על בוקים.

ההשקעה הראשונית תהיה גבוהה מטיפול במוסך אך תשתלם לטווח הארוך.

החלפת שמן ניתן לעשות לבד אך מוסכים גם בודקים את מצב האוטו באותה הזדמנות.

• תוכן חדש...