Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון, הפור כבר נפל. הדירה הצפופה והקטנה בכתובת ה"נחשבת" בהרצליה תמכר, ותמורת שוויה ירכש, ב"ה, בית פרטי מרווח ומטופח בשכונת בית אליעזר בחדרה.

(המהלך נבחן לעומק וההתכנות הכלכלית שלו היא ודאית).

בימים הקרובים יחלו סיורי החיפוש בבית אליעזר, ופחות או יותר במקביל תוצע הדירה בהרצליה למכירה, כשהיעד הוא מעבר פיזי בסוף שנת הלימודים הנוכחית.

ועדיין, התהיות שנשארו, מטרידות.

הדירה בהרצליה נמצאת מרחק של 10 דקות (נסיעה או ברגל, בפקקים של הרב-קוק בבוקר זה לא כ"כ משנה) מהעבודה.

ועכשיו, כמה זמן נסיעה צפוי לנו? (בהנחה שאנחנו נצטרך להגיע לעבודה ב~8:30-9:00) (חזרה ב-14:00, וב~1600:-18:00)

האם יש בבית אליעזר (מלבד החלוקה הבסיסית הידועה לנו לישנה וחדשה) איזורים טובים יותר או פחות?

עבור שני הבנים (בגיל ביה"ס היסודי). הייתי רוצה בעיקר מיקום שמשויך לבי"ס חילוני טוב (רצוי מאד במרחק אותו יוכלו ללכת ברגל).

למדנו מאתרים ממשלתיים על הרכב האוכלוסיה בבית אליעזר, כולל רמת השכלה,הכנסה ממוצעת למשק בית, מס' נכסים בבעלות... סיירנו שם כבר כמה פעמים, אבל התמונה עדיין מטושטשת.

או במילים אחרות- מה הסיכוי להדקר שם במהלך ג'וגינג ערב סטנדרטי? מי יהיו השכנים שלנו? מי ילמדו עם ילדינו בבית הספר?

האם יש בשכונה מרכולים שעובדים 24/7? טיב טעם? AM/PM? פיצוציות?

מה לגבי ה"קניון" שקראתי עליו? פתוח בשבת? יש היכן לשתות קפה של שבת עם האשה לפני שהילדים מתעוררים, או שנצטרך להמשיך להגיע לבית הקפה הקבוע שלנו (שעכשיו יהיה במרחק של כ-45 דק' נסיעה:cry:)

אני יודע שכאן בפורום יש את מנעד האוכלוסיה הכי רחב מבכל פורום אינטרנטי ישראלי (ראבאק, אפילו קלינאי תקשורת ללוקו מצאנו פה:lol:).

אז בבקשה- כל מי שמכיר את השכונה ויכול לספר ולהרחיב, ע"מ לספק מידע שיעזור לאכן את החיפושים, או אפילו סתם מידע שיכול להפיג מעט את החששות במשפחה- יבורך.

תודה וחג"ש

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את חדרה. אבל לגבי שבת - מרכז הקניות הגדול של גן שמואל ו"מול זכרון" הקטן לא רחוקים ואאל"ט פעילים בשבת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אישית לא גר שם אז לכן אין לי הרבה מה לספר חוץ מזה שדודה שלי גרה שם כבר קרוב לשלוש שנים ועכשיו היא מציעה את דירתה למכירה דירת גן 3וחצי חדרים בגלל שהיא רוצה לחזור למרכז הארץ. ממה שהבנתי ממנה שרמת הרפואה שם לא משהו יחסית למרכז וחורף שעבר הם די סבלו בגלל הגשמים ובעיית הניקוז שם שכול הבית התמלא מים. אין לי אישית משהו רע נגד חדרה פשוט אני אישית לא התלהבתי משם מכמה הביקורים שלי ע שם בזמן האחרון. נכתב מטאבלט סורי על השגיאות.:)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ביקרתי לא ממזמן אצל ידידה שגרה בבית אליעזר.

המקום חור רציני, ממש בית קברות.

ובחורף האחרון שהייתה את הסופה של ינואר, היא לא יכלה לצאת מהבית ולא הלכה לעבודה שבוע וחצי בגלל ההצפות.

ושהיא כן יצאה מהבית, זה היה בסירה, סיפור מצחיק, אשכרה הרשויות סיפקו ספינות גומי ששימשו כמעבורות למי שרוצה לצאת מהאזור.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני לא ממש גר בבית אליעזר, אבל אני גר בדרך לשם.

זה נחמד כל הסיפורי זוועות שסיפרו לך כאן, במיוחד מפי אנשים שבטוחים שצפונית להרצליה ודרומית לראשון מתחילה שממה רדיואקטיבית, ומדינת תל אביב זה בעצם המעוז האחרון של ציביליזציה עלי האדמות.

עכשיו את האמת. סך הכל מדובר באיזור שקט, אפילו יותר מדי שקט. לגבי אם הילדים שלך יידקרו ברחוב - לא, אם יתרחקו מנערים ששותים וודקה בפארקים בערב (אני מניח שכך גם בהרצליה). בתי ספר חילוניים - למיטב זכרוני יש קפלן (בחלק הישן) וצליל (בחלק החדש), וחטיבת ביניים. גילוי נאות - אין לי ילדים.

אוכלוסיה - בעיקר רוסים בחלק החדש, ותימנים בני 200 בחלק הישן.

סופרים/פיצוציות פתוחים בשבת - הצחקת אותי. הדבר היחידי שפתוח 24/7 זה תחנת דלק בכניסה לשכונה עם חנות נוחות בתוכה. בסביבה של חדרה יש את דוכן גן שמואל, קשת טעמים וטיב טעם שפתוחים בשבת, אבל כולם במרחק נסיעה, כך שחייבים אוטו. אם ממש תקף אותך רעב בליל שישי ב3 בלילה, אז יש בורקס, שווארמה וכמה פיצוציות בצומת המשטרה, ומק דרייב פתוח 24/7 במרכז מסחרי גן שמואל.

בכללי, בחדרה חייבים אוטו, ואפילו יותר מאחד אם במשפחה יש שני מבוגרים. התחבורה הציבורית לא משהו בכלל, ובשבת יש רק מוניות ספיישל במחיר מופקע.

הגעה לעבודה - כאן הקטע הבעייתי. בבמוצע ביום טוב לוקח לי כ-40 דקות להגיע מחדרה לאזור תעשיה פולג שבעיירה הציורית נתניה, אז חצי מזה לוקח לצאת מחדרה. ביום לא טוב, תוסיף לכאן את הפקקים בכביש החוף וכביש 4. לאוטו שיהיה לך, כדאי שיהיה גיר אוטומטי, כי פקקים תראה הרבה.

עבודה באיזור - לא יודע מה המקצוע שלך, אבל עדיף שתישאר לעבוד איפה שאתה.

עוד דבר - אפילו שיש רוב חילוני, העיר די מתה בשבתות וחגים, כי אין מקומות בילוי בעיר.

לשאלות שלך אני כאן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה לכל העונים.

FAT BASTARD- בתור יליד "מדינת תל אביב" (רח' אוסישקין. ממש מול אולם הכדורסל) אני מבין את התושבים שמאז לא הוציאו את אפם משם, וכל מה שמאחורי הגבולות שהזכרת, זה חו"ל. ולא סתם- אלא מדינת עולם שלישי.

אני מאז חייתי בלא מעט מקומות, וחלקם, אפילו ליטרלי בעולם השלישי.

גם הצפות חורף לא עושות עלי רושם. יש ביטוח מבנה ותכולה, וכשיורד גשם, רק תן לי תרוץ טוב ללקוחות, ואני נשאר בכיף בבית :lol::lol:

תודה רבה על כל הנתונים המועילים שסיפקת.

את רובם אמנם קראתי בנט, אבל זה ממש לא אותו הדבר כמו לשמוע את זה מבן-אדם "בשר ודם".

(אגב, ממש לא נעים לי להיות קצת גזען וממש לא פוליטקלי קורקט- אבל אין לי שום בעיה עם רוסים, להיפך, אני חושב ששכנות איתם עדיפה על ה-מ-ו-ן אופציות אחרות :roll:)

שני רכבים יש לנו זה מכבר (נכון להיום, שניהם אוטומטיים, לצערי:twisted:) . ברור שהצעד הזה רלוונטי רק משום כך.

אני אדריכל בעל משרד ותיק מאד ברמה"ש, וזוגתי במשרה משתלמת של משרד החינוך (כן, יש דבר כזה:-D) ש"מחוברת" לשהייה בהרצליה, כך ששנינו נאלץ להמשיך ולהגיע לשם מידי יום, לפחות בשנתים הקרובות.

אני מניח, אם כך, שעל 40 הדקות שלך עד פולג אצטרך להוסיף עוד לפחות 20 עד שאגיע לרמה"ש.

נו שוין. זה בערך מה שתיארתי לעצמי.

חבל שלא יכולת להפתיע אותי לטובה כאן :lol:.

במאמר מוסגר- זה שיש רוב חילוני והכל סגור בשבת--> קצת מאוחר, אבל אתה יודע, עד יעל גרמן, גם הרצליה היתה כזו.

פשוט אם הרוב החילוני ידרוש, אז אחד המועמדים יאמץ זאת כאג'נדה, והופ, זמן קצר אח"כ תוכל להגיע לקניון באוטובוס בשבת, ולטייל בין החנויות, שרובן החליטו לפתוח.

האמת- זה הדבר שהכי יחסר לי.

היום במרחק הליכה ברגל, אני יכול למצוא מכוס בירה קרה בפאב השכונתי, דרך קפה ומאפה/ארוחה הודית מלאה/חומוספול-שאוורמה ועד אספקה מלאה של מזון לחינגת "על האש" לכל גדוד המילואים.

והכל 24/7.

שינוי די משמעותי.

וכבר מתחילים הפרפרים בבטן.

אשמח לשמוע עוד...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
(אגב, ממש לא נעים לי להיות קצת גזען וממש לא פוליטקלי קורקט- אבל אין לי שום בעיה עם רוסים, להיפך, אני חושב ששכנות איתם עדיפה על ה-מ-ו-ן אופציות אחרות :roll:)

זה בסדר, אני אחד מהם

האמת- זה הדבר שהכי יחסר לי.

היום במרחק הליכה ברגל, אני יכול למצוא מכוס בירה קרה בפאב השכונתי, דרך קפה ומאפה/ארוחה הודית מלאה/חומוספול-שאוורמה ועד אספקה מלאה של מזון לחינגת "על האש" לכל גדוד המילואים.

והכל 24/7.

פה אתה הולך להתאכזב, ובגדול, קפה ומאפה ואפילו בירה קרה (עד השעה 22:00) אולי תהיה לך בתחנת דלק, אבל אוכל הודי זה משהו שתמיד רציתי לטעום, ואין לי איפה

אשמח לשמוע עוד...

לא עולה לי משהו מיוחד על הדעת, אולי חוץ מזה שהולכים עוד חצי שנה (ככה כתוב בשלט, לא יודע עד כמה נכון) לפתוח את כביש 9, ואז תהיה גישה מבית אליעזר לכביש 4, ובהמשך לכביש החוף וכביש 6.

יש בחירות לראש העיר בקרוב, בין ראש העיר הנוכחי, שספק אם הוא במעצר בית ספק מסתובב חופשי (איכשהו אני רואה את השלטים על כל דבר שבד"כ מזוהה עם העולם התחתון), לבין עוד כמה.

יש בבית אליעזר קניון, אבל שבעת הכוכבים זה לא. יש בו סופר, דואר, ובקושי כמה משרדים.

לא עולה לי כרגע משהו אחר על הדעת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מבית אליעזר אבל מכיר את האזור.

זה לא קניון, ממש רחוק מההגדרה. בסך הכול סופר עם דואר.

חייב לפחות רכב אחד במשפחה של 2 נפשות, האוטובוסים סיוט.

יש טיב טעם בחדרה 24/7. בערב תראה חבר׳ה צעירים שיושבים בספסלים ברחבי השכונה.

תראה אם יש לך אופציה בחדרה עצמה או ברחובות בין בית אליעזר לשאר העיר חדרה.

אם תצתרך עזרה או הכוונה אתה יכול ליצור תמיד קשר בפרטי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אם בחרתם להתרחק מהמרכז - האם התקציב לא מאפשר מקו עם איכות חיים טובה כמו בנימינה ? כבר לא מדבר על חיפה, במיוחד אם מקומות העבודה נגישים מהרכבת (פרט שלא ציינת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גר בחדרה 37 שנים.

בית אליעזר הוותיקה שכונה מצויינת,שנהנית לאחרונה מעליית מחירים וביקוש גבוה.

השכונה היא סוג של "מושב" בתוך העיר,בשבתות יש את דוכן גן שמואל,קשת טעמים,ועוד,מבחינת מקומות בילוי,המצב בעיר עגום אך במרחק רבע שעה נסיעה יש את מושבי עמק חפר המציעים מגוון בתי קפה,מסעדות,פיצריות ועוד.

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות,השאלה מה חשוב לך במיוחד..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בית אליעזר מקום לא רע, השאלה איפה בוחרים לגור.

הייתי ממליץ לך לרדת מבית אליעזר ולנסות את כרכור.

צביון אחר, 2 דק' מהרכבת, אין פקקים בבוקר לכיוון כביש החוף וכדומה, 10 דק' מכביש 6

מבחינת מקומות בילוי SAME SAME, תוסיף לזה 2 מרכזים מסחריים בפרדס חנה,

וקניון שבבניה כרגע בכרכור.

בכללי, המחירים לדעתי גבוהים יותר אבל התמורה בהתאם. ממליץ לך להציץ באינטרנט על "חלומות כרכור"

או "שכונת יובלים כרכור"

פורסם

אני מניח שכבר החלטתם על המעבר כך שמה שירשמו פה לא ישנה הרבה אבל בכל זאת אם כבר בית אליעזר אז לדעתי עדיף את השכונה הישנה ולא את החדשה , בלי להכליל האוכלוסיה לא ממש להיט ואם לומר בלשון עדינה שחדרה היא חור אז בית אליעזר היא חור בתוך החור , אם לא תקומו מוקדם בבוקר אז רק לצאת מבית אליעזר לכביש החוף ייקח חצי שעה בערך , לדעתי להיות בעל בית זה לא דבר קדוש , עדיף לגור בשכירות במקום שמתאים לאורך החיים שלך ולא לחיות על הכבישים .

בבית אליעזר אין מה לעשות בערב ולמען האמת גם בחדרה אין ממש מה לעשות , אני מסכים עם מה שנכתב על רמת הרפואה , אין מה לעשות , בפריפריה יש פחות השקעה.

כל זאת נכתב מאחד שגדל וחי בחדרה הרבה שנים וברגע שיכל ברח משם כמו ממגפה ,

אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן גם לפנות בפרטי .

פורסם

אני משוחד לטובת השרון אבל ממליץ לבדוק את השכונה לעומק.

אחרי הרצליה זו יכולה להיות חוויה מעניינת, כדאי אולי לחשוב על שכירות לשנה.

מבלי לערב פוליטיקה: באלפי מנשה תקבל את אותו הדבר רק קרוב יותר לאיזור המגורים הנוכחי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ההורים של אישתי מבית אליעזר, היא גדלה שם ואני מכיר את השכונה היטב.

זו שכונה נחמדה מאוד, אם תגיד לי כתובת מדוייקת אוכל למקד אותך עוד יותר.

שכונה שקטה עם אוכלוסיה המורכבת בעיקר מעולי ברית המועצות לשעבר, מעולם לא נתקלתי שם במקרי אלימות או וונדליזם ואפשר להסתובב ללא חשש גם בשעות הקטנות של הלילה, גם ילדים משחקים לבד עד מאוחר.

ידידותית לילדים עם הרבה גנים ומגרשי משחקים אך פחות ידידותית למבוגרים מכיוון שאין שם מרכז קניות ראוי אחד (ה"קניון" שיש שם לא ממש נחשב), פאב, מסעדה או סתם מקום לשבת בו.

עכשיו סוללים כביש אשר יחבר את השכונה עם כביש 4 ו6, הגישה תהיי מהירה ולא תעבור דרך חדרה, המחירים יגיבו בהתאם.

בזמנו כמעט קנינו שם, המחירים הנוחים היו מאוד מפתים, בסוף נשארנו בנתניה בגלל הטראומה שיש לאישתי מלגור בחדרה. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...