Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובינסקי טרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותנו פיג'ו 307 XT שנת 2004 עם 77,000 ק"מ.

כידוע עם רכבי פיג'ו השוק שלהם על הפנים ומחירו על פי מחירון לוי יצחק הוא בסביבות 22,000 ש"ח.

משום מה במחירון יד 2 מחירו 32,000 אבל זאת נראת לי טעות מוזרה - ההבדלים המשמעותיים של 2 המחירונים.

אשתי מעוניינת לקנות רכב בתקציב של בסביבות 75,000 ש"ח אבל מעוניינת בפיג'ו 308 שנת 2010 מכיוון שבמסגרת המחיר הזאת מקבלים אחלה מכונית (וידוע לי שיש בעיות גיר ברכבים האלו אבל זה סיכון שאנחנו מוכנים לקחת).

נכנסנו היום לחברת לובינסקי טרייד ולאחר חיפושים רבים מצאנו רכב פיג'ו שנת 2010 עם 55,500 ק"מ שנראה מצוין ועבר בדיקה יחסית טובה.

מחיר הרכב על פי מחירון לוי יצחק הוא 72,200 ש"ח ובבעלות קודמת הוא היה ליסינג של מישהו מחברת אמדוקס.

משום מה המוכר בלובינסקי טרייד מתעלם מההורדה שצריך לעשות לרכב ליסינג וטוען שאומנם יש הורדת אחוזים על ליסינג אבל מצד שני יש עליית מחיר מכיוון שאנחנו קונים מחברה מוסדרת אשר מציגה בדיקה (בכל מקרה בצענו בדיקה לרכב) וכביכול מתקנת את כל הליקויים אשר נמצאו בבדיקה ונותנת אחריות לשנה (נושא חשוב).

לאחר בדיקה שלו הוא רוצה שנוסיף 53,000 ש"ח לרכב שלנו בעת ביצוע טרייד אין ובנוסף מבקש מאתנו לבצע בדיקה לרכב שלנו על חשבוננו כי הוא אומר שהוא מציג לי בדיקה של הרכב ולכן הוא מצפה ממני גם להציג בדיקה של הרכב שלי.

דרך אגב לאחר משא ומתן קצר הוא אמר שהוא מוכן לסגור על תוספת שלנו של 50,000 ש"ח אם התוצאה של הבדיקה שלנו תהיה "יפיפיה" במילים שלו.

אשמח לשמוע מה דעתכם על הנושאים הבאים :

1. הבדלי המחירונים של לוי יצחק ויד 2.

2. זה שהוא טוען שאני צריך לשלם על הבדיקה של הרכב שלי.

3. והחשוב ביותר - הורדת המחיר לרכב שלו כי הוא מליסינג . אמורה להיות הורדה של בסביבות 9-10% ומחיר הרכב אמור להיות בסביבות 66,000 ש"ח ולא 72,200 ש"ח כמו שהוא דורש.

תודה מראש

פורסם

בקיצור - הוא מנסה לתפוס פראייר. זה בערך 20 יותר ממה שהאוטו שווה.

לובינסקי טרייד הציעו לי 57 במקום 73 על C4 טורבו 2010 מלוקקת ומושקעת פרטית ראשונה. וזה כשהתעניינתי בקניית סיטרואן חדשה וביקשתי הצעה על הקודמת.

פורסם

בא נפרק רגע את העיסקה:

קניית רכב בלובינסקי במזומן: רכב שסיים 3 שנות ליסינג (אמרת אמדוקס?) . אם הוא במצב מכאני טוב וק"מ סביר, אולי כמה שפשופים לא משמעותיים (או אפילו כבר עבר צביעה ופחחות מעולה) הם יקחו מחירון פחות 10% הנחה.

אני מסכים אתך שהם לגמרי מתעלמים מהנושא שהרכב היה בליסינג ולכן מחירו בשוק לפחות -15% .

אני מסכים איתך שהם גם מתעלמים מהעובדה שלוי יצחק , ממש לא משקף מחיר שוק של רכבים צרפתיים כמו פג'ו שבשוק הפרטי נמכרים בכ 20% פחות מהמחיר שלו.

הייתי אומר שאם לובינסקי יורידו בסביבות 20% : אז יש על מה להתחיל לדבר.

לגבי טענות המוכרן למחיר הגבוה: אל תקח אותן ברצינות. יש עוד חברה או שתיים בארץ שמציגות טופס בדיקה ואמינות באותה מידה.

ועכשיו במקום מזומן בא נמיר לברזל:הבאת להם מכונית ישנה: הם בפירוש יקרעו לך את הצורה וינסו להוריד כמה שיותר מערכה של הפג'ו החביבה שלך.

הרי ברור שרכב בגיל כזה לא עובר בדיקת מכון בצורה "חלקה". יש את משפטי הכסת"ח הקבועים.

ואם אתה מתווכח על 500 ש"ח של בדיקה: אז רק תדע שזה רק טיפה בים לעומת מה שאתה הולך להפסיד בעיסקת טרייד אין אצלהם. מצד שני, אין להקל ראש בכאבי הראש שלובינסקי ייחסכו ממך (בהשוואה למכירה בשוק הפרטי).

כמה שווה כזה כאב ראש אצלהם? בערך 8000-12000 ש"ח. אם אתה מוכן לספוג את זה , אז לך לעסקת הטרייד אין.

אם לא: תנסה למכור בשוק הפרטי ואז תחזור אליהם עם מזומן.

דרך אגב: הייתי המצב דומה לשלך. בגלל שהם כל כך נצמדו למחירון ולא הורידו מעל 10% , העסקה בוטלה.

הם מחכים ללקוח הבא.

ודרך אגב: ה 308 יופי של אוטו . לא ידוע לי על בעיות גיר מיוחדות. אז יש בו רק 4 הילוכים. אז מה ?! כל היתר נח מאד.

לגבי שאלתך לפער בין לוי יצחק ליד2 : חפש פה בפורום , רבות דובר ונכתב בעניין.

פורסם

מוכרים לך רכב ליסינג לשעבר , מעל המחירון . כרגע עושים עליך קופה מהסרטים . רכב בלי שוק , ליסינג לשעבר ,כשתרצה להחליף אותו ברכב אחר אצלם , "יתחילו " איתך מלא פחות מ-25% כפוף לבדיקה {שהיא עליך מן הסתם} .

במילים פשוטות חכה שיהיו להם ימי מכירות , כי אז הם שוחטים במחיר חזק .

פורסם

נותנים פג'ו עם 75 אלף ק"מ

מקבלים פג'ו עם 55 אלף ק"מ ומוסיפים 50 אלף ש"ח.

לדעתי שמור את הכסף וסע באוטו עוד 3 שנים

פורסם

זה לא ממש פתרון

אני חייב להחליף את הרכב

אני אנסה פשוט לעשות שרירים ולהגיד שאני לא מוכן להוסיף יותר מ45,000 ש"ח

כן כן לא לא

פורסם

1600

אבל אשתי מתה להחליף את הרכב כבר

הוא אצלנו 4 שנים והגיע הזמן להתחדש בשנתון

אני תאמת הייתי הולך על טויוטה הילקס או איך שקוראים לה (5 דלתות)

אבל הבנתי שחשוב לקחת 2009/2010 ומעלה כי החליפו תיבת הילוכים אבל היא יקרה לי מידי ולכן ה308 היא האופציה הטובה ביותר

פורסם

מה נראית לכם עסקה סבירה בהתאם לנתונים שפרסמתי מעלה

כמה הגיוני שאני אוסיף?

מה אתם הייתם מציעים לי לעשות במידה והחלטתי שאני גן מעוניין לעשות אצלם טרייד ולקחת את ה308

פורסם

תשמע,יש פה גם X פקטור במשוואה,קוראים לו רצון האישה,הוא,בין אם אנחונו רוצים או לא,חלק מהמשוואה גם כן.

אני נוסע עם 307 כבר 12 שנה ומרוצה מאד.

אם הרכב שלך היה מנוע 2000 ויפה.הייתי קונה אותו.

אני מבין שהאשה רוצה להתחדש,ובגלל זה רשמתי את מה שרשמתי.

תנסה להוציא לך את העסקה הטובה ביותר בעיניך!,וגם אם היא נראית לך עסקה טובה,תמשיך ללחוץ.

פורסם

לוותר על ירידת ערך של הליסינג?

לא לא לא ולא, תמשיך הלאה.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

זה נקרא עסקה של "מחירון תמורת מחירון". אתה תביא לי רכב ואני אקנה אותו במחירון, תמורת זה אתה מוותר על ההנחה של הליסינג.

בפועל יוצא שאתה קונה רכב ליסינג במחיר של כמעט 10 אלף ש"ח יותר ממה שהיית משלם אם היית בא עם מזומן.

לכן - אני אישית ממליץ להעלות את הרכב ליד2, ולמכור לבנאדם הראשון שמגיע ומציע הצעה הגיונית (נגיד מחירון מינוס 15%).

אחרי שיהיה לך מזומן ביד, אתה יכול לגשת ללובינסקי ולקבל הנחה יפה.

אם אתה רוצה את הנוחות של טרייד אין - זה יעלה לך כמה אלפים טובים.

• תוכן חדש...