Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפתעה בפחית מרפיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקצף מעיד גם על גיזוז נכון, מזיגה ראויה ויוצר שכבה של בידוד לטמפ' וארומות.

מי שמעדיף כמה סמ"ק בירה על איכות, אני ממליץ על גולדסטאר חוזר באריזת 500CC בסופר המקומי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכס, מרפי'ס. ניסיתי מספר פעמים, כל פעם אני נעלב מהבירה הדלוחה הזאת,

עם או בלי פטנט של קצף-שמצף. קוקה קולה למתקדמים.

יאללה לוונבראו. יותר זולה מכל הבירות הנפוצות של המבשלות הבינלאומיות, וגם טעימה מהן.

אבל לך תילחם בתקציבי שיווק שכאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מי שמעדיף כמה סמ"ק בירה על איכות, אני ממליץ על גולדסטאר חוזר באריזת 500CC בסופר המקומי.

שמע, זה לא שאני חסיד גדול של לאגרים, אבל לדעתי גולדסטאר לא רואה ממטר לא את טובורג, לא את קארלסברג ולא את הייניקן :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה יש על טובורג אדום?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקרלסברג יש טעם של סודה ולהייניקן טעם של סבון. גולדסטאר בהחלט עדיפה משתיהן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גולדסטאר בירה מצויינת, עממית ולא מתיימרת. לא רואה ממטר הרבה אחרות בעיני.

בוולינגטון ניו זילנד מצאתי במקרה חנות כשרה שמכרה גולדסטאר. קניתי שישיה וחזרתי לאכסניה. חלקתי אותה עם החבר'ה האנגלים שהסתובבתי איתם שכ"כ שמחו שסוף סוף יש בירה נורמלית. כן מה ששמעתם - הבירות הניו זילנדיות המצויות לא מתקרבות, לעומת גולדסטאר היא חסרת טעם. לטענת האנגלים היא הייתה יכולה להיות להיט גם באנגליה.

חזרנו לחנות הכשרה ורוקנו את כל הסטוק, מכרנו אותה בפאב האכסניה וכך גם שתינו טוב וגם כיסינו הוצאות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה לא עניין של כמה סמ"ק, זה עניין של מזיגה. אני לא אוהב קצף, המרקם לא נעים לי בפה. גם כשמדובר באותו סוג בירה, הכי איכותית שאתה מכיר, כשאתה מוזג, תשתדל שיהיה פחות קצף זה הכל. לא הבנתי איך אותו סוג בירה בדיוק, מאותה החבית, יהיה פחות איכותי כשיהיה בו פחות קצף.

בקשר לגולדסטאר, היא אחלה בירה, והלא מסוננת בכלל מעולה לטעמי. בירה זה עניין של טעם. בואו תקראו סוד, הבאדוויזר שנמכרת בארץ בבקבוקים הרבה יותר טעימה מהבאדוייזר שיש בחבית בפראג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

mayrun, וואו! מאיפה זה?

לא עברתי על כולם אבל אני אישית מכיר את מרדסו (התמונה התחתונה, מדף תחתון, בקבוק נמוך עם תווית צהובה) ומאוד אוהב אותם. בארץ גם מאוד יקרים יחסית.

קקטוסולר ידנית

פורסם

קצת מתחת לדובאל יש בקבוקים של chouffe (עם ציור של גמד עליהם). לדעתי בין הבירות הבלגיות הטובות ביותר שיש (זמינה גם בארץ, אבל לא נורא).

קצת קשה לזהות בתמונה. הייתי שואל אם יש שם בירות טראפיסטיות, שהן הבירות הטובות ביותר בעולם על פי בערך כל סקר.

הן קצת כבדות (10% אלכוהול בערך) ואי אפשר לשתות ליטרים מהן, אבל גם לא צריך :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה מרשת סופרמרקטים גרמנית בשם Auchan ברומניה. כשאני אלך לשם שוב בימים הקרובים אני אחפש את הבירות שהמלצתם :)

זה השלל מהפעם הקודמת, סה״כ 20 ש״ח, מסתבר שהשמאלית היא 11%.

7yza7esy.jpg

פורסם
לקרלסברג יש טעם של סודה ולהייניקן טעם של סבון. גולדסטאר בהחלט עדיפה משתיהן.

מה שהוא אמר. גולדסטאר מצויינת, והיא הdefault שלי אם אין הוגארדן מחבית או משהו אחר שאני אוהב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה אתם אומרים על הגולדסטאר אנפילטרד החדשה?

בתור אחד שלא מת על גולדסטאר,האנפילטרד החדשה פשוט מעולה,ממש טעימה לי.

או שאני סתם צעיר ולא מבין בבירות איכותיות? :cry:

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

לגבי הקצף, הטריק הוא לשמור על הרבה קצף למעלה, אבל לא לשתות אותו. עושים את זה ע"י לקיחת שלוקים יחסית גדולים, כלומר מטים את הכוס אל הפה בזוית גדולה מספיק כך שהקצף ישאר למעלה ולא יגיע אל הפה.

כך משיגים את המטרה החיובית בקצף - שמירה על הטעם והגזים בבירה ונמנעים מהשלילית - הטעם המר שלא כולם אוהבים.

קרדיט על ההסבר למבשלת הייניקן באמסטרדם. שאמנם לא ממש יודעים לייצר בירה (לטעמי לפחות), אבל יודעים לעשות יופי של מוזיאון.

• תוכן חדש...