Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C קלאס חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך אפשר לעשות הכי הרבה כסף ממכירת הרכב כי לברזל זה בסביבות 1200 שקל לפירוק 2000

והקטע שאני יודע שכל פנס הם מוכרים ב400 לפחות מפירוק ומנוע בסביבות 4000 וגיר עוד איזה 3000

ומשאבת סולר עוד 4500 איך יכול לקבל מחיר טוב עליו כי אני כבר מיואש לא מוצא במחיר סביר חלקים וגם בקושי בכלל מוצא

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבר אין את הרכב מישהו קנה אותו

ואיך אפשר לעשות הכי הרבה כסף ממכירת הרכב כי לברזל זה בסביבות 1200 שקל לפירוק 2000

אתה סגור על עצמך? רשמת שמכרת את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפכתי כמה שביכולתי בכל זאת לא מבין גדול סה"כ בן 21

אבל מקווה שיהיה בסדר בכל זאת יש לי חשש לתת את הרכב לשכם

אמרו לי מכרים שאולי הרכב לא יחזור זה הפחד שלי וגם שם הבנאדם אמר לי 2500 שקל

ככה שזה נראה לי יקר

פורסם

din264, אני מקווה שאתה מודע לחוקים ולכך שזה עבירה לתקן את הרכב שם. לא ממליץ לתת את הרכב לשם.

עדיף תשלם קצת יותר ותקן בארץ, הכסף שאתה כביכול אולי תחסוך, בסופו של דבר לא שווה את הסיכון.

אם אתה יכול לקנות את החלפים בארץ באופן חוקי במחיר שציינת - זה מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הוא מחפש לחסוך עד כדי כך שהוא מוכן לנסוע לשכם. לנסוע דרומה לחפש חלקים - לא, אבל לשכם - כן.

בהצלחה גבר!

אתה בן 21 עם הגיון של בן 4.

פורסם

איפה יש דרומה יותר אני לא מכיר מקומות

שכם יודע שבטוח יש הכל מהכל ומקורי אפילו במחיר פחות מחליפי משומש פה בארצנו

פורסם

אני שוב חוזר ומדגיש אל תיכנס לשכם או לשטחים כלל עם הרכב , חיי אדם יקרים יותר מכל חיסכון . אל תיתן גם את הרכב שלך לאף אחד שיכניס את הרכב עבורך לשם . מה שאני כן אומר אם יש מישהו שיכול לקנות עבורך את החלקים ולמסור לך אותם בשטח ישראל , עשה זאת .

Sound Stream -Trantula 800.2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום עברתי תאונה והרכב כבר עומד כמה חודשים עקב זה

האם ידוע על פחח לא יקרן באזור נהריה שעושה עבודה טובה?

וכמובן גם חלקים כמו פנס טמבון קליפס לרדיאטור ואולי עוד חלק קטן

חיפשתי בכל הכפרים פה באזור בפירוקיות ולא מצאתי מרצדסים איך שנכנסתי אמרו לי בעלי הפירוקיות

תמצא רק בגדה המערבית האם מישהו יכול לעזור לי בזה?

פורסם

בדרך כלל מי שמחזיק רכבי פרימיום לא מחפש לחסוך בפרוטות.

בנוסף החלקים, גם אם הם חתיכות פלסטיק, יהיו ככל הנראה יחסית יקרים.

מעבר לזה פחח הוא לא בעל המקצוע שכדאי לחסוך עליו, במיוחד אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב עוד תקופה.

פורסם

אני לא יודע אם הוא נחשב זול או לא, אבל במוסך וינה בחוצות עשו עבודה מאוד טובה על המרצדס של אמא שלי בכמה פעמים שהכנסתי אותה אליהם לתיקון כל מיני מכות פח שהיו בהמלך ה 7 שנים שהרכב היה אצלנו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ממליץ לך לדבר עם פחח בשם אשרף , מספר הטלפון הנייד שלו הוא : 057-7409725 , תאמר לו שאמיר הפנה אותך .

אני מאמין שאם ישתלם לו הוא ישיג עבורך את החלקים .

ממתין/ממתינים לעדכון בנושא .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...