Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, שמח למצוא את הפורום :)

אני מעוניין להחליף רכב בקרוב והבנתי שמתישהו אמור לצאת דגם חדש ומשופר של ההונדה ג'אז ההיברידית.

יש מישהו שיש לו מושג מתי אמור להגיע לארץ הדגם החדש הזה?

תודה!

פורסם

ב-2014, מן הסתם :lol:

ועכשיו ברצינות - זה כנראה יקח עוד זמן. הגרסה שאתה מדבר עליה היא הגרסה שמיועדת לשוק היפאני. הגרסה האירופאית טרם נחשפה למיטב זכרוני. ככה שאם הייתי צריך להמר על תאריך בו יגיע הרכב ארצה, הייתי מהמר על אמצע-סוף 2014.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הג'אז הבאה תשווק בישראל רק לקראת 2015 וגם אז לא ידוע באיזה חלק של השנה.

אני בטוח שעד אז ובכלל תוכל למצוא אלטרנטיבות אחרות לא פחות טובות או ל"התפשר" על הנוכחית.

פורסם
ב-2014, מן הסתם :lol:

ועכשיו ברצינות - זה כנראה יקח עוד זמן. %יה[/url] היא הגרסה שמיועדת לשוק היפאני. הגרסה האירופאית טרם נחשפה למיטב זכרוני. ככה שאם הייתי צריך להמר על תאריך בו יגיע הרכב ארצה, הייתי מהמר על אמצע-סוף 2014.

טוב אז האופציה הזו ירדה מהפרק :(

תודה רבה.

אז בהזדמנות זו אשמח לייעוץ על אופציות היברידיות נוספות, אבל קטנות יחסית, לא בגודל של פריוס או אינסייט עקב הגודל המקשה על חנייה. יש משהו שווה בארץ ששווה ? תודה.

פורסם

תודה על ההצעות הללו. פישפשתי בינתיים קצת בחיפוש בפורום, ואכן ראיתי שאין יותר מדי אופציות היבידיות. לדעתי אם משקיעים בהיברידי ורוצים את מלא התמורה כדאי ללכת או על הפריוס או אינסייט. אבל שתיהן גדולות מ4 מטר אז אני חושש מחנייה בערב.

היאריס, לפי הביקורת לא הכי מפנקת בחווית הנהיגה (כרגע אני עם סוויפט 2007 והיא ממש לא מפנקת בנהיגה).

כשאתם אומרים מיני חסכונית, מה ההבדל מהיברידית? כי לאורך 3 שנים ההיברידי די משתלם גם אם יקר יותר..

מישהו מכם עשה כבר החלטה דומה לזו? (שיקולי גודל לחנייה, היבריד/רגיל ומחיר סביר?)

פורסם

היאריס ההיברידית אכן לא מפנקת במיוחד אבל בסך הכל זאת מכונית די סבבה. בטוח יותר נוחה וחסכונית מהסוויפט שיש לך עכשיו.

אם אתה מחפש כמה שיותר שימושיות, כמה שיותר חיסכון בדלק, מחיר סביר והכל באריזה קומפקטית - בדוק את השלישייה ניסאן אקו מיקרה, מיצובישי ספייס סטאר וסוזוקי ספלאש. לדעתי זה פיתרון טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
האם אתה מתעלם בכוונה מהאוריס היבריד?

מי, אני?? לא ידעתי בכלל שיש דגם כזה..

חשבתי שכתבו יאריס לא נכון חחח.

אקרא עליו גם כן. משתלם?

- קראתי... אבל היא עולה כמעט כמו הפריוס והיא בכלל לא קטנה..

אותו אורך כמו האינסייט אני חושב..

פורסם

היא אמנם יקרה אבל קצרה משמעותית מהפריוס.

ההורים שלי קנו אחת לפני חודשיים ומרוצים.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
היא אמנם יקרה אבל קצרה משמעותית מהפריוס.

ההורים שלי קנו אחת לפני חודשיים ומרוצים.

אז אם ככה מבחינה כספית, וחנייתית, היאריס משתלמת יותר.

ואכן גם הקליאו נראית מעניינת. ואכן חסכונית ואף זולה יחסית.

פורסם

ולשלם 117 אלף על יאריס נשמע לך זול? איזה מוזר אתה...

בכל אופן אם מספיק לך סופר מיני ואתה מוכן לשמוע רק על היברידי אז קנה את היאריס אבל אם אתה צריך משפחתית קנה אוריס.

ואם רק שיקולי חניה מנחים אותך אז קנה טוסטוס

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אוריס היברידית זה כיוון מצויין ולדעתי גם נראה הכי טוב מהאופציות שהוזכרו כאן

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...