Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לתת גיחה קטנה לחול שבוע הבא.

אני מחפש טיסה בזול, עד 100 יורו הלוך חזור, יעד לא משנה לאן.

מישהו מכיר?

פורסם

התקן חוליו על הטלפון ובדוק כל לילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמובן שזה בוצע, האפליקציה באנדורואיד ובאייפון שונות לגמרי משום מה.

אני מניח שאין טעם לציין שלא אכפת לי שזאת תהיה טיסת צרטר שישנים עם מזרן על הרצפה...

פורסם

אתה לא רחוק מהמציאות.

אפשר לעלות על כביש שש ו"לטוס" דרומה או צפונה לארוחת צהריים וטיול קצר באיזה ישוב שקט ופסטורלי.

הנסיעה הלוך ושוב כולל תשלומי אגרה ודלק תעלה בערך מאה יורו.

פורסם

הוא בכיוון, לפני מס' חודשים בודדים , ידיד שלי טס לבוקרשט הלוך חוזר ב 100 אירו..

אל תתיאש.. אתה בכיוון :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
KAYAK.COM

לא הבנתי כל כך את הכרוניקה של האתר הזה,תוכל להסביר?

מחפש לטוס בזול גם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תחפש מידע על טיסות מוזלות של ארקיע.

עוד אופציה זה לבדוק טיסות שכר שיוצאות מנמל חיפה ליוון/קפריסין ואחרי החגים גם שווה לבדוק על טיסות שכר שיוצאות משדה תעופה עובדה לכיוון רוסיה או צרפת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה על התגובה איציק, ידוע לך איפה אני מברר?

לבחור שגם התעניין, מצאתי באחד האתרים הישראלים טיסה לקרואטיה ב150יורו, אני לא זוכר בדיוק איפה אבל תחפש בגוגל בטוח תמצא, הייתי שמה לפני שנה בדיוק, מומלץ בחום.

פורסם

מחכה גם לעידכון. אולי יהיה מפגש פורום על המטוס ? :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...