Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים.

נסעתי לי בכיף בכביש ריק, עברתי לנתיב הימני תוך כדי איתות ומבט במראות כדי לפנות ימינה בצומת, ואז בצומת קפץ שוטר והאשים אותי במעבר קו הפרדה.

האמת שעברתי רק לקראת הצומת כי כל הנתיב הימני היה שבור ומרוסק.

הוא כתב את הדו''ח ונתן לי לחתום. שאלתי אם יש ברירה, הוא אמר או משפט או הכפלת הדו''ח.

חתמתי.

ניסיתי להסביר את פשר העבירה הנוראה שביצעתי, אך הוא איים שיגדיל את הדו''ח ל500 ש''ח. והם החזיקו m16 ארוך.

קיבלתי את הדו''ח והם הסתלקו מהמקום.

הרגשתי מושפל.

באו אנסו אותי חזק ואמרו תבלע בשקט.

ממש בריוני כל העניין.

התבוננתי בדו''ח והוא ריק לחלוטין.

רשום רק את הפרטים שלי, 250 ש''ח וזהו.

אין עוד כלום.

מה אפשר לעשות?

אני יודע שאני לא צדיק, אבל באמת שזה כל כך סתמי.. זו הפניה המפורסמת ימינה בצומת פת בירושלים. מי שמכיר יודע שבצהריים יש שם כאוס של פקקים ונדחפים בכמויות עתק...

ואותי קונסים על מעבר קו הפרדה כשאני לבד בכביש..

ואז פשוט מסתלקים כי מלאו את המכסה היומית בזכותי.

אודה לעוזרים.

Honda civic EJ6

פורסם

יש סימול עבירה?

אתה יכול לסרוק או לצלם את הדו"ח ולמחוק פרטים אישיים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת שעברתי רק לקראת הצומת כי כל הנתיב הימני היה שבור ומרוסק.

מה אפשר לעשות?

אני יודע שאני לא צדיק, אבל באמת שזה כל כך סתמי...

תיגש להשפט.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תבקש להישפט, ולפני המשפט לך לענף התנועה בירושלים ותדרוש לראות את חומר הראיות נגדך. יכול להיות שהפרטים רשומים במקור ולא עברו לקופי. אם באמת השוטר לא רשם כלום בנסיבות המקרה, אפילו אם הוא רשם את מהות העבירה, מובטח לך זיכוי על המקום.

פורסם

אצלי הדו''ח ריק לחלוטין, רק הפרטים האישיים שלי.

והסכום שעליי לשלם.

ומס' הודעת תשלום קנס מודפס כזה.

וזהו.

האמת שהייתי כל כך בשוק שאני לא בטוח שבאמת חציתי אותו, הdvr שלי התקלקלה והמוביוס עדיין בדרך...

רק אחרי שהוא עצר אותי נאצלתי להסכים למה שאמר כי כל מילה שאינה הסכמה קיבלה תגובת איום על הגדלת הקנס.

Honda civic EJ6

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תפנה ל מפנ"א עם מספר הדו"ח ותבקש שישלחו לך העתק מהמקור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...