Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס gli

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחיפשתי קצת יונדאי גטס והלכתי כבר לכמה מוכרים אני מתלבט אם להתייאש מלחפש גטס שלא בדגם glf. כולם רושמים במודעות שזה לא הדגם הזה וכשמגיעים לשלב בדיקת הרשיון תמיד זה glf. הבעיה עם הדגם הזה היא שאין abs ובכללי פחות מאובזר.

האם קיים כזה דבר בכלל גטס שהוא לא glf?? להתייאש?

פורסם

קיים בהחלט.

נמכרו בעיקר לידיים פרטיות אבל ישנן בודדות שהגיעו לליסינג.

לאשתי יש GLS עם ABS 4 כריות אוויר סאן רוף וכדומה ויוצא לי לראות לפעמים על הכביש עוד כאלו.

אל תיתייאש בסוף תמצא.

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם

תתייאש בהחלט.

הרכב הזה לא שווה את הזמן והמאמץ שאתה משקיע. גם אם זה GLI או GLS.

יש רכבים דומים בקטגוריה במחיר פחות או יותר דומה למה שאתה מחפש (פונטו ספייס,גרנדה) או קצת יותר יקרים (סיריון).

פורסם

זה לא שיש מלא ספייס או גרנדה שמצב מצוין ועם ק"מ נמוך,בהחלט לא כדאי להתמקד רק בדגם אחד,ואבל גם יש לו גם יתרונות כמו אמינות טובה,גיר אוטומטי אמין יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכרתי לפני שבועיים גטס 2008 GLI שהייתה בהשכרה.

למי שמחפש רכב להגיע מ א' ל - ב' באמינות מקסימלית זה האוטו.

החסרון היחידי זה צריכת דלק מעט גבוהה בעיר. בערך 1:7.5-8 רק בעיר.

המחיר המצחיק מפצה על זה.

אלי

פורסם

חשבתי בהתחלה על הגרנדה אבל כל מי ששאלתי המליץ להתרחק מהרכב הזה בטענה שהוא חלש, תיבה רובוטית לא אמינה כל כך ועוד שפע בעיות..

פורסם

הבעיה שכולם כותבים במודעה דגם לא נכון. ולהלן סיפור מבדר מאתמול: הגעתי לבחור שמוכר את הרכב של החברה שלו. הוא מראה לי את האוטו החדש שלו ומספר שהוא עשה חלונות כהים עכשיו אז הוא מבין במוסכים. אחכ הוא מראה 2 דפיקות רציניות בכנף מעל הגלגל ועוד אחת בפגוש האחורי- היה סדק בפגוש די גדול, אבל היות והוא מבין במוסכים הוא קיבל הצעת מחיר של 1000 שח להכול ביחד (אעלק-ד"א בתמונות ביד2 הם עשו פוטושופ ולא ראו בכלל דפיקות). ואז שאלתי אותו איזה דגם זה, אז הוא שאל את חברה שלו והיא אמרה שנראה לה שזה gta..והוא שאל למה זה חשוב, אז אמרתי שחשוב לי abs, והוא ענה בחזרה- מה, אי אפשר להוסיף את זה??

פורסם

חשוב שתדע כמה עובדות:

1. 99 אחוז מהמוכרים של יונדאי גטס הם אנשים שחיפשו רכב הזול ביותר והשנתון הכי גבוה.

2. מכיוון שזה רכב שקונים בגלל שהוא זול, אנשים מתנהגים אליו בהתאם, ומטפלים בו במינימום האפשרי(אם בכלל)

3. מחפשי הרכבים הזולים, בטיחות הרכב מעניינת אותם כקליפת השום.

4. לאנשים אין שמץ של מושג מה הדגם שלהם.

כול זה מוביל לכמה תוצאות:

1. 99 אחוז מהגטסים ביד 2 הם glf . המעט שלא, 90 אחוז שהמוכר התבלבל כי אין לו שמץ מה הדגם , והם גם glf

2. קשה עד בילתי אפשרי למצוא כזאת מטופלת עם ספר טיפולים

אני אישית חיפשתי בדיוק מה שאתה מחפש, והתייאשתי כי אחרי חודשיים של חיפושים מצאתי רק רכב אחד כזה, והוא היה עם קילומטראג גבוה, וללא תיעוד טיפולים.

מצטער שאני מבאס,אבל בהנחה שאתה רוצה לקנות רכב בזמן הקרוב ולא בעוד שנה, אז תחפש גם רכבים אחרים

פורסם

קיימים גטסים שהם לא GLF.

אחד התנאים שהיו לי כשחיפשתי גטס, היה גם כן - לא רמת גימור GLF.

מצאתי לעיתים רכבים מרמות גימור גבוהות יותר, אבל הן נדירים ולרוב נמכרו לידיים פרטיות.

תוכל לחפש אותם בכלמוביל טרייד אין או ביד 2, אבל יהיה יחסית קשה למצוא.

בחברות הליסינג וההשכרה היו דגמים כאלו באלדן. אבל גם כן לא יותר מדי.

הגטס שהייתה לי, בעלת רמת גימור GLX (שזה כמו GLS, רק בלי חלון בגג, ספויילר, מחשב דרך ומגנזיום, אבל האבזור הבטיחותי זהה) נרכשה מאלדן בכלל.

תצטרך הרבה סבלנות למצוא רכב כזה ברמת הגימור הגבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם.. אני אמשיך לחפש.

אם יש לכם רעיונות לרכב לסטודנט שנוסע 3 פעמים בשבוע מהמרכז לאריאל - יש עליות בדרך וצריך רכב חזק. התקציב הוא 25-30. כמובן שיהיה חסכוני עד כמה שניתן בדלק ותחזוקה.

תודה

פורסם
תודה לכולם.. אני אמשיך לחפש.

אם יש לכם רעיונות לרכב לסטודנט שנוסע 3 פעמים בשבוע מהמרכז לאריאל - יש עליות בדרך וצריך רכב חזק. התקציב הוא 25-30. כמובן שיהיה חסכוני עד כמה שניתן בדלק ותחזוקה.

תודה

תבדוק אפשרות לרכב ארופאי ידני כמו:פיאט גרנדה،רנו קליאו,אופל קורסה.

אם יש לך בעיה לנסוע על ידני תנסה את הרובוטיות לא כל גיר רובוטי הוא מכה כספית ולא כל אוטומט צרפתי על הכביש הוא בעייתי.

או תחפש סיריון

פורסם

אתה צריך להבדיל באיזה חלקים מדובר במידה מדובר בחלקים של טיפול קטן זה מסתכם בפילטרים במידה ומדובר בחלקי מנוע או חלקים אינטגרלים של האוטו אל תצפה גם מיונדאי שזה היהי זול.

יש מספיק מוסכים מורשי תחבורה ומומחים של ארופאיות בארץ שיתנו טיפול במחיר סביר.

זה רכבים בקטגוריית סופר מיני :רנו לא שמה את אותו מיתלים כמו בלגונה בקליאו ופיאט לא שמה אותם מיתלים בפונטו כמו באלפא רומיאו.

הפלוס זה רמת הבטיחות והביצועים של הרכב לאותו שנתון של רכב יפני או קוריאני.

מה שבאמת בעייתי זה הגירים האוטמטים،וזה לא כל אוטו .

יש כבר בעלי עסק שיודעים לזהות אתה בעיה בלי להגיד שיש צורך בהחלפת גיר.

אתה צריך להבין שרכב כבר לא מיוצר בידי החברה רוב החלקים מיוצרים בחברות החלפים ויש הרבה שיתוף פעולה בין יצרני רכב.

ללכת על בטוח זה יונדאי،אבל בגלל "הרגישות" של רכבים ארופאים הסיכויי למצוא קליאו שמורה יותר גבוהה כי בעל הרכב רוב הסיכויים ינסה לטפל יותר טוב.

• תוכן חדש...