Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35K-40K לנסיעות בעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום אני עם יונדאי אקסנט 2008 נפח 1400 סמ"ק אוטומטית.

רכב אמין מאוד ומהנה לנהיגה (לפחות לי היה) אבל - לא חסכוני בדלק בכלל!

אני לא יודע למה הוא שותה דלק, אני מניח שהמנוע שלו לא מספיק חזק לעיר בה אני נוהג, שיש בה המון עליות לא קלות.

אולי הרכב הזה גם נחשב לא חסכוני... אני לא יודע.

המטרה כרגע היא למצוא רכב כמה שיותר חסכוני בדלק.

אני יודע שתמיד אנשים מבקשים בדרישות אמינות וכו', אבל נראה לי שזה כבר ברור, ותקנו אותי אם אני טועה, אבל בשנתונים 2010 ומעלה מה כבר יכול להיות?

או שאני שוכח מהאמינות בגלל שהיונדאי שלי לא עשתה תקלות כלל...

אז כמו שהזכרתי חשוב כמה שיותר חסכוני.

אוטומט בלבד.

זריז.

עדיפות לרכב בתצורת סדאן.

שנתון 2010 ומעלה.

(ובסוגריים - אולי עדיף שזה יהיה 1600 סמ"ק ואז הוא יהיה חסכוני יותר?)

אני מתכוון לרכוש את הרכב בחברת ליסינג.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לקרובי משפחה שלי הייתה כזאת, בעיר עשו בערך 1:12. לא נהגו הכי חסכוני. מניח שאפשר להוציא 1:13.

הדרישות שלך קצת בעייתיות, ואל תחשוב שרכב משפחתי 1.6 אוטומטי יהיה חסכוני יותר מהאקסנט שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לדעתי חפש יאריס,ג'אז...רכבים מעולים לעיר וגם תצרוכת דלק

רכב בסדר, אבל לא במחיר שלו.

המחירון מנותק לחלוטין מהמציאות, יאריס בת 10 עולה כמו גטס/סיריון בנות 5-6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא אוהב את הסיריון...

ג'אז באמת יקרה ויאריס קטנה מדי.

ולגבי מנוע גדול יותר. הייתה לי פעם מאזדה 6 מנוע 2000 ולא זכור לי שמילאתי כמו שאני ממלא עכשיו. לכן אני מניח שזה בגלל העליות כי האוטו ממש מתאמץ.

אנחנו גם נוהגים לא רגוע כ"כ...

• תוכן חדש...