Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים בפורום לא מצאתי מדריך רציני בעניין - איך בוחרים ג'אנטים מגנזיום לרכב?

אילו חברות מומלצות? דרך איפה כדאי להזמין? מה ההפרשים במחירים בין פירוקים לחדשים? יש הבדל בביצועים בין הדגמים?

מדובר על גולף 2000 שנת 2000, ג'אנט 15" 5*100.

תודה לעוזרים!

פורסם

לרוב אנשים בארץ שמים ג'אנטים רק על פי טעמם האישי, ולא משיקול של ביצועים או משקל הג'אנט.

ישנן הרבה חברות, אבל רוב הג'אנטים שתראה בארץ הם חיקויים\רפליקות MADE IN CHINA.

ההפרש בין פירוק לחדש תלוי אך ורק ביכולת המיקוח שלך, ובלחץ של הפירוקיה "להעיף" את הג'אנטים. לרוב יהיה זול יותר מחדש.

יש הבדל בביצועים בין דגמים יקרים של חברות איכותיות לבין הג'אנטים הסיניים הפשוטים, אבל לך זה לא נראה לי שישנה, כי אתה הרי לא הולך להשתתף במירוצים.

לך על מה שנראה לך יפה ומתאים לרכב.

ברכבים שהיו לי תמיד שמתי ג'אנטים של הדגם המקורי או של אותה החברה מדגם אחר(למשל על 405 שמתי ג'אנט של 106XSI). כי זה הטעם האישי שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, עם צמיגים בחתך נמוך עדיף לקנות ג'אנט "עם שם" ולא רפליקה סינית כי הג'אנט יותר חשוף למכות מבורות ומדרכות.

ג'אנט ברזל יתעקם במצב כזה אבל "מגנזיום" (זה לא באמת מגנזיום) זול ישבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הג'אנטים האלה עשויים סגסוגת של כל מיני מתכות. אני לא מומחה לתחום אבל אם תעשה חיפוש בפורום תמצא חומר מעניין.

מגנזיום זו מתכת יקרה מאד. ניתן למצוא אותה בין היתר בפגזי תאורה של צה"ל :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...