Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת רנו קליאו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה עוד אנשים שהזמינו רנו קליאו ומחכים כחודשיים ומעלה? במקרה שלי לבושתי גם שלמתי את מלוא מחיר הרכב. לשאלתי היום אמרו לי בערך עוד שבועיים, העיכוב עקב ביקוש בלתי צפוי. מצד שני אני לא רואה אותם בהמוניהם על הכביש. כבר לא מאמין להם.

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חודשיים המתנה לרכב חדש?!?!

נשמע לי הזוי עד כדי מגוחך וברמה שיש לערב עורך דין ודרישה לפיצוי רציני!!

מה זה נהיה ביקוש?!

אמרו לך משהו לפני שרכשת? הסבירו שיכול להיות זמן המתנה ארוך? התחייבו על זמן אספקה כלשהו?

אני הייתי כבר מעלה מישהו על טיל...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה זה משנה מאמין או לא?

יש לך חוזה מולם ששם כתוב תוך כמה ימי עסקים הם מחוייבים למסור את הרכב, תפעל בהתאם.

וזה שמעליי, אל תתלהם לפני שתבדוק עובדות. אני מכיר אנשים שחיכו לפיקנטו 4 ו 5 חודשים.

הכל כתוב בחוזה מסודר עם חריגים והכל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
חודשיים המתנה לרכב חדש?!?!

נשמע לי הזוי עד כדי מגוחך וברמה שיש לערב עורך דין ודרישה לפיצוי רציני!!

מה זה נהיה ביקוש?!

אמרו לך משהו לפני שרכשת? הסבירו שיכול להיות זמן המתנה ארוך? התחייבו על זמן אספקה כלשהו?

אני הייתי כבר מעלה מישהו על טיל...

שכחת את ההמתנה לפיקנטו בהתחלה? כחצי שנה..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שימו לב לשורה הרביעית בתגובה שלי.

אלה שאלות שתשובות עליהם יסבירו אם הצדק הוא עם קרסו או עם פות"ש.

בכל מקרה, יש לי הרגשה שההתלהמות שלי תהיה צודקת, וה"ביקוש" לא *כזה* גבוה כמו שהוא אמור להיות על מנת לגרום לעיכוב בכזה סדר גודל.

ואני אומר את זה בתור עובד באולם תצוגה של אחת מיבואניות הרכב הגדולות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש פה עוד אנשים שהזמינו רנו קליאו ומחכים כחודשיים ומעלה? במקרה שלי לבושתי גם שלמתי את מלוא מחיר הרכב. לשאלתי היום אמרו לי בערך עוד שבועיים, העיכוב עקב ביקוש בלתי צפוי. מצד שני אני לא רואה אותם בהמוניהם על הכביש. כבר לא מאמין להם.

מתי שילמת את מלוא מחיר הרכב? אם זה בימים האחרונים, אז זה עדיין בגבול ה"סביר" הישראלי, עם ימי חג שלא נספרים כימי עסקים וכו'.

אם זה לא בימים האחרונים, נשאלת השאלה מדוע גבו ממך את מלוא הסכום על רכב שטרם הגיע לארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש חוזה מסודר.

יותר מזה, הנה החוזה של ההזמנה שלי.

בקובץ הגדול שמופיע פה אפשר לראות בבירור שתוך 14 ימי עסקים הם מחויבים לתת לך את הרכב.

אצלי זה מתעכב כי החברה שנתנה את המימון פשוט שכחה ללחוץ על Send אז לא העבירו עדיין כספים.

זה אומר שאני מצפה החל ממחר לקבל את הרכב תוך שבועיים-שלושה.

הוא כבר נמצא במחסן שלהם ויש אפילו מספר שלדה ספציפי אז לא אמורה להיות מניעה מלקבל אותו בזמן.

אם כן יהיה עיכוב אני אעשה להם את החיים לגיהינום אבל אני לא צופה שזה יקרה.

attachment.php?attachmentid=352902&stc=1&d=1378665201

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

01.jpg

פורסם

כן, גם אני נמנה על אותם ממתיני קליאו. אומנם זה נותן לי יותר זמן למכור את הרכב הנוכחי, אבל עדיין זה מעצבן. שילמתי את מלוא הסכום ב 27.7. אמרו לי שהרכב יגיע בתחילת ספטמבר. מטלפון שעשיתי שבוע שעבר הובטח לי שזה יקח 14 ימי עסקים החל מה1.9 . במידה ולא אקבל את הרכב הם מתחייבים לספק לי רכב חלופי. רק שיגיע כבר. הדגם שהוזמן הוא 0.9 COLLECTION ידני בצבע לבן.

אהשבוע ראיתי 3 קליאו על הכביש. ממש מטפטפים אותן. יכול להיות שזה סוג של שיטת שיווק של " יש המון ביקוש, זה רכב טוב - אז לוקח זמן "

פורסם

ממה שהבינותי מקריאת ההסכם, יש התחייבות למסירה תוך 14 ימי עבודה מהרגע שהרכב נמצא במחסני החברה בארץ, אין ליבואן שום מגבלת זמן אם הרכב לא הגיע לארץ. אני רכשתי ב 16/7 ושלמתי את מלוא התמורה במעמד הרכישה (הבטחת מחיר). בהסכם כתוב שהרכב צפוי להגיע לארץ במחצית אוגוסט. תשובת הסוכנות שזה עדיין לא מחייב אותם לכלום ואין מה לדבר על רכב חלופי. לכל היותר "תוכל לוותר ולקבל את כספיך בחזרה". מהבנתי את ההסכם (אני לא משפטן) זה המצב.

נהג מנוסה
פורסם

ייתכן והביקוש הגבוה הוא לא בארץ אלא בכלל באירופה ואז פשוט לא מגיעים משלוחים לארץ.

במקרה זה אני לא יודע עד כמה קרסו "אשמים".

בכל מקרה, הם צריכים לספק לך רכב חלופי עד אשר רכבך יגיע.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

גם אני מהממתינים,הזמנתי ב28.7 ונאמר לי שלקראת סוף אוגוסט האונייה מגיעה.

בחוזה רשום לי בפרוש 14 ימי עסקים מהרגע שהרכב "במלאי" לכן אחרי החגים עדיין בגבולות ההסכם.

נ.ב יצא לי כבר לראות לפני שבוע משאית עם קליאויים חדשים 8)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הבעיה היא לא שקרסו עושים בעיות.

הם פשוט לא קיבלו את כל התשלום עדיין בגלל בעיות בחברת המימון שעשו כמה טעויות.

יהיה שרשור על כל זה אחרי שאני אקבל את הרכב.

כרגע אמרו לי שחברת המימון טעתה ושילמה רק 70000 מתוך 76000.

הם לא הבינו שהמימון הוא של 100%.

זה נודע לי רק לפני כמה דקות.

מקווה שזה לא יגיע לבית משפט כי לי כרגע אין גרוש אפילו לשלם מעבר למה שתכננתי.

פורסם

כדאי לשים לב, ההתחייבות ל 14 ימי עבודה היא מיום שהרכב נמצא במחסני היבואן בארץ. עד להגעת הרכב למחסני היבואן בארץ אין ליבואן כל מגבלה.

נהג מנוסה

• תוכן חדש...