Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה זה עמלת חילפין?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,לא מזמן עברת בנק לבנק הפועלים ונראה לי כאילו לוקחים לי הרבה כסף על עסקאות בחו"ל,הייתי בבנק דיסקונט ואני לא זוכר שהעמלות היו כאלה גבוהות.

מצורפת תמונה,על הזמנה של 39 דולר לקחו לי 12 ש"ח עמלה,על מה ולמה?

הבנקאי אמר לי שיותר כדאי לי לקנות מט"ח כל פעם שאני רוצה לרכוש בחו"ל כי זה יצא יותר זול,אבל זה פשוט כאב ראש.

‫תמונת מפת ‫סיביות ‫חדשה (2).jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עמלת חליפין כשמה כן היא

העלמה על זה שהחלפת שקלים למט"ח

 

אכן העמלה גבוהה ולסכומים קטנים יש מינימום שהופך את כל ההחלפה ללא משתלמת

 

למה שלא תקנה בכרטיס אשראי בסכומים קטנים, יותר זול

תשים לב שאתה בעצם קונה את הדולר לפי 3.95 !!!

בחישוב כל העמלות....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש פטנט שחוסך עצלות - לפחות בבנה"פ: קנה מט"ח בהוראת קבע. זהי יכול להיות סכום קטן של כמה עשרות דולר בחודש. הרכישה בהוראת קבע אינה מחוייבת בעמלת המרה (למעט ההפרש בין שער קניה לשער מכירה) ואחר 3 חודשים גם משיכת הכסף אינה מחוייבת בעלה. אם יש לך איזה שימוש קבוע במט"ח או שאתה מתכנן יציא לחו"ל - החל חסכון כזה כבר כעת. וכמובן כל תשלום שאפשר לבצע בכ"א בצע בדרך זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...