Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט גזעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בטאבלט בגודל 9 או 10 שישמש אדם מבוגר, מיומנויות מחשב בסיסיות ישנן, נסיון עם טאבלט איננו.המטרות הן גלישה ומיילים. צריך מסך מגע איכותי ורצוי לא קופצני מדי. אשמח להמלצה למכשיר איכותי עם יחס עלות תועלת טוב.רצוי לא מכשיר שצריך לפרוץ אך מאידך גם לא כזה ש"נופל".

תקציב:1500- 2500 יספיק?

תודה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייפד הוא המכשיר הכי פשוט לתפעול ויכנס לך בול בתקציב. המקבילה של גוגל בתקציב דומה היא הנקסוס 10, אבל האנדרואיד פחות user friendly.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני חושב שלא צריך אייפד עם היתרונות והחסרונות שלו. גם לא טאב 3 החדש.

בדוק טאבלט של אסוס MemoPad 301T, נמכר סביב ב1500 ש"ח, (אז כדאילבקר באילת....) ונותן תמורה טובה במהירות (4 ליבות) איכות תמונה וביצועים.

יש פה כזה, חוגגים עליו בכייף. טאבלטים זולים מחייבים זהירות בבדיקת איכות תמונה, איכות הרכבה, מהירות עבודה וגרסת אנדרואיד.

תן דעתך שאיש מבוגר יעדיף שלא להחזיק הרבה זמן את הטאבלט ביד, ולכן רצוי לרכוש נרתיק, אולי אפילו 'קופסת' כיסוי/מעמד עם מקלדת BT בתוכו (קונים ברבע ופחות מהמחיר בארץ באתרים כמו איביי, טומטופ DX או עלי-אקספרס. גם את המגן מסך אפשר להזמין באחד מהם. 4 מגינים מותאמים לטאבלט עלו כ-5$ מול עשרות ש"ח לפילם אחד בארץ.

עוד מחשבה היא האם כדאי להעדיף מחשב נייד של "11-13 . יש רק יתרונות מול טאבלט למעט עניין המשקל, תוספת המחיר לנייד סביר בגדלים אלו אינה משמעותית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רק יתרונות למחשב נייד? כמו מה? לגלישה ואימיילים הטאבלט הוא המכשיר האידיאלי. לא ברור איך אפשר להשוות בכלל. האייפד 4 עולה 2100 שקל, זה בדיוק בתקציב שלו.

לא הייתי קונה שום דבר שהוא לא נקסוס או אייפד, פשוט כי אין שום סיכוי שתקבל עדכוני תוכנה בעתיד (והם מהותיים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בטלפונים אני מעדיף אנדרואיד, ואייפון שהיה אצלי נמכר במהירות הטיל.

אך בטאבלט האייפאד לדעתי מנצח בגדול, מגיב מהר, מסך מצויין ומערכת ההפעלה יותר נוחה.

(אני עובד עם האייפד 3)

פורסם

שכחתי לציין שהטאבלט ישמש בעיקר בבית . מחשב נייד אינו אופצייה.

לגבי אייפד, נשמע מתאים . החסרון שאני רואה הוא היעדר פלאש אם המכשיר אינו נפרץ, זה פשוט מגביל גישה לחלק מן התכנים.[קשה לי להעריך אם עד כמה מוחשי]

כך זה באייפד 2, אשמח לדעת אם באייפד 4 דברים השתנו.

אם זה שולי או טופל- אייפד 4 מתאים. אם לווא אולי כדאי לשקול אחרים? כאמור- מכשיר שיפעל שוטף"מן הקופסה" פלוס התאמות ראשוניות מינימליות.

תודה.

פורסם

אז הוא יראה קצת פחות סרטונים מטופשים, ויעבור לגלוש באתרים הפחות מזובלים. רק יתרונות!

אין לי פלאש בטלפון ולא טרחתי להתקין (אנדרויד).

האייפד 4 כטבלט הוא מוצלח וזריז ביותר, עם מסך מעולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כמעט באף אתר נורמלי אין כבר פלאש.

מה זה אתר נורמלי ?

YNET-מלא פלאשים.

עיתון הארץ.

יוטיוב.

אתר הכללית.

כמעט כול האתרים של חברות האלקטרוניקה שאני מזמין מהם חלקים משתמשים בפלאש אם אינני טועה.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש עניין של סרטונים.

אם למשל תגלוש בקארספורום דרך ספארי[אייפד] הרבה תכנים לא יפתחו. כמובן זו רק דוגמה.

אל תדאג אפשר להסתדר בלי פלאש. הרבה אתרים מציעים גלישה באתר מותאם לטלפון סלולארי חכם.

לאחר 4 שנים עם אייפון לא שמתי לב שאני מפסיד משהו.

ייתכן שגם אצלך במחשב הפלאש לא עובד באתרים מסויימים ואתה אינך מודע לכך.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם באנדרואיד 4.1 ומעלה אין תמיכה רשמית בפלאש (אם מתאמצים, הוא יעבוד, אם כי ח#א).

האמת שאפילו שאני לא ממש מת על המוצרים של אפל, אני מצטרף להמלצה על האייפד - לאדם לא טכני עדיף IOS על אנדרואיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מרק, טענותיך קצת מנוגדות. אגב, אותו אדם מבוגר כן משתעשע מיוטיוב ושטויות ו.. אכן חבר בכללית.

חוץ מזה נראה שגם מתנגדי אפל תומכים באייפד במקרה הספציפי. עניין של פשטו ויציבות?

ואחרונה: ראיתי קופון של אייפד 2 בכ1300 ש"ח. לא כתוב שהוא מוחדש. טוב או" עבר זמנו" למי שיכול להשקיע יותר?

תודה.

נ.ב זה מחייב שם התקנת רשת אלחוטית...הוט:-(. לשים לב למשהו? בהזדמנות זאת בטח גם ישודרג ממיר הוט למקליט. אם יש הערות, בשמחה.

• תוכן חדש...