Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג- קיה פורטה החדשה אן I30 CW?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

צריך להחליף רכב בליסינג. מתלבט בין הפורטה החדשה לI30 CW

מבקש חוות דעת מבעלי הרכבים הללו- יתרונות מול חסרונות של כל אחד.

רב תודות!

פורסם

לא מכיר לעומק את שתיהן אבל חשוב לי לציין שזה בערך אותו הדבר מאותו המפעל, מה הכוונה, חומרים דומים, מנוע דומה וכן הלאה... השאלה היא מה אתם מחפשים, אחד הוא סדאן והשני סטיישן. מבחינת אבזור הקיה היום נותנים אבזור עדיף על יונדאי וזה אפילו בהתחשב במערכת המולטימדיה החדשה של ה- I30. מבחינת אמינות ושאר ירקות זה בערך אותו אוטו ולכן חשוב לעשות נסיעת מבחן ולבחור את התצורה הנוחה יותר.

אני אישית אוהב יותר את ה- I30CW וכך גם עוד כמה חברים שעברו מהסטיישן לקיה פורטה בדור הקודם.

פורסם

ממליץ על הסיד סטיישן - מבוססת על אותה פלטפורמה כמו של ה-i30 עם כיול מעט שונה (עדיף בעיני), אותו מנוע אך גיר רובוטי כפול מצמדים שעובד מצויים. העיצוב שלה עדיף ותא הנוסעים מרגיש איכותי יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה חברים.

מחפש בעיקר נוחות ואבזור. נהגתי בשתיהן. התחברתי יותר לפורטה. לסיד אני ממש פחות מתחבר.

אם יש חברים הנוהגים בקביעות ביונדאי או בקיה אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיד החדשה. ברשותי אחת כזאת, תבצע נסיעת מבחן ותתאהב ברכב. שילוב של עיצוב, איכות חומרים, אבזור ואיכות נסיעה בהרבה יותר מאשר הI30 סטיישן מציעה.

באם צריך לבחור בין שני הרכבים שהצעת, הייתי בוחר בפורטה. הI30 החדשה פשוט לא מרגישה זריזה ודי סתמית גם מבחינת אבזור וגם מבחינת נסיעה.

• תוכן חדש...