Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר בקלריון CZ500 וברכב דייהו לאנוס 98

אני מגדיר הגדרות שמע אישיים ברדיו ובכל כיבוי של הרכב זה חוזר לברירת מחדל.

זה היה גם ברדיו הקודם, אבל חשבתי שזה משהו ברדיו עצמו כי הוא היה מעפן וישן

קיצור מה יכול לגרום לזה?:-D

פורסם

בצמת החוטים של המכשיר והרכב יש חוט (צהוב אני חושב) שמספק מתח נמוך למכשיר גם שמפתח מחוץ לסוויץ'. מטרת המתח הוא לשמור על ההגדרות והמידע במכשיר גם כשהוא מכובה.

אצלך הוא פשוט לא מחובר...תלך למתקין שיסדר לך את זה או אם יש לך ידיים טובות תוציא את המכשיר ותחבר בין החוט הצהוב של הרדיו לחוט הצהוב של הצמה של הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

NAFTA אתה קצת מסטול אני חושב.

מדובר בסך הכול בחוטים שמחוברים ביחד במקום להתחבר לאן שהם צריכים להתחבר [אדום וצהוב מחוברים יחד וצריך להפריד]

פורסם
אמורים להיות 2 חוטים מחוברים לצהוב של הרדיו?

לא,כל חוט מחובר לחוט בצבע הזהה לו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מסטול אני לא

אבל נוטה להסתלבט

לך למתקין שלם 50 ש״ח במקום להשתגע עם עצמך ולעשות נסיונות

כל הבעיה היא שacc וmemory הפוכים

ואם אתה לא יודע מה פשר המונחים האלה

טז עדיף ללכת למתקין

פורסם

אני לא אלך למתקין בשביל זה.. התקנתי לבד את כל המערכת באוטו בלי הרבה ידע קודם.

קצת קריאה פה ושם ואפשר לעשות הכל לבד.

השאלה שלי היא האם החוטים האלה הם בכל רכב אותו צבע? זה סטנדרט כזה? אם כן אז זה לא בעיה.

אשמח להסבר במקום להגיד "לך למתקין". אני מעדיף לאכול פיצה

פורסם

אם יש לך ידיים טובות וראש על הכתפיים אז אתה מסודר

בהצלחה .

אם אני לא טועה בקלריון יש 2 חוטים צהובים בHulu לפחות כך היה בhu שלי

.

ואני עדיין חושב שכדי לך ללכת למתקין , מתקין שמכבד את עצמו לא יקח לך כסף , זה משהו ברמת שרות.

פורסם

כנראה אין לך חוט 12V אם מתח קבוע מהמצבר, בגלל זה הוא מתאפס.

היה לחבר שלי את אותו בעיה ב KIA שנת 2000 לא היה לו מתח קבוע וכל פעם היה מתאפס שאתה מכבה את הרכב.

אז מה שעשיתי לקחתי חוט וחיברתי ישירות + מהמצבר לרדיו, וזה פותר את הבעיה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...