Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה זה יוסיף, זה מנוע אטמוספרי לא? בכל אופן ממליץ על e&a בחום רב

אלי ואביחי לדעתי הכי מקצועיים בשוק ואני מצאתי שם בית חם לאוטו בהצלחה.:-)

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

למנוע הזה יש קומפרסיה מאד גבוה, אני מאמין שעם תוכנה יהיה מעניין לראות את הרכב, אבל למה לעשות דבר כזה?

הסדנא המדוברת היא בית לוואגיות, על מאזדות לא שמעתי שחיפשו שם בית.

פורסם
ראיתי חיזוק יפה ע"י תוכנה בקיה ספורטז'.. אז מעניין לשמוע אם קיים גם לCX5.

אם אתה מבסס את הידע שלך על גבי השרשור הזה, אני מציע שתתעדכן.

מסתבר שבעל המקצוע התבלבל בין מנוע טורבו דיזל (שם ניתן אכן לשפר משמעותית את ההספק עקב הטורבו) לבין מנוע אטמוספרי רגיל.

ב-CX5 שלך ככל הנראה אין סיכוי לשפר.

מה גם שאני ממש לא בטוח שהבעיה ב-CX5 היא כוח, הבעיה היא הגיר המחורבן שרץ מהר למעלה ומסרב להוריד הילוך, וכאשר הוא עושה זאת זה בדר"כ באיטיות ובדיוק מתי שלא רוצים.

הגיר הזה יצליח לסרס גם מנוע עם 200 סוסים..

אם תצא תוכנת ניהול גיר הייתי שוקל לנסות אותה אך לגבי המנוע אין הרבה מה לעשות (וגם לא צריך).

פורסם

רות.

נשארו לי כ5000 ק"מ לטיפול הראשון.. לדעתי, קיים סוג של עדכון תוכנה.

אני זוכר שפירסמו לפני כחצי שנה לערך שמיועדת להגיע CX5 לארץ שעברה שדרוג תוכנתי שאמור לכסות על כל הפגמים בתוכנה הנוכחית.

עם זאת, לא אמרו 2 דברים חשובים.. האם העדכון יבוצע בכלל הרכבים שנמצאים כבר על הכביש.. דבר שני, האם השדרוג הוא שדרוג תוכנה במנוע ו/או בגיר.

נחכה ונראה..

• תוכן חדש...