Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו שיודע יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.

העניין הוא כזה , רכשתי לאחרונה סיוויק שנת 99 אוטומטית סדאן מנוע 1600.

לפי המוכר , ורישיון הרכב + דגם המנוע :

המנוע הוא D16Y8 בעל 125 סוסים כאשר חיפשתי את הדגם הנל מצאתי בקישור הבא שמתאר את כל סידרת הD והיכן הם יושבים (http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_D_engine#D16Y8) נמצא כי D16Y8 יושב בEX ובSi. תת הגימור שלי הוא SR וכולל סאנרוף ( באיזהו מקום גם כתוב EK ד"א) אז איך זה יתכן ?

כאשר חיפשתי לי בEBAY כמה חלקים שאני מעוניין להזמין משום מה לא מצאתי את הדגם הנל SR אלה רק אחרים כמו LX EX DX וכו'.

ידוע לי שאלו רמות הגימור של הרכב אך מדוע SR לא מופיע בשום מקום אחר בעולם .... ? הרכב הוא דור שישי - משמע EK נכון?

אז עכשיו , היכן אני אמור למצוא באמת את רמת הגימור שלי ולדעת עליה עוד דברים חוץ משמה שהוא SR?

חיפוש מהיר בגוגל מצא את התשובה הבאה שלא כל כך הבנתי:

LX for Luxury/Moderate, EX for Executive (extra)/Loaded... DX for Deluxe/Basic, Si = Sport Injected, SiR = Sport Injected Racing, SiR-II = same, SiR-S = Sport Injected Racing Special Edition. And SR = Sport Racing. "Basic imporvents can be largest engine for mounts and best suspension dealers is willing to carry and replace.

אם מישהו יוכל לעזור לי קצת זה יהיה מאוד מאוד חביב מצידו

תודה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

ה SR זהו דגם ארופאי עם תחפש ב ebay.co.uk כל הסיויקים שם SR.

כל החלקים הם אותו הדבר השינויים שהיו בין הדגמים זה קפיצים יותר קשוחים סאן רוף ועוד כמה דברים.

פורסם
מה קשר למדינה שלנו? "לעזעזל"?

שרק אצלנו (כמעט) מסתבר , יש דגם SR . כמו עוד כמה רכבים אם דגמים לא כל כך מוכרים שהם דווקא "פה".

מעבר לזה , אחלה מדינה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...