Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70 אלף

MXSteel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד אתמול, הייתי די סגור על לקנות הונדה סיוויק של 2008, כי הרכב נשמע כמו משהו לא רק איכותי אלא גם בטוח (רכב שאם יהיה מזל, עוד 5 שנים לא יראה מוסך). אבל אחרי ששאלתי בכמה פורומים, אמרו לי עוד כמה הצאות, כמו הסוברו B4 שהציאו כאן.

אז אני מתעניין, יש עוד מכוניות בסביבת המחיר הזה שהייתם מציאים? ומה המינוסים\פלוסים שלהם יחסית להונדה?

פורסם

8)מיצובישי לנסר ספורט עם המנוע 1800.

הייתי בהתלבטות כמו שלך.

הB4 הייתה מאוד מפתה כי זה רכב מנהלים במחיר של משפחתית אבל היא נפסלה בגלל מערכת ה 4X4 שלה (גם זוללת דלק וגם במידה והולך צמיג חובה להחליף את כל הארבעה כי צמיגים לא זהים ברכב זה מזיקים לדיפרנציאל).

ההונדה מבחינתי נפסלה בגלל המחיר המוגזם - ב 63K קניתי לנסר ספורט מנוע 1800 משנת 2010 עם 80K ק"מ כשאני היד השניה.

ובנוסף ההונדה קשיחה הרבה יותר מבחינת איכות הנסיעה בהשוואה למיצובישי כך שאיני רואה סיבה לשלם הרבה כסף על רכב ישן ערום מאבזור ושאין בו שום דבר חוץ מהשם.

מאזדה 3 מנוע 2000 מומלצת אבל שים לב לכמות המאזדות הרבות, זה עלול להקשות מכירה עתידית של הרכב.

מאזדה 6 הדגם החדש - יקר מידי אם תמצא אז זה רכב מעולה ( שים לב שהדשבורד נוטה להיות דביק ומבריק מהשמש וכסא נהג רפוי).

על משפחתיות ה 1600 למינהן לא ממליץ. רכבים חלשים ועולים הרבה.

קניתי את המיצובישי שלי ביום שישי ונהנה מכל רגע! מומלץ 8)

בהצלחה!

• תוכן חדש...