Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול ראיתי בעיתון שבמוסך מורשה מזדה מחליפים לצורך ההשוואה, רצועת תיזמון מקורית ומותחן כולל עבודה, ב499 שח כולל מעמ ,עבור מזדה לנטיס 99. לפני כמה שנים החלפתי במוסך מורשה רצועה ומותחן בכ1100 שח, הבנתי ממומוחים שהחלפת תיזמון בגולף 99 מנוע agn לא ככ מסובכת, אני צריך להחליף ומחכה עם זה כי המחירים פשוט לא הגיוניים. סתם רציתי לשתף את התיסכול, כאילו רצועת תיזמון לגולף עשוייה זהב,ולרכב יפני מאותו שנתון עולה ההחלפה בפחות מחצי ונשאר עודף.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז,מציע לוותר על המורשה ולקפוץ למוסך רון,חבר הפורום-המחירים שפויים הרבה יותר והמומחיות לא פחות מרמת החברה.לגבי מחירים- למאזדה /פורד יש טבלת מחירים מעודכנת עם מחירים נמוכים מבעבר על כל הטיפולים לרכבים ישנים יחסית

ועכשיו גם ביונדאי יש כל מיני הנחות על טיפולים (ביונדאי 20%).

אל תשכח,שדחיית החלפת הרצועה כדי לחסוך כמה מאות ש"ח עלולה לעלות בהמשך בנזק גדול אם חלילה הרצועה תקרע וחבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מכיר את רון והוא איש מקסים ואיש מקצוע מדהים, והמלצתי עליו להרבה חברים שלי, הציל לי את תיבת ההילוכים. אבל אני מאמין שהמחירים יהיו די זהים כי הרצועה עצמה והמותחן עולים סכום מופקע.מצאתי את כל הקיט באיביי עם משאבת מים מקורית, בכ 720 שח, כנראה יביאו לי לארץ ואלך להתקנה.

פורסם

אני מאמין שההפרשים במחיר, לגבי החלפת רצועת תזמון, נובעים במקרה זה אולי מהחלק של עלות העבודה.

יש רכבים שהחלפת טיימינג מסובכת, כגון מגאן או פיאט בראבו/בראבה (הישנות).

כ"כ במקרה של מאזדה - הם יצאו במבצע שנועד לנסות ולהחזיר אליהם למורשים, לקוחות עם רכבים מיושנים יותר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...