Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיתרון הכי טוב לבעיה הזו - לא לשתות קפה באוטו! :wink:

גם לא ישפך באוטו ויסריח, גם לא ישפך עליך ויגרום לך לבצע תמרונים שמסכנים אחרים וגם תהיה מרוכז יותר בנהיגה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

היה כאן מישהו בעבר שכתב שלל פתרונות מזהירים איך להעלים כל דבר בערך שהוא מטרד ואנחנו לא מעוניינים בו,אשמח אם ימצא דבר זה.

פורסם

בעיקרון אני לא שותה בנהיגה, פשוט אני קם מאוחר ואין לי זמן לשתות בבית אז אני מכין ונוסע לעבודה כ5 דקות נסיעה. מה שמדהים בשני הפעמים שנשפך זה היה קפה נספרסו עם חלב מוקצץ מהמכונה ישלו ריח ממש רע על שטיח, בכל הפעמים שלקחתי נס קפה של עלית הכל היה כשורה :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
היה כאן מישהו בעבר שכתב שלל פתרונות מזהירים איך להעלים כל דבר בערך שהוא מטרד ואנחנו לא מעוניינים בו,אשמח אם ימצא דבר זה.

אודטה הייתה חברת פורום? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אודטה הייתה חברת פורום? :lol:

חחח, חייכתי בכיף :)

אתמול בטעות באחד השיטוטים באתר נכנתי לפוסט שמישהו כתב "20 פתרונות נקיון לכל דבר בערך"

הוא כתב שם בין היתר על סודה לשתיה שמעולה לספיחת ריחות כדוג' עשן סגריות וקפה.

נחפש ניראה מה יעלה בחכתינו.

פורסם
טוב הפיתרון הוא שפיכת אבקת סודה בכמות נכבדת ביותר,

השארתי כל הלילה עם חריצים פתוחים בחלונות ובינתיים כל הריח נעלם.

[ATTACH]351108[/ATTACH]

איפה אתה גר? צריך להזהר עם המלצות כאלה כדי שלא יהיה מצב בו תקום בבוקר והרכב נעלם! :shock:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...