Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 100000 רנו קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רנו קליאו B - 1.6 16V - 2003, כעת מתקדמים לקראת 100000 ק"מ.

ברכב בוצע לאחרונה: טיימינג מלא+משאבת מים, החלפת רפידות קדמיות, תושבת מנוע, טיפולים שוטפים.

מהו טיפול בקילומטראז' הנ"ל?

ברצוני לבצע: [הערה - טיפול שוטף בוצע לפני 3000 ק"מ]

1. החלפת שמן גיר לשמן בתקן מתאים+תוסף BG

2. החלפת נוזל בלם

3. תושבת מפלט ככל הנראה נקרעה (המפלט 'נחת' מעט ונשמעות נקישות) - האם יש הערכה לעלות של חדש תחליפי איכותי?

4. לאחר החלפת הרפידות, בנסיעה עם שימוש מרובה בבלמים נשמעות חריקות של מתכת, מדוע?

פורסם

3. בארץ עלות לחליפי לפי מה שבדקתי לאחרונה כ-130-150 ש"ח, ללא עבודה.

אני הזמנתי לפני כחודש את התושבת אגזוז ב60 ש"ח בערך מאנגליה (חליפית)

לא כלכך חיפשתי חברה מה יודע מה כי לפי הפורום cliosport אין טעם בלהשקיע כי בתושבת כי גם ככה היא תקרע שוב,

(מקורית עולה כ200+ ש"ח)

החלפה תוכל גם לבד אם יש לך ידיים, לקח לי 10 דקות להחליף.

4.ככל הנראה שמו לך רפידות חליפיות, יש רפידות חליפיות מסוימות אשר "שורקות". ידוע לך חברה של הרפידות ?

לגבי השאר, אם טיימינג כבר עשית, אז מצויין לא נשאר הרבה, אגיע לבית ואשלח לך רשימה מAUTODATA מה צריך לעשות ב100K.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם רכבך ידני מומלץ שמן בצמיגות 75-80 של וולווליין דורה בלנד, אם אוטומטי שמן ממסרה בתקן של רנו.

נוזל בלם מומלץ נוזל בתקן DOT4 של אחת החברות המובילות.

תושבת מפלט אפשר למצוא של פאוורפלקס ואתה יכול להזמין באתר שלהם.

האם בוצעה חריטה לצלחות?

התענוג שמוביל אותך

פורסם
3. בארץ עלות לחליפי לפי מה שבדקתי לאחרונה כ-130-150 ש"ח, ללא עבודה.

אני הזמנתי לפני כחודש את התושבת אגזוז ב60 ש"ח בערך מאנגליה (חליפית)

לא כלכך חיפשתי חברה מה יודע מה כי לפי הפורום cliosport אין טעם בלהשקיע כי בתושבת כי גם ככה היא תקרע שוב,

(מקורית עולה כ200+ ש"ח)

החלפה תוכל גם לבד אם יש לך ידיים, לקח לי 10 דקות להחליף.

4.ככל הנראה שמו לך רפידות חליפיות, יש רפידות חליפיות מסוימות אשר "שורקות". ידוע לך חברה של הרפידות ?

לגבי השאר, אם טיימינג כבר עשית, אז מצויין לא נשאר הרבה, אגיע לבית ואשלח לך רשימה מAUTODATA מה צריך לעשות ב100K.

מה עם הAUTODATA שלי...?

• תוכן חדש...