Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.סה"כ אני מרוצה מהרכב.אני יד ראשונה.מטפל קבוע במוסכי היבואן. העניין מתחיל להימאס עלי לנסוע לפתח תקווה על כל פיפס ובוודאי המחירים המטורפים שלהם.(החלפתי מגבים ב-600 שח +מעמ).היום נשרפה לי מנורת דרך מי מטפל בבעיה כזו?הבנתי שהרכב מטופל באמצעות מחשב המקושר לגרמניה.... מה זו חתונה קתולית?.אנא היכן ניתן לטפל ברכב במקום אמין ובמחיר שפוי.

פורסם
.(החלפתי מגבים ב-600 שח +מעמ

גם על הרכב שלי שבסמלון אני לפעמים נדרש לשלם פרמיה בטיפולים, אבל כבר למדתי:

1. מגבים תוצרת בוש הזמנתי לאחרונה מאיביי בעלות של 90 ₪ לזוג כולל כל הירקות.

2. פלגים מקוריים הוזמנו מאיביי תמורת 300 ₪ לשש מצתים - במוסך לשם ההשוואה ההחלפה תעלה לך 1,400 ₪.

3. בלמים - יצרן ה- OEM הוא TEXTAR ובמקום להחליף במוסך תמורת כ- 3,500 ₪ רכשתי את החלפים אצל אוסקר - יצחק שדה 37 ת"א, תמורת פחות מ- 1,200 ₪.

את ההחלפה אני אעשה בעצמי, אבל גם אם אתה לא יודע איך, אז תמורת כמה מאות שקלים נוספים תוכל לקבל את העבודה במוסך וזה בלי להתפשר במאומה על האיכות.

זה הרעיון הכללי, טיפולים שוטפים נעשים במוסך כדי לשמור על ספר טיפולים מושלם, איפה שמגרזנים צריך לחפש פתרון זול יותר.

פורסם

יש לי רכב זהה לשלך ואני מטפל בו לבד וחוסך כך הרבה מאוד כסף.

הנה מספר פרוייקטים שעשיתי:

שיפוץ משאבת וואקום

פרוייקט דיטיילינג

החלפת פלאנג' מים

טיפול 10K

עשיתי עוד מגוון גדול של טיפולים לרכב הנ"ל שאותם לא צילמתי, פחות או יותר יצא להתעסק בכל מערכת של האוטו הנ"ל.

יש איזה טיפול שאתה צריך לעשות ברמה המידית?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

על החלפת נורה חשבת להגיע למוסך מרכזי/יבואן ?

קח את העבודה הזו כפרויקט קטן ותראה שהשד אינו נורא. לפחות תנסה, תתחקר ותשאל. קשה לי להאמין שכמו במגאנים צריך לפרק חצי אוטו בשביל זה.

חוץ מזה, על עבודות שמוסך צריך לעשותן - יש מוסכים דיי טובים לב.מ.וו לא מורשי יבואן (כמו למשל מוסך דאכא ביפו שעליו קראתי ביקורות טובות בזמנו).

alfa 156 2.5.

פורסם

מוסך תל אביב סנטר שמעתי ביקורות טובות,מוסל ציקי עושה עבודה טובה אבל פחות אמין במחירים, אני באופן אישי מטפל אצל יוצא קמור באופן פרטי ,אם תרצה אתן לך את המספר בפרטי

Porsche 944 turbo

פורסם

אתם מוזמנים להכנס מפורום מועדון ב.מ.וו ולראות שכמעט על שום מוסך אין המלצות חד משמעיות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...