Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World's Greatest Drag Race 3!

matanff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן , ה-GT-R רכב מדהים , אין מה להגיד .

מעניין אותי אם היו שמים במירוץ הזה את ה-Lexus LFA , לאיזה מקום היא הייתה מגיעה , כי זה גם רכב מטורף .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן , ה-GT-R רכב מדהים , אין מה להגיד .

מעניין אותי אם היו שמים במירוץ הזה את ה-Lexus LFA , לאיזה מקום היא הייתה מגיעה , כי זה גם רכב מטורף .

הנושא נבדק לפני שנתיים, GTR נצחה כשהייתה גם הLFA, אבל! במגזין אחר פורסם מרוץ דראג של GTR מול LFA וGTR הפסיד בחצי מכונית, יכול להיות באחד מהם השינוי הוא בגלל נהגים או.... משחק מכור לצורך פרסום

פורסם
אותי הפתיע שה GTR הפסידה לאוונטאדור. לפי נתונים יבשים עד 100 קמ"ש היא אמורה לנצח אותה.

המהירויות שמוצגות בסרטון הן במייל״ש, כלומר המכוניות הראשונות חוצות את קו 400 מ׳ במהירות מעל 200 קמ״ש...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא World's Greatest Drag מבחינתי בלי ה- P1 וה LaFerrari 8) ,מת כבר לראות דראג בין השתיים..

הדראג השנה היה הכי פחות מעניין לדעתי, רוב הרכבים היותר חזקים הופיעו כבר בשנתיים האחרונות. :/

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
האוונטאדור עושה מ 0 ל 100 ב 3 שניות וה GTR ב 2.7. איפה בדיוק המומנטנכנס פה?

אתה מבין שבפער כזה שולי בפתיחה מספיק שמכונית אחת תפרפר לאלפית שניה כדי שהשניה תנצח, כן ?

מעבר לזה, יש עקומת מומנט שיכולה לספר את ה"סיפור" שלה, זה בין היתר יכול להסביר למה מכונית אחת מגיעה ראשונה ל-400 מ' במהירות 200 קמ"ש והמכונית שהגיעה שניה עשתה זאת במהירות 208 קמ"ש (סתם לדוגמא).

בכל אופן, אם לחזור למשפט הראשון שכתבתי, פער של חצי שניה בהאצה ל-100 הוא נזיל ומושפע מאוד האחיזה בעת ההאצה, זו הסיבה שגם כתבתי באחת התגובות שבמפלצות כאלה רלוונטי יותר לבדוק תאוצה מגלגולים במהירות גבוהה יחסית (איזור ה-100 קמ"ש וצפונה).

אני נוהג על ה"אמא" של ה-E63 שבסרטון, אצלי יש רק סביב 510-520 כ"ס על צמיגים סופר אוחזים (מישלין PSS) ובלתי אפשרי להאיץ ל-100 בלי לאבד אחיזה, אי אפשר אפילו להאיץ עם 4\3 מצערת בלי שזה יקרה, כנ"ל ברכבים חזקים יותר.

עכשיו תוסיף למשוואה גם שיכול להיות תגובה איטית יותר של נהג, החלפת הילוכים לא חלקה ב-100% וכדומה ותבין למה פער של פחות משניה הוא סופר נזיל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה מבין שבפער כזה שולי בפתיחה מספיק שמכונית אחת תפרפר לאלפית שניה כדי שהשניה תנצח, כן ?

מעבר לזה, יש עקומת מומנט שיכולה לספר את ה"סיפור" שלה, זה בין היתר יכול להסביר למה מכונית אחת מגיעה ראשונה ל-400 מ' במהירות 200 קמ"ש והמכונית שהגיעה שניה עשתה זאת במהירות 208 קמ"ש (סתם לדוגמא).

בכל אופן, אם לחזור למשפט הראשון שכתבתי, פער של חצי שניה בהאצה ל-100 הוא נזיל ומושפע מאוד האחיזה בעת ההאצה, זו הסיבה שגם כתבתי באחת התגובות שבמפלצות כאלה רלוונטי יותר לבדוק תאוצה מגלגולים במהירות גבוהה יחסית (איזור ה-100 קמ"ש וצפונה).

אני נוהג על ה"אמא" של ה-E63 שבסרטון, אצלי יש רק סביב 510-520 כ"ס על צמיגים סופר אוחזים (מישלין PSS) ובלתי אפשרי להאיץ ל-100 בלי לאבד אחיזה, אי אפשר אפילו להאיץ עם 4\3 מצערת בלי שזה יקרה, כנ"ל ברכבים חזקים יותר.

עכשיו תוסיף למשוואה גם שיכול להיות תגובה איטית יותר של נהג, החלפת הילוכים לא חלקה ב-100% וכדומה ותבין למה פער של פחות משניה הוא סופר נזיל.

חשבתי שבזה מטפל ה LAUNCH CONTROL של ה GTR.

פורסם

כרגיל GT-R..

המרצדס הפתיעה אותי לטובה :o לא הבנתי מה קשורה הפורד לרכבי על האלו ?

וסליחה על השאלה הנובית אבל הרבה רכבים טובים היו חסרים לי שם :S

איפה הנציגות של BMW , למבורגיני,פרארי ?

• תוכן חדש...