Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

היום במהלך פנייה עברתי על שטח הפרדה (לא בנוי) ועצר אותי שוטר.

קיבלתי קנס 250 ש"ח ללא נקודות.

אני נוהג 6 שנים עם עבר נקי לחלוטין, והיה לי מאוד חשוב לשמור על עבר כזה.

רציתי לשאול האם כדאי לי לנסות להמיר את הקנס באזהרה ?

מה שחשוב לי לדעת בעצם זה, במידה ואבצע עבירה נוספת, מה נראה טוב יותר ברקורד, קנס כמו שקיבלתי או אזהרה ? (בתקווה שבפעם הבאה אולי יתחשבו אם יהיה רק אזהרה ואז זה כאילו עבר נקי)

פורסם

אזהרה אפשר לקבל רק אם יש לך 10 שנים רישיון ו-5 האחרונות נקיות. אתה יכול לנסות ולשלוח מכתב בקשה להמרה לאזהרה. להזיק זה לא יכול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

השאלה האם זה יתן לי משהו לגבי עברות הבאות אם יהיו ?

אין לי בעיה כרגע לשלם את ה 250 שקל. אני גם לא רוצה שאם תהיה עוד עבירה, אז בנוסף למה שאקבל יתווסף גם ה 250 האלה (או אולי אחרי אזהרה זה הופך ליותר, אין לי מושג). אבל זה משתלם אם זה גורם לעבר שלי להראות נקי ואז יש סיכוי שיוותרו לי.

פורסם

איך רצית לשמור על עבר נקי , אם ביצעת עבירה.

אזהרה או רישום העבירה כקנס דינם זהה למקרה הבא שבו תיתפס.

בכל מקרה נסה לשגר מכתב בשיטת מצליח רק אם תראה שאינך מקבל תשובה עד למועד התשלום, שלם ושכח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לדעתי כדאי לשלם וזהו.

אם תהיה אזהרה פעם הבאה תהיה חמורה יותר- אזהרה זה כמו על תנאי.

מאיפוא הנפצת את מה שכתבת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם 5 שנים מיום תשלום הקנס לא תבצע שום עבירה, תהיה זכאי להזהרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...