Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני יודע שזה פשע בפורום כזה להודות, אבל אין לי זמן להשקיע בניקוי איכותי לאוטו.

לצערי חטאתי כבר בכניסה או שתיים למכון שטיפה.

עכשיו החלטתי שאני הולך למישהו מקצועי ואח״כ מתחזק, ככה זה יהיה הכי פשוט.

כי פשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל ואני מאמין שאני אוכל להתמודד עם תחזוקה של ווקס פעם בחודש

אז, יש מקום אמין שאתם יכולים להמליץ לי עליו באיזור פתח תקווה ? ה206 כבר זועקת לווקס איכותי מרוב הסויירלים שיש עלייה.

פורסם

קודם כל ווקס לא מעלים את הסרוויליס, מה שאתה צריך זה פוליש שמוריד שכבה מהצבע.

אני חושב שיש כמה חברי פורום במרכז שיוכלו לעשות לך פוליש חכה להם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הייתי ממליץ לך למצוא זמן , אבל עם בכל זאת נפשה לבך לדיטיילר , אז סבבה

רק שתדע שעם תתחיל לבד לעשות גם תחסוך כסף וגם תתמכר.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

יש פה דיטיילרים חובבים ברמה גבוהה, אבל אם תיפול על אחד שיגרום נזק לעצמו או לרכבך, תוך כדי עבודה על רכבך, לא תצא מזה. לא שווה. תמתין להמלצות לדיטיילר מקצועי. עד כמה שידוע לי יש אחד בפ"ת - אלתר ויש ב א. תעשיה הרצליה פיתוח - אוטו פיקס או משהוא כזה. המורעלים כאן יפרטו בהמשך, בטח יש עוד כמה. גם אני הייתי שמח לשמוע על מקומות מסודרים בתחום.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

יש לך את אלטר שהוא דיטילר ברמה מאד גבוהה, קח בחשבון מחיר בהתאם, יש את יבגני , לא יצא לי לראות עבודות שלו אבל מהמלצות אומרים שהוא בין הטובים בארץ, יש לך גם את החברה מפתח-תקווה nanosun ראיתי עבודות שלהם והם בהחלט תותחים, כמו שאמרתי הם לא יהיו זולים, אבל התוצאה בהתאם, יש לך גם מספר חברי פורום תותחים, לי יצא לראות עבודות של טים

והוא בהחלט לא נופל מהשלישיה שציינתי למעלה, המחירים שהוא לוקח גם שפוים יותר, תבדוק מה הכי מתאים לך! כולם יגיעו בערך לאותה התוצאה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מצטרף להמלצות מעליי, וגם אני ממליץ לך לדבר עם אחד מחברי הפורום שעוסקים בתחום.

יש לך באזור ראשון לציון את תמיר, שעושה עבודות מצויינות.

יש לך את אלי מאזור הדרום.

וכמובן את טים שהוא עושה עבודות מצויינות, וגם הוא מאזור המרכז.

אני בטוח לחלוטין שהמחירים יהיו שפויים בהרבה, והעבודות יהיו טובות לא פחות אם לא יותר, בהצלחה!

פורסם

500-3500 בתור התחלה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש לך את אלטר שהוא דיטילר ברמה מאד גבוהה, קח בחשבון מחיר בהתאם, יש את יבגני , לא יצא לי לראות עבודות שלו אבל מהמלצות אומרים שהוא בין הטובים בארץ, יש לך גם את החברה מפתח-תקווה nanosun ראיתי עבודות שלהם והם בהחלט תותחים, כמו שאמרתי הם לא יהיו זולים, אבל התוצאה בהתאם, יש לך גם מספר חברי פורום תותחים, לי יצא לראות עבודות של טים

והוא בהחלט לא נופל מהשלישיה שציינתי למעלה, המחירים שהוא לוקח גם שפוים יותר, תבדוק מה הכי מתאים לך! כולם יגיעו בערך לאותה התוצאה!

אשמח לקבל את הטלפון של טים.

בהתאם לשעות נכתב שאני רוצה לעשות לאוטו ווקס, הכוונה הייתה לפוליש. שאני אתחזק אותו אח״כ בווקס.

אשמח לקבל עוד שמות של חברי פורום העוסקים בדבר.

• תוכן חדש...