Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני ביצוע הסבה לגז, אני רוצה לבצע יישור קו לרכב. קניתי סט טיימינג+משאבת מים+פלאגים+פילטר שמן+שמן מנוע. את הטיפול אעשה במוסך שעובד עם רכבים צרפתיים בעיקר.

התלבטתי לגבי קיט הטיימינג בין המקורי של רנו לבין קיט טיימינג של חברת גייטס המיוצר בצרפת. המוכר בחנות החלפים (שאני די סומך עליו) טען שזה ביזבוז לקנות את הקיט המקורי בגלל שהוא יקר יותר, מגיע ללא הפקקים של הטיימינג ומיוצר ע"י חברת גייטס גם כן (הראה לי קיט מקורי עם הכיתובים של גייטס).

בנוסף רכשתי משאבת מים איטלקית מחברת KWP עליה לא שמעתי וגם כן הומלצה על ידי המוכר.

כל שאר החלקים נרכשו מקוריים של רנו.

מישהו התנסה בחלפים אלו ויודע לגבי איכותם (ספציפית במגאן)?

2013-08-17 18.16.28.jpg

2013-08-17 18.17.05.jpg

2013-08-17 18.16.48.jpg

פורסם

ההבדל במחיר 40%.. תודה על תשובתך המלומדת לגבי ההסבה לגז.. בהודעות קודמות שלך, ראיתי שאינך נמנה עם חסידי המערכת..ייתכן שאתה צודק.. האם אתה יודע ספציפית לגבי המגאן שהיא לא מותאמת לכך? משיחות עם מרכזי התקנות ואנשים להם מגאן מוסבת, לא שמעתי על בעיות אלא המלצות ספציפית למגאן..

פורסם

ידיד שלי כבר הסב 2 רנו מגאן לגאז ונסע מספיק ק"מ בשביל

להגיע למסקנה שאין בעיה עם רנו מגאן מוסבת לגאז.

אני יודע מאותו ידיד שגם אין צורך במשמנת בשביל רנו מגאן מוסבת לגאז.

אהההההההה אהההההה.

פורסם
ההבדל במחיר 40%.. תודה על תשובתך המלומדת לגבי ההסבה לגז.. בהודעות קודמות שלך, ראיתי שאינך נמנה עם חסידי המערכת..ייתכן שאתה צודק.. האם אתה יודע ספציפית לגבי המגאן שהיא לא מותאמת לכך? משיחות עם מרכזי התקנות ואנשים להם מגאן מוסבת, לא שמעתי על בעיות אלא המלצות ספציפית למגאן..

אני מדבר מניסיון של תיקון רכבים עם גז והנזקים הנגרמים להם שהם מאוד ספציפיים כמו שציינתי

בהחלפת טיימניג במוסך מורשה ועם חלקים מקוריים אתה מקבל אחריות לשנה

פורסם

הנזקים הם אכן ספציפיים להסבות לגז. שאלתי היא ספציפית לרנו מגאן (מגאן2 ליתר דיוק) . ממה שהבנתי לאחר בדיקות מול אנשים שיש להם וממוסכים שמסבים לגז, המגאן היא אחת המכוניות שהכי מתאימות להסבה. האם אתה טיפלת ברנו מגאן שנגרמו לה נזקים מעצם ההסבה לגז? או שאתה מדבר באופן כללי על הסבות לגז , שאם כן , אני נוטה להסכים איתך לגבי חלק מהרכבים..

פורסם
אני מדבר מניסיון של תיקון רכבים עם גז והנזקים הנגרמים להם שהם מאוד ספציפיים כמו שציינתי

בהחלפת טיימניג במוסך מורשה ועם חלקים מקוריים אתה מקבל אחריות לשנה

נכון..אבל המחיר יוצא כפול..

מישהו יכול להתייחס ספציפית למשאבת המים שקניתי? לא שמעתי על החברה הזאת קודם.

פורסם
כמה עלה לך הקיט החליפי ואם כולל גם רצועת אביזרים ומותח של אותה רצועה

כל מה שנראה בתמונה הימנית+פילטר אוויר (לא מקורי) עלה 750 כולל מע"מ.

המחיר לא כולל רצועת אביזרים (אם כוונתך לרצועה המניעה את האלטרנטור והמזגן..)

• תוכן חדש...