Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך הכוונה בXBOX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידי המלומדים ושחקני המכובדים.

למרות שאני בוגר XBOX בעצמי אי שם בתחילת שנות ה2000, אין לי מושג בקונסולות של היום.

הילד ביקש ליום הולדת XBOX עם קינקט. עד כאן הכל בסדר. אממה...

יש כמה דגמים. עם פריצה, בלי פריצה. ניתן לפרוץ, לא ניתן לפרוץ.

שלט נוסף, בלי שלט נוסף.

בקיצור, אני צריך קצת הסבר בנבכי ממלכת האופל (כך היינו קוראים למייקרוסופט לפני 15 שנה) והכוונה מה אני צריך לרכוש כדי לסגור לי את הפינה.

כרגע על הפרק עומד:

קונסולת XBOX SLIM 4G הכוללת 1 משחקים מהנים לכל המשפחה בעזרת

מצלמת זיהוי התנועה קינקט KINECT.

KINECT Disneyland משחק ,KINECT ADVANTURES משחק

Microsoft Nike Fitness Xbox 360 S ומשחק Microsoft Fable משחק

הנאה מובטחת עם חוויית ®Xbox 360 המלאה, השתמש בבקר כדי

לשחק את המשחקים הלוהטים האחרונים או שחק בהנאה ללא בקר עם

™Kinect תוך שילוב מלא של גופך במשחק.

בקר אלחוטי נוסף )סה"כ 1 בקרים( 2 בערכה ועוד אחד חיצוני.

בנוסף מתנה - 3 חודשי 6 + LIVE משחקים

בגרסה מלאה להורדה באינטרנט,

2 משחקים בכל חודש

כל זה במחיר של 1500 ש"ח. האם דגם הזה ניתן לפריצה? האם הפריצה שווה משהו?

פורסם

ממליץ מנסיון על xbox360 עם xk3y

אחרי אין ספור פריצות LT שכל פעם נמחקות אחרי שדרוג dashboard וצריך לפרוץ מחדש - עניין של 150-100 שקל כל פעם למי שלא עושה את זה לבד.

ה-xk3y לעומת זאת, תומך בהפעלת קבצים מהארד דיסק חיצוני, חוסך קניית דיסקים DL וצריבה וניתן לשדרג את ה XK3Y לבד תוך שניות כל פעם שיש צורך בפריצה חדשה, רק תוודא שאתה מקבל את ה SERIAL של ה xk3y בשביל להרשם לאתר שלהם ולקבל כל פעם FW חדש

• תוכן חדש...